MeG Napisano 7 Maj 2003 Share Napisano 7 Maj 2003 wow wow wow poprostu oszalamiajaco piekny model co tu wicej pisac ..........powala z nog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrielwigierski Napisano 7 Maj 2003 Share Napisano 7 Maj 2003 CUDO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 7 Maj 2003 Share Napisano 7 Maj 2003 też bym chciała taki na ścianie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 8 Maj 2003 Share Napisano 8 Maj 2003 WOW hehe takiej zajebistej kosy jeszcze zem nie widział heh prosto z komixsu hehe , wypasiona , powarznie super pomysł :D Gratulacjee [piwo] [piwo] Ps. Samo ostrze główne mogło by byc troszeczke wiekszee chodzi o czesci górną metalową dłuzsze jak mozesz spróbuj :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 9 Maj 2003 Autor Share Napisano 9 Maj 2003 Dzięki za te posty... [piwo][piwo] niestety nie wiem kiedy dam następny render ponieważ muszę wyjechać i nie bedę miał jak dłubać... a termin tuż tuż... zobaczymy... w poniedziałek wracam i postaram się przyśpieszyć... pozdrawiam[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 12 Maj 2003 Autor Share Napisano 12 Maj 2003 no i czas pokazać teksturki - narazie mam jeszcze problemy z bumpem... ale postaram się lepiej - robię naraz i teksturki i model :| pozdrawiam[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 12 Maj 2003 Share Napisano 12 Maj 2003 hmmm....texturki powalaja....ale jakos mi ta texturka na staniku nie pasuje....nie te klmiaty...ale lampart:D...cos bardziej mrocznego :))) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrielwigierski Napisano 12 Maj 2003 Share Napisano 12 Maj 2003 Makijaz ala THE CROW.hihi. dobra robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 13 Maj 2003 Share Napisano 13 Maj 2003 super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 13 Maj 2003 Share Napisano 13 Maj 2003 jej sliczna jest ta texturka fak pendel juz powiedzial ze wyglada troche jak ta od the crow ale jest cudna mi sie bardzo podoba brawa [wow] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mistic Gohan Napisano 13 Maj 2003 Share Napisano 13 Maj 2003 zrob jej włosy pod pachami, taka to sie pewnie nie goli :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrielwigierski Napisano 13 Maj 2003 Share Napisano 13 Maj 2003 hmmm. to ja tez jestem Pendzel jak tak widzisz Pendzelku??? widac mamy taka sama ksywke:D:D hihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 13 Maj 2003 Autor Share Napisano 13 Maj 2003 hehehe mistic goham - i jeszcze dredy na łonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 13 Maj 2003 Share Napisano 13 Maj 2003 długo myślałam nad Twoją texturą, chciałam coś napisać bo Lady... jest jedna z moich ulubionych postaci ale, wię: coś mi się gryzie....tzn.ogólnie textura podoba mi się bardzo ale może geometria tatuażu wokół oczu...?jakoś tak nie zgodnie z anatomią ale to jest szczególik i chyba nie o to chodzi aby czepiać się takich banałów, wręcz inaczej.... wyrażam podziw i zachwyt nad Twoją postacią, boowa!!!!!!! Życzę powodzenia![mruga] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 13 Maj 2003 Autor Share Napisano 13 Maj 2003 chodzi Ci o tą pionową kreskę a\'la Crow czy o tusz naokoło oka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 13 Maj 2003 Share Napisano 13 Maj 2003 o tą kreskę i jak chcesz to mogę coś wymalować ale nie chcę wchodzić z kopytami w Twój zmysł...więc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 13 Maj 2003 Share Napisano 13 Maj 2003 przepraszam, ZAMYSŁ! masz nr. gg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 13 Maj 2003 Autor Share Napisano 13 Maj 2003 poproszę... namaluj bo jakoś nie czaję jak mam to zrobić - możesz użyć obrazka, który pokazuje twarz z bumpem, bez teksturki.... jest gdzieś na wcześniejszej stronie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 13 Maj 2003 Share Napisano 13 Maj 2003 tak sobie to wyobraziłam... ale to taki szczególik że nie wiem czy warto zwracać na niego uwagę..... [spox] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 14 Maj 2003 Autor Share Napisano 14 Maj 2003 podoba mi się ale nie jest zbyt \"bojowe\".... ale przyznam, że skłoniło mnie to do przemysleń i jak znajdę jeszcze trochę czasu to postaram się jeszcze zrobić z 1-2 teksturki ciała do wyboru.... dzięki pazzi pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 14 Maj 2003 Autor Share Napisano 14 Maj 2003 kolejny update teksturek - niestety bez włączonego Shaga na piórach i włosiu przy kosie ale chciałem dziś bardziej przyłożyć się do teksturowania.... pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 14 Maj 2003 Share Napisano 14 Maj 2003 piekne...climat poezja...ale ona bedzie miala jakies majtki?? pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 14 Maj 2003 Share Napisano 14 Maj 2003 boskie boskie poprostu !!! klimat 1 klasa i te blizny .. wow swietna robota !!![wow][wow] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 14 Maj 2003 Autor Share Napisano 14 Maj 2003 majtejk nie będzie za to będzie taka niby chusta do przykrycia (jak na szkicu) ale robie ją bez użycia Cloth\'a więc proces wyginania mi trochę się dłuży.... mam pytanie - ma ktoś teksturkę kolczugi? lub może jakiś dobry skan..... pozdrawiam[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boms Napisano 14 Maj 2003 Share Napisano 14 Maj 2003 bomba, tylko jedna mala uwaga... te tatuaze nie wygladaja wiarygodnie - tzn nie wygladaja jak tatuaze, nawet jak takie przyklejane (:P) - mi to wyglada na jakies zablakane CIENIE... naprawde, sa troche malo wyraziste... licze, ze poprawisz to male niedociagniecie... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 14 Maj 2003 Share Napisano 14 Maj 2003 Szkoda że Ona nigdy nie ożyje bo jest oszałamiająca....!!! ...i miałabym o kogo być zazdrosna[mruga] Super wygląda! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 14 Maj 2003 Share Napisano 14 Maj 2003 trzyma klimat , świetne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 14 Maj 2003 Autor Share Napisano 14 Maj 2003 dzięki za te miłe komemtarze.... aż się rumienię..... pablo dla ciebie poprawa stanika na skórę węża + srebrny ażur (sam ażur to 1 700 000 faces) boms poprawiłem te tattoo... mam nadzieję, że w dobrym kierunku... pazzi ... hmm wiesz sam tego żałuję, tak między nami to nadaję jej cechy kobiety z moich fantazjii... nie tylko erotycznych ;) pozdrawiam[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 14 Maj 2003 Autor Share Napisano 14 Maj 2003 auć... niestety są na obrazie 2 bugi... lewy but siadła tekstura (nie wyłączyłem pracy na poly...) i obiekt który zasłania pióra...... buuuuuuuuuu :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 14 Maj 2003 Share Napisano 14 Maj 2003 tak też myślałam..... Lady robisz z pasją- to widać! [mruga] to już żadna kobieta z roku nie ma szans!!!! POWODZENIA, ...i z sukcesem ukończenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 14 Maj 2003 Autor Share Napisano 14 Maj 2003 dzięki pazzi... mam nadzieję, że mi się uda.... jeszcze troszkę ciuszków, puchar i to co najtrudniejsze - włosy Shag Hair\'em..... to moje pierwsze tak poważne zderzenie z Shagiem (wcześniej robiłem włosy na mapach z alfą...)..... muszę dokładnie przestudiować tutoriala Joan D\'Arc....... [urwanie glowy] pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pabloos_ Napisano 14 Maj 2003 Share Napisano 14 Maj 2003 i ktoś tego gościa posądzał o robiebie modeli w poserze.... powinien sie teraz ze wstydu spalic ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 14 Maj 2003 Autor Share Napisano 14 Maj 2003 hehe Pabloos_ .... ... w sumie nie można go winić dlatego, że jeśli nie napisze się i pokaże gdzie się robiło model to nie ma dużych szans na wykrycie tego patrząc tylko na render.... a\'propos renderów - mały update - niestety z wyłączonym ażurem na staniku bo nie mam czasu czekać ;) teksturki paska, pończochy i tej wiszącej czerwonej szmatki narazie wstępne.... ale coś pokazać wypada :) pozdrawiam [piwo] i idem spać [ziewa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boms Napisano 15 Maj 2003 Share Napisano 15 Maj 2003 boowa - co do tych Twoich fantazji - boje sie Ciebie [boje się] ;) pozdroofki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz Napisano 15 Maj 2003 Share Napisano 15 Maj 2003 no cóż, boowa, jak to widze, to wariuję....nie sądze aby znalazł się ktoś kto nigdy nie fantazjował o tak demonicznej.....ehhhh.....co sie tyczy pończoch, wiesz, wydaje mi się że za bardzo ja ubierasz, ze nei będzie oddechu kiedy to nałożysz na nią te wszystkie gadzety , dlatego uda pozostawiłbym gołe, dla kontrastu tych mistrzowskich kozaczków (sa kapitalne) i ten przepaski na biodrze...............[boks]pozdrawiam[winko] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willow Napisano 15 Maj 2003 Share Napisano 15 Maj 2003 Jedno słowo: WoW:o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz Napisano 15 Maj 2003 Share Napisano 15 Maj 2003 no cóż, boowa, jak to widze, to wariuję....nie sądze aby znalazł się ktoś kto nigdy nie fantazjował o tak demonicznej.....ehhhh.....co sie tyczy pończoch, wiesz, wydaje mi się że za bardzo ja ubierasz, ze nei będzie oddechu kiedy to nałożysz na nią te wszystkie gadzety , dlatego uda pozostawiłbym gołe, dla kontrastu tych mistrzowskich kozaczków (sa kapitalne) i ten przepaski na biodrze...............[boks]pozdrawiam[winko] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 15 Maj 2003 Autor Share Napisano 15 Maj 2003 Pomyślę nad tą pończochą (może zrobię ją poprostu jak pończochę - transparentną albo w stylu kabaretek?).... a jeśli mnie ona wkurzy do zdobię jej na udzie jakiś tattoo - i tak będą pasy ze sztyletem.... ale bardzo wam dziękuję za słowa uznania - dopinguja mnie do skończenia tej pracy choć będzie ciężko... i jeszcze raz apel: ma ktoś może wyraźną teksturke kolczugi lub dobrze zeskanowany fragment? pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 15 Maj 2003 Share Napisano 15 Maj 2003 a ja ciekaw jestem jak pannica wygląda od tyłu :P piękna robota...jeszcze jakieś fikuśne ornamenty na tym czerwonym szaliczku...i ja nic nie mówie...:D pozdro...[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 15 Maj 2003 Autor Share Napisano 15 Maj 2003 Pani od tyłu będzie wyglądać dobrze jak skończę ciuszki ;) bo nie chcę szerzyć golizny wśród nieletnich ;) a ornamenty będą oczywiście jak się dokopię do stronek na necie z pismem babilonu :) pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pabloos_ Napisano 15 Maj 2003 Share Napisano 15 Maj 2003 ja czekam na włosy... ciekawe co Boowa wymyśli... :D i czy jego komputer to uciągnie... HEHEHEHE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 15 Maj 2003 Autor Share Napisano 15 Maj 2003 narazie wyciąga :) ale nie będzie dziś update.... bo padam po tych kilku \"bezalkoholowych\".... ale za to mały prezencik ;) pozdrawiam[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 16 Maj 2003 Autor Share Napisano 16 Maj 2003 ...no i chciałem zamieścić teksturkę chusty z pewnego powodu - aby podziękować za pomoc w jej powstaniu ekipie Liquid Blue i Chris & Shiva Tattoo....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 16 Maj 2003 Autor Share Napisano 16 Maj 2003 ...a tak wygląda na modelu... pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharp Napisano 16 Maj 2003 Share Napisano 16 Maj 2003 Świetna ta szmatka, te końce tak realnie zakończone, dużo ci jeszcze zostało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 16 Maj 2003 Autor Share Napisano 16 Maj 2003 płaszcz, kolczuga, włosy, kolczyki, sztylet, szczegóły paska, nałokietniki i rękawice....... pryszcz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 16 Maj 2003 Autor Share Napisano 16 Maj 2003 sztylet... już jest - typu kinżał :).... natchnieniem był serial Kindred na podstawie Vampire:the mascarade....... pozdrawiam[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 16 Maj 2003 Autor Share Napisano 16 Maj 2003 ...i z bliska... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharp Napisano 16 Maj 2003 Share Napisano 16 Maj 2003 Cholernie extra!:D, ta szczegółwość i textury....świtne poprostu...obyś zdazyl:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrielwigierski Napisano 16 Maj 2003 Share Napisano 16 Maj 2003 Cudo to salbo powiedziane. piekna robota. ahhhh.... Cholera w Polsce mamy naprawde zdolnych ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi