Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 346
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

WOW hehe takiej zajebistej kosy jeszcze zem nie widział heh prosto z komixsu hehe , wypasiona , powarznie super pomysł :D Gratulacjee [piwo] [piwo]

Ps. Samo ostrze główne mogło by byc troszeczke wiekszee chodzi o czesci górną metalową dłuzsze jak mozesz spróbuj :D

Napisano

Dzięki za te posty... [piwo][piwo]

niestety nie wiem kiedy dam następny render ponieważ muszę wyjechać i nie bedę miał jak dłubać... a termin tuż tuż... zobaczymy... w poniedziałek wracam i postaram się przyśpieszyć...

pozdrawiam[piwo]

Napisano

no i czas pokazać teksturki - narazie mam jeszcze problemy z bumpem... ale postaram się lepiej - robię naraz i teksturki i model :|

pozdrawiam[piwo]

Napisano

hmmm....texturki powalaja....ale jakos mi ta texturka na staniku nie pasuje....nie te klmiaty...ale lampart:D...cos bardziej mrocznego :)))

pozdr

Napisano

jej sliczna jest ta texturka fak pendel juz powiedzial ze wyglada troche jak ta od the crow ale jest cudna mi sie bardzo podoba brawa [wow]

Napisano

długo myślałam nad Twoją texturą, chciałam coś napisać bo Lady... jest jedna z moich ulubionych postaci ale, wię: coś mi się gryzie....tzn.ogólnie textura podoba mi się bardzo ale może geometria tatuażu wokół oczu...?jakoś tak nie zgodnie z anatomią ale to jest szczególik i chyba nie o to chodzi aby czepiać się takich banałów, wręcz inaczej.... wyrażam podziw i zachwyt nad Twoją postacią, boowa!!!!!!!

Życzę powodzenia![mruga]

Napisano

poproszę... namaluj bo jakoś nie czaję jak mam to zrobić - możesz użyć obrazka, który pokazuje twarz z bumpem, bez teksturki.... jest gdzieś na wcześniejszej stronie :)

Napisano

podoba mi się ale nie jest zbyt \"bojowe\".... ale przyznam, że skłoniło mnie to do przemysleń i jak znajdę jeszcze trochę czasu to postaram się jeszcze zrobić z 1-2 teksturki ciała do wyboru.... dzięki pazzi

pozdrawiam [piwo]

Napisano

kolejny update teksturek - niestety bez włączonego Shaga na piórach i włosiu przy kosie ale chciałem dziś bardziej przyłożyć się do teksturowania....

pozdrawiam [piwo]

Napisano

majtejk nie będzie za to będzie taka niby chusta do przykrycia (jak na szkicu) ale robie ją bez użycia Cloth\'a więc proces wyginania mi trochę się dłuży....

mam pytanie - ma ktoś teksturkę kolczugi? lub może jakiś dobry skan.....

pozdrawiam[piwo]

Napisano

bomba, tylko jedna mala uwaga...

te tatuaze nie wygladaja wiarygodnie - tzn nie wygladaja jak tatuaze, nawet jak takie przyklejane (:P) - mi to wyglada na jakies zablakane CIENIE... naprawde, sa troche malo wyraziste... licze, ze poprawisz to male niedociagniecie...

pozdro

Napisano

Szkoda że Ona nigdy nie ożyje bo jest oszałamiająca....!!! ...i miałabym o kogo być zazdrosna[mruga]

Super wygląda!

Napisano

dzięki za te miłe komemtarze.... aż się rumienię.....

pablo dla ciebie poprawa stanika na skórę węża + srebrny ażur (sam ażur to 1 700 000 faces)

boms poprawiłem te tattoo... mam nadzieję, że w dobrym kierunku...

pazzi ... hmm wiesz sam tego żałuję, tak między nami to nadaję jej cechy kobiety z moich fantazjii... nie tylko erotycznych ;)

pozdrawiam[piwo]

Napisano

auć... niestety są na obrazie 2 bugi... lewy but siadła tekstura (nie wyłączyłem pracy na poly...) i obiekt który zasłania pióra...... buuuuuuuuuu :(

Napisano

tak też myślałam..... Lady robisz z pasją- to widać! [mruga]

to już żadna kobieta z roku nie ma szans!!!!

POWODZENIA, ...i z sukcesem ukończenia!

Napisano

dzięki pazzi... mam nadzieję, że mi się uda.... jeszcze troszkę ciuszków, puchar i to co najtrudniejsze - włosy Shag Hair\'em..... to moje pierwsze tak poważne zderzenie z Shagiem (wcześniej robiłem włosy na mapach z alfą...)..... muszę dokładnie przestudiować tutoriala Joan D\'Arc....... [urwanie glowy]

pozdrawiam [piwo]

Napisano

hehe Pabloos_ ....

... w sumie nie można go winić dlatego, że jeśli nie napisze się i pokaże gdzie się robiło model to nie ma dużych szans na wykrycie tego patrząc tylko na render....

a\'propos renderów - mały update - niestety z wyłączonym ażurem na staniku bo nie mam czasu czekać ;)

teksturki paska, pończochy i tej wiszącej czerwonej szmatki narazie wstępne.... ale coś pokazać wypada :)

pozdrawiam [piwo] i idem spać [ziewa]

Napisano

no cóż, boowa, jak to widze, to wariuję....nie sądze aby znalazł się ktoś kto nigdy nie fantazjował o tak demonicznej.....ehhhh.....co sie tyczy pończoch, wiesz, wydaje mi się że za bardzo ja ubierasz, ze nei będzie oddechu kiedy to nałożysz na nią te wszystkie gadzety , dlatego uda pozostawiłbym gołe, dla kontrastu tych mistrzowskich kozaczków (sa kapitalne) i ten przepaski na biodrze...............[boks]pozdrawiam[winko]

Napisano

no cóż, boowa, jak to widze, to wariuję....nie sądze aby znalazł się ktoś kto nigdy nie fantazjował o tak demonicznej.....ehhhh.....co sie tyczy pończoch, wiesz, wydaje mi się że za bardzo ja ubierasz, ze nei będzie oddechu kiedy to nałożysz na nią te wszystkie gadzety , dlatego uda pozostawiłbym gołe, dla kontrastu tych mistrzowskich kozaczków (sa kapitalne) i ten przepaski na biodrze...............[boks]pozdrawiam[winko]

Napisano

Pomyślę nad tą pończochą (może zrobię ją poprostu jak pończochę - transparentną albo w stylu kabaretek?).... a jeśli mnie ona wkurzy do zdobię jej na udzie jakiś tattoo - i tak będą pasy ze sztyletem....

ale bardzo wam dziękuję za słowa uznania - dopinguja mnie do skończenia tej pracy choć będzie ciężko...

i jeszcze raz apel:

ma ktoś może wyraźną teksturke kolczugi lub dobrze zeskanowany fragment?

pozdrawiam [piwo]

Napisano

a ja ciekaw jestem jak pannica wygląda od tyłu :P piękna robota...jeszcze jakieś fikuśne ornamenty na tym czerwonym szaliczku...i ja nic nie mówie...:D

pozdro...[piwo]

Napisano

Pani od tyłu będzie wyglądać dobrze jak skończę ciuszki ;) bo nie chcę szerzyć golizny wśród nieletnich ;)

a ornamenty będą oczywiście jak się dokopię do stronek na necie z pismem babilonu :)

pozdrawiam [piwo]

Napisano

narazie wyciąga :) ale nie będzie dziś update.... bo padam po tych kilku \"bezalkoholowych\".... ale za to mały prezencik ;)

pozdrawiam[piwo]

Napisano

...no i chciałem zamieścić teksturkę chusty z pewnego powodu - aby podziękować za pomoc w jej powstaniu ekipie Liquid Blue i Chris & Shiva Tattoo.......

Napisano

sztylet... już jest - typu kinżał :).... natchnieniem był serial Kindred na podstawie Vampire:the mascarade.......

pozdrawiam[piwo]

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności