kliment woroszyłow Napisano 10 Grudzień 2004 Share Napisano 10 Grudzień 2004 Pozdrawiam ponownie! Ktoś mi zarzucił ze wprowadzam krzyzackie akcenty więc tym razem sowiecki BT-5, tzw. czołg szybki. Ale żeby nie było za dobrze to zniszczony..oczywiście przez kogo? ....ja wiem. Kulki pewnie też. oczywiście to pierwsze koty za płoty więc brakuje jeszcze sporo detali...no i najwazniejsze.....sceneria....tak Pionier! bedzie do tego sceneria..to twoja zasługa! :D..a może razem ja zrobimy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 10 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2004 a moze za mało go zniszczyłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 10 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2004 i widok z tyłu..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maf Napisano 10 Grudzień 2004 Share Napisano 10 Grudzień 2004 no ladnie ladnie:) ja bym polozyl na plasko te kawalki gasienicy z przodu i z tylu, bo jakos nie wierze zeby przy odpadaniu tak sie ustawily;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nieszpor Napisano 10 Grudzień 2004 Share Napisano 10 Grudzień 2004 model fajny!!. moglbys dodac mu troche zniszczen jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 10 Grudzień 2004 Share Napisano 10 Grudzień 2004 no czesc:) Scenografie chyba bedziesz musial sam zrobic - mam Alienware na glowie a potem is2 wiec nie mam czasu. Jakby tego bylo malo nie wiem czy to 1 w ogole skoncze;). Ale... na razie jest ladnie wiec chyba dasz rade. Czekam na wiecej. Moze dalbys jakies fotki podobne do tego co chcesz zrobic?. Bedzie nam latwiej cos pisac:). Pozdrawiam i powodzenia Pionier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 10 Grudzień 2004 Share Napisano 10 Grudzień 2004 no narazie calkiem ladnie sie to zapowiada...mysle ze spora zesc efektu "zniszczenia" zalatwia teksturki..otoczenie obowiazkowe :D P.S. jak robiles lancuchy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 11 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2004 Archangel...łańcuchy? rączkami robiłem....rozmieszczałem tez rączkami..ogniwo po ogniwie, liczyłeś na magiczne narzędzie?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maf Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 kliment, a co planujesz jako ta wieksza scene? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 Dobre. Powyginaj jeszcze rurki na wiezyczce, a bedzie gites :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dobosz Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 a co wszyscy z tymi czolgami?:):) wojna sie szykuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 11 Grudzień 2004 Share Napisano 11 Grudzień 2004 no dokladnie. skomasowany atak czogow roznorakich :) czolg bardzo elegancki, wyobrazam go sobie porzuconego po wojnie w jakis krzaczorach, taki pordzewialy i opuszczony... sniff... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Y Napisano 12 Grudzień 2004 Share Napisano 12 Grudzień 2004 no wreszcie jakiś sowiecki tank! walnij go na niemieckiej autostradzie w długiej kolumnie bez gąsiennic ;) i będzie wszystko jasne ;))) [jeżeli ma tak napęd zdefasonowany z przodu to musi [!] być jakaś paszcza uderzenia w kadłubie] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 13 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2004 Tak widze całą scenę dla tego biednego BT-5...to oczywiście pierwsza przymiarka... szkic zaledwie pomysłu, więc wiecie..może się zmienić, ale ciekawy jestem co wy na to?:) Pionier? Kulki? Maf..ty chyba tez pytałeś :)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 ciekawe nawet bardzo ale zobaczymy jak ci pojdzie modeling i texturing:):)noi oczywiscie rendering;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 Mi sie podoba. Imo ciezko bedzie to zrobic ale ... poczekam na rendery. Bede wspieral:). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maf Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 no zapowiada sie miodzio;] cholera, mialem hanomaga w 1/3 zrobionego i mi projekt sie kiedystam zgubil ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Y Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 wszystko zależy od tego na czym by się "wykopyrtnął" ale pomysł fajny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 26 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2004 dawno mnie nie było ale w nagrode zrobiłem kolejny pojazd do scenki! :) BT-5 jakoś jeszcze męcze i mi nie idzie więc dla odmiany zrobiłem sobie to co na projekcie scenki widac w tle czyli sdkfz 251 ausf d z antena ramowa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 26 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2004 i w szarosci........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carmen Ramirez Napisano 26 Grudzień 2004 Share Napisano 26 Grudzień 2004 a to kółko zapasowe jakby gumę złapał? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 26 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2004 i jeszcze jedno...mecze teren pokryty wysoka trawą..ale straaasznie długo sie renderuje..ma ktos jakiś pomysł jak to usprawnić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 26 Grudzień 2004 Share Napisano 26 Grudzień 2004 mysle ze skoro pojazd bedzie w tle to taka wersja wystarczy... no ew moznaby jeszcze texture lekko dopracowac;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek Napisano 26 Grudzień 2004 Share Napisano 26 Grudzień 2004 zarombista scenka bedzie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinki Napisano 28 Sierpień 2005 Share Napisano 28 Sierpień 2005 Kliment powiedz no mi czemu nie wziales udzialu w bitwie ?? Maszyny bojowe to przeciez Twoja ulubiona kategoria .. jeszcze zeby bylo Niemieckie Maszyny Bojowe to juz wiecej nie moglbys wymagac.. :D jezeli chodzi o scenke.. to wiadomo.. modele bezbledne.. ciekawi mnie ta sceneria jak sie z nia uporasz.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 29 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2005 Pinki- Nie ma mnie w bitwie ze wzgledu na brak czasu. To ze temat dla mnie wymarzony to fakt. Tym bardziej szkoda ze nie moge :( Wiesz ze grozi ci tytuł górnika roku??:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinki Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 Kliment: gornika ?? :D:D:D:D a to czemu ? :> ze wykopalem Twoj watek w WIP'ie ?? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 hehe, moze Pinki pracuje w kopalni odkrywkowej w Belchatowie. :D Przyznaj sie. ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinki Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 hmm.. gornikiem z zawodu nie jestem.. choc przyznaje ze moge z okna ogladac jedna z najwiekszych kopalni w Polsce.. i najwieksza na swiecie elektrownie cieplna.. :D :P ps.. a tak wogole wracajac do pracki.. to kiedy moglbym sie spodziewac jakichs update'ow ?? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 29 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2005 Dobra...powiem to znowu ale ty jestes ostatni któremu odpowiadam na to pytanie, teraz nie renderuje a remontuje:) i póki nie skończe zadnych updatów ani pracek nie bedzie!:) i tak cud ze znajduje czas zeby zaglądac na forum.....Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinki Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 aaa... to respekt ;) nie wiedzialem o remoncie.. w takim razie bede czekal cierpliwie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 wszyscy w Ciebie wierzymy marszałku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi