lukasz Napisano 17 Maj 2003 Share Napisano 17 Maj 2003 pończocha do mnie przemawia....[boje się]....Stary, kiedy zrobisz jej włosy? już sie nei moge doczekać....no i powiem tyle - idealnie wszystko wyważone...........[soczek] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boms Napisano 17 Maj 2003 Share Napisano 17 Maj 2003 [wow] no, no... podziwiam dokladnosc... (sprzet zreszta tez... :D) poza tym, jak wyzej - czekam na wloski... pozdro powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 17 Maj 2003 Autor Share Napisano 17 Maj 2003 Hmmm.... na włoski trzeba zaczekać do skończenia ubrania.... i jeśli się udadzą to będzie smaczek.... jeśli nie zrobię ja na modłę wardancerów... ale powiem szczerze, że będę walczył do oststniej minuty 20.05.... a tymczasem rękawica..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 17 Maj 2003 Autor Share Napisano 17 Maj 2003 ...i z drugiej strony...... pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 18 Maj 2003 Share Napisano 18 Maj 2003 boowa Wow wypasik , heh fajniasta teraz to wyglada mniam mniam ( ale chyba ona mnie hehe ) , Super ci to wszytsko sie ułożyło i zrało hehe poasuje do niej ten przedmiot rolniczy hehe [piwo] [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. eA Napisano 18 Maj 2003 Share Napisano 18 Maj 2003 Jakbym mial sie do czegos przyczepic to do pior. Jakies takie plaskie. Daloby sie je bardziej rozczapierzyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 19 Maj 2003 Autor Share Napisano 19 Maj 2003 HELP !!!! mcoś mi się stało z maxem, nie mogę otworzyć pliku z dhampirką - za każdym razem mam komunikat Open Failed i to nieważne czy otwieram plik z wczoraj czy ten z przed 2 tyg..... dziwne jest to, że inne pliki się otwierają.... czy ktos z was miał taką sytuację? jak cholera z tego wybrnąć.... jestem na finiszu pracy i przez takie coś będę się musiał wycofać.... HELP !!! POMÓŻCIE !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 19 Maj 2003 Share Napisano 19 Maj 2003 qra ale dol jak stol - my tez mielismy klopoty.... trzymamy kciuki ja i Gabriel - zeby udalo Ci sie pozatym Adek chyba sie nie obrazi jak sie dzien spoznisz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaros Napisano 19 Maj 2003 Share Napisano 19 Maj 2003 Probuj po kolei wczytywac mergem obiekty do pustej sceny - prawdopodobnie ktorys obiekt lub material sie skopal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 19 Maj 2003 Autor Share Napisano 19 Maj 2003 dzięki za pomoc - ale nie uwierzycie - max nie otwiera plików i traktuje je jako uszkodzone kiedy ma zawalonego tempa..... :) - ale ze mnie osioł - przeinstalowałem pół kompa [urwanie glowy] szok...... ale kolejna rzecz, której sie na bitwie nauczyłem :) no i w pocie czoła update - tak stesknione przez niektórych włoski..... sorki wielkie, że nie są dopracowane, ale uwierzcie - pierwszy raz używałem Shag:Hair na taką skalę i robiłem je właściwie pod dyktando tutoriala..... ważne, że już prawie finisz.... jeszcze tylko kolczuga, kielich... może zdążę kaburę z kołkami cisowymi ale wątpię.... pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 20 Maj 2003 Share Napisano 20 Maj 2003 Gadalem o tym z przeroznymi osobami, padla masa roznych wersji/teorii. Jednak zadna nie zostala poparta sensownymi argumentami wiec zarzuty sa oddalone. Powodzenia przy podsumowaniu! (Jury nie bedzie miec zadnego infa w panelu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 20 Maj 2003 Autor Share Napisano 20 Maj 2003 Dzieki Gotham, i reszcie moderatorów.... ... mam nadzieję, że oddam pracke w takim formacie jak chce jeszcze dziś do 23:59..... update - no dodałem w końcu kolczugę - kilka ładnych godzin roboty, i poprawiłem lekko tekturowanie... - to już jeden z ostatnich renderów pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 20 Maj 2003 Share Napisano 20 Maj 2003 pracka wymiata...tylko jedno ale...po co modelowales ten stanik czy jak mu tam jak i tak on ginie w tej oddali?? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 20 Maj 2003 Autor Share Napisano 20 Maj 2003 Pablo on nie ginie tylko dopiero go wrzucę jak bedzie końcowy render.... i bez niego mam ponad milion fejsów - a sam ażur stanika ma jeszcze 2 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 20 Maj 2003 Autor Share Napisano 20 Maj 2003 No i niestety szanowne JURY.... mam małe problemy z Maxem, które ciągną się od wczoraj zatem wybaczcie panowie ale w 10 min nie wrzucę rendera.... ale nie spoczne póki nie skończę.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 21 Maj 2003 Share Napisano 21 Maj 2003 Czekam z zapartym tchem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 21 Maj 2003 Autor Share Napisano 21 Maj 2003 No i final Render.... niestety bez krwi bo nie mogłem sobie w tak krótkim czasie poradzić z MetaParticlami..... ....zatem - podsumowanko: Lady Dhampire t\'Ngaroth \"....błądzę ściezkami nocy w poszukiwaniu bestii..... w świetle dnia..... w świetle prawa...... prawa natury, które nie pozwala im żyć..... Błądzę w mackach choroby, która trawi me ciało..... w tantalowych mękach szukam przeznaczenia...... człowieczeństwo gaśnie we mnie, tłumione szeptami mroku..... .... nie ma dla mnie lekarstwa..... ..... a dla nich wybaczenia..... D\'hampirish a\'kheshim a Vampirish..... Sh\'mi D\'hampire.......... ..... D\'hampire sh\'mi.......\" Mówią na nich Chodzący Za Dnia, mówią na nich pół wampiry, mówią na nich Dhampiry...... Wieczni nieumarli łowcy, tropiący trąd zwany wampiryzmem.... bezlitośni, beznamietni, niszczycielscy..... Przez przypadek zarażeni virusem Wampiryzmu - nigdy całkowicie nie przemienieni, żyją na progu świata żywych i umarłych..... ....są tacy jak Ona - Lady Dhampire A oto sczegóły techniczne: MODELOWANIE 3d Max 5.1 - własnego autorstwa za pomocą zdjęć poglądowych użyczonych przez Agę (thx) oraz snapshotów z Dhalią Grey (te piersi....), uzbrojenie wymyślane na poczekaniu łącznie z kosą i gorsetem GORSET to model - nie teksturowanie Wire tylko siatka Splines z Thicknes TEKSTUROWANIE Projekty Tattoo - Chris&Shiva studio tattoo Ciało - teksturowane za pomocą DeepPaint + Photoshop 7 Chusta - Ornamenty Chris&Shiva Studio Tattoo, wzór LiquidBlue Metale - Mix tekstur Vocanson Kosa - model, ostrze mix Vocanson Oczy - na podstawie Wild Eyes Kolczuga - tekstura własnoręczna PLUG-INS Wszystkie włosy, pióra, piuropusze etc - Shag:Hair TŁO motyw LiquidBlue RENDEROWANIE Renderer: LightTracer Objects: 198 Lights: 4 Faces: 3 214 482 time 3600x1800: 0:47:12 POSTPRODUKCJA Photoshop 7 pozdrawiam i dzięki wielkie za pomoc oraz wszelkie uwagi, a także za to, że wiele sie mogłem nauczyć i zrobić coś w końcu dla siebie :)[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 21 Maj 2003 Autor Share Napisano 21 Maj 2003 aha, zapomniałem dodać, że rano zamieszczę wersję finalną do pobrania dla JURY !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 21 Maj 2003 Share Napisano 21 Maj 2003 cudniste jak cholerka !! piekan pracka piekna ! gratuluje pomyslu i przedewszystkim wykonania ktore z lapek powala!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 21 Maj 2003 Share Napisano 21 Maj 2003 brak slow...czysta poezja...zgadzam sie calkowicie z MeG...jush nawet niczego sie nie czepiam (bo nawet nie ma czego :P)... pozdro & powodzenia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 21 Maj 2003 Share Napisano 21 Maj 2003 aaaaaaaaaaaaaa po prostu jestescie zajeb**** naprawde na tym forum jest wiele qlll grafikow:)))) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T0k1 Napisano 21 Maj 2003 Share Napisano 21 Maj 2003 Piekna pracka, jestes jednym z moich idolow, a Dhampira jest pieknoscia...pieknoscia w ciemnosciach. pozdrawiam, i zycze powodzenia!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 21 Maj 2003 Autor Share Napisano 21 Maj 2003 dzięki Wam wielkie za Wasze słowa [piwo]... bardzo się cieszę, że Wam się podoba... :) OTO ADRES DUŻEJ WERSJI: http://strony.wp.pl/wp/opierdalacz/3d_bitwa/queen_last10000.jpg JEST TO WESJA DO POBRANIA DLA JURY (1.1.MB) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 21 Maj 2003 Share Napisano 21 Maj 2003 Boowa.....cos nie tak \" 403 - Dostęp zabroniony Ta strona została administracyjnie zablokowana lub konfiguracja serwera wyklucza Twój dostęp do niej. \" pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 21 Maj 2003 Autor Share Napisano 21 Maj 2003 spróbuj teraz...... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 21 Maj 2003 Share Napisano 21 Maj 2003 no dziala :))) a jak to zrobiles ze diala??? pozdr P.S. dzieki za podziekowania na stronce :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 21 Maj 2003 Autor Share Napisano 21 Maj 2003 musiałem wrzucic jakiegoś html\'a.... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 21 Maj 2003 Share Napisano 21 Maj 2003 hehe...dzieki przyda mi sie ta informacja :))) P.S. zrob cos ze woim avatarem....nie widac go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 21 Maj 2003 Autor Share Napisano 21 Maj 2003 niestety nie można linkować do jpg-ów na WP tylko do HTMLów... jak znajdę lepszy FTP to coś wykombinuję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrielwigierski Napisano 21 Maj 2003 Share Napisano 21 Maj 2003 ahhh boowa wierzylem w ceibei od samego poczatku. naprawde sweitna robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 21 Maj 2003 Share Napisano 21 Maj 2003 Oooooo w trobe jaa nie no nie moge jaa , wee kurdee ... jaa no nie ... ja pikujee hehee wow wow i szok i wogóle jaaa nie moge !!!! Stary tu wląsnie jest to zwarte co , sie nauczysz tego ci nikt nie odbierze a z tego widze ze umiesz wiele , jaaa No extraaa , powarznie , Ta bitwa jest wypasiona non stop mnie ktoś zaskakuje :D Gratuluje człowiek tego ciom widzee , pierdziele żeś sie postarał :D [piwo][piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 21 Maj 2003 Autor Share Napisano 21 Maj 2003 Kurcze mam problemy z serwerem FTP.... może teraz zadziała i wysoka rozdzielczość się ukaże?? no i dzięki [piwo] Badz tak uprzejmy i zalaczaj mniejsze obrazki 300Kb chyba wystarczy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 22 Maj 2003 Autor Share Napisano 22 Maj 2003 jeszcze powiekszenie Badz tak uprzejmy i zalaczaj mniejsze obrazki 300Kb chyba wystarczy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 22 Maj 2003 Share Napisano 22 Maj 2003 mowisz Boowa musiales dac zooma na gorset?:D:D:D heh pzodr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 22 Maj 2003 Autor Share Napisano 22 Maj 2003 no ba :) w końcu sie narobiłem nad nim :) no i komputer dał radę :) zauważyłeś Pablo, jaka cisza na forum? hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 22 Maj 2003 Share Napisano 22 Maj 2003 wow wow wow ..i nic wiecej nie idzie powiedziec gorsecik pierwsza klasa !! cisza na forum hmm no nie wiem nie patrzylam caly czas gralam ... nie no pracka jest super mi sie w sumie najbardziej podoba w tej pracy hm: emocje cala zlosc nienawisc itd ,, gadajce co chcecie zem glupia czy co ale ale praca boowy ma tyle w sobie !! jest swietna i koniec a ja za duzo gadam wiec mi sie zara dostanie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość brumba Napisano 22 Maj 2003 Share Napisano 22 Maj 2003 boowa, wrzuć maila w swoje dane, no i oczywiście brak możliwości odmowy!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 22 Maj 2003 Autor Share Napisano 22 Maj 2003 wrzuciłem maila.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrielwigierski Napisano 23 Maj 2003 Share Napisano 23 Maj 2003 AHHH Boowa Boowa... co tu duzo gadac. praca jest jak najbardziej genialna. gratuluje. Od samego poczatku przeceisz w ciebie wierzylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 27 Maj 2003 Autor Share Napisano 27 Maj 2003 Niestety jeden z moderatorów wykasował linki do FTP.... i nie ma ostatnich renderów.... ale jak chcecie zobaczyć to podaję adresy: Pełen Render 1.1 MB: http://republika.pl/boowa/images/queen_last10000.jpg i zbliżenie 710 kB: http://republika.pl/boowa/images/queen_last20000.jpg te obrazki zostały przedstawione dla JURY do oceny..... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajan21 Napisano 28 Maj 2003 Share Napisano 28 Maj 2003 No comments!!! Jeszcze zbieram jezor z podlogi!! Totalny wypas. Pierwsze miejsce masz murowane!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarCon Napisano 31 Maj 2003 Share Napisano 31 Maj 2003 nie wiem jak to wyraźić ? piękne?cudowne?wspaniałe? manifiko?sztuka?dzieło? chyba wszystko naraz piękna praca[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jagi Napisano 31 Maj 2003 Share Napisano 31 Maj 2003 boowa normalnie mistrz jestes. Super!. Wszystko robileś za pomoca Surface Tools ? Czy moze też używałeś Box Modelingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 2 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2003 No witam i dzięki za tak miłe posty :) [piwo] Cieszę się bardzo, że Wam się podoba... Jagoda - Wszystko Surfacem - rzadko używam Box\'a ale druga praca (frankie goes to hollywood) jest robiona boxem..... Pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yataryba Napisano 4 Czerwiec 2003 Share Napisano 4 Czerwiec 2003 eh pikna ta lady , ciekawym kidy mnie bedzie to tak wychodzilo , chyle czola [heej] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 12 Czerwiec 2003 Share Napisano 12 Czerwiec 2003 zansz juz moje zdanie bombowa praca i jak dla mnie zaluguje conajmniej na wyrounienie bo cudowna jest ! jak bym facetem to bym sie w tej pannie zakochala na zaboj !! ;) praca dla mnie jest poprostu non plus ultra cudne cudne cudne :) chyle czola przed moim mistrzem [spox] i mam nadzieje ze wkrotce zobaczymy nastepna prace ja sie przynajmniej doczekac nie moge jak na szpilkach siedze brawo brawo brawo !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belialek Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 a moglby ktos zrobic reupa efektu koncowego? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi