SCORPI Napisano 8 Kwiecień 2003 Napisano 8 Kwiecień 2003 Nio i ja chyba wezme udział w tej bitwie :) jak na razie zapowiedź plus mały obrazek odrazu mówie że nie często będą upady :( głównym zamierzeniem to jest taka panięka z wielkim mieczykiem, hełmem tarczą, czy czymś takim... zobacze co wymyśle :) [Edited on 9-4-2003 by Tesaurus] [Edited on 12-4-2003 by SCORPI]
Barył Napisano 8 Kwiecień 2003 Napisano 8 Kwiecień 2003 fajnie ze sie dolaczyles :) apetyt na 2 zwyciestwo?
robczan Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 NOGI SA DOBRE, TYLKO TE CYCKI... SA TROSZECZKE ZBYT NISKO I JAK DLA MNIE SA ZA DUZE
Gotham Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 Uuuuuu, narazie zupełnie nie ten poziom co poprzednio [co?]
teluumen Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 yyy... Dla mnie kompletny brak proporcji i ustawienia tego cialaka w przestrzeni. Ona nawet nie ma jeszcze osi ciala i punktu ciezkosci... Pracuj pracuj i jeszcze raz pracuj... bo kiepsko to widze... No i realizowanie sennych marzen w tym przypadku.. hmm.. No wiesz.. ten biust...
imprecis Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 hmmm............. mi tec cycki sie podobaja:) Mam nadzieje ze takie po zostana. Jesli chodzi zas o nogi to cos mi nie gra, wysokosc jest dobra, ten tyleczek ci kompletnie nie wyszedł , wyglada strasznie plasko
Dr. eA Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 A co ona bedzie miala wspolnego ze smiercia?
Dżujon Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 ej :| ... no wiesh co =p czekalem na twoja prace a ty dajesh cos takiego... tamacik cos cienki i juz strashsysh ze niebedzie 3 updatow dziennie... ja bym chcial zobaczyc cos ciekawego w twoim wykonaniu na przyklad \"pusta istote\" z diablo ( http://www.battlenet.pl/screeny/screen271.jpg ) albo jak juz jestesmy w tych tematach to sluge balla ( http://www.battlenet.pl/screeny/screen871.jpg ) (wszystkie moje pomysly staja sie teraz wlasnoscia publiczna jak ktos chce niech je bierze) ale z 2 strony zaczyna sie wiosna sezon to cos mi sie zdaje ze ta bitwa bedzie w moich oczach na wyzszym poziomie ciekawe dlaczego :D [winko]
Dr. eA Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 Nawaisem mowiac demony to off-topic Edit: Scorpi specjalnie daje cos slabszego na poczatek zeby pozniej wszystkich powalic i znowu udowodnic ze nie mieli racji:D [Edited on 9-4-2003 by aNdREa]
SiD Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 Ciekawa prezencja modelu lecz nie kształtna , zdaje mi sie ze miedz zbroja i hełm to nie są elementy smierci ale pewnie jeszcze tam bedzie cos z tym zwizane wiec chwilowo czekam az pokazzesz ponownie na co cie stac Zdaje mi sie ze to bedzie bitwa nad bitwy hehe powodzenia
Dżujon Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 pusta istota to cos w stylu \"supermumi\" wiec jak najbardziej sie nadaje a co do straznika baala to wyglada jak wskrzeshony =p a ze ma dopisek demon w statsach to nikt nie musi wiedziec [mruga]
SCORPI Napisano 9 Kwiecień 2003 Autor Napisano 9 Kwiecień 2003 hm no cóż może mam taki gust dziwny nio i nie będe robił pod waszy :( może coś zmienie ale narazie mie troche zmartwiliście :(
MeG Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 wspaniala pracka piekny modelling .. idea tez swietna bardzo ladne proporcje naprawde switna interesujaca pracka [Edited on 9-4-2003 by MeG]
SCORPI Napisano 9 Kwiecień 2003 Autor Napisano 9 Kwiecień 2003 no jeszcze zobaczymy... :) [Edited on 9-4-2003 by SCORPI]
Blooddragon Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 ej no, nie wyżywajcie sie!!!! troche respect dla zdobywcy grand prix:D to był pierwszy render, pełen niedoróbek, jeszcze nie ma co oceniać, napewno bedzie cool Scorpi walcz!:)
boowa Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 Kurcze ja się męczę z ciałem a Ty hop siup i dupcia z biuscikiem jak sie patrzy.:D A\'propos off topic to ludzie się czepiają a na bitwie pełno demonów, smoków (w końcu to istoty magiczne), stworów chaosu. Moim zdaniem Living Death może być interpretowany różnorako mimo zacieśnienia temtu przez Jury. pozdrawiam
SCORPI Napisano 9 Kwiecień 2003 Autor Napisano 9 Kwiecień 2003 ej to to ma być coś ze smiercią? bo jak tak to nawet fajnie :) zmienie troche zamysł a raczej topic :) bo postać dlajej kontynułuje tylko będzie troche miała inne odzienie.. albo z niej zrobie nekromante lub coś w tym stylu...
MeG Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 jeszce raz dolaczam sie z pochwalami wspaniala pracka dobrze wymodelowana i mi sie bardzo podoba ! [Edited on 9-4-2003 by MeG]
YrC Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 LOL nie rozumie was ludzie , scorpi pokazal kawalek postaci i od razu okrzyki ze nie ten poziom itp itd ... hyh przeciez to jest WIP bosh... ps . mnie sie proporcje podobaja takie komiksowe ... pozdro
Tomek Kosiorek Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 ...hmmmm.....ja tam wlasnie sie zaliczam chyba do tych\"kiepskich staruszkow\".....ktorzy nawet myszka nie maja sily juz ruszac....a jak to zrobia towychodzi cos strasznego.....chcecie zeby ze SCORPIEGO nic nie zostalo?....bo jak go tak bedziecie glaskac to tak bedzie...osobiscie czasem gadam ze SCORPIM i go lubie-ale uwazam, ze wtym wypadku szczerosc jest lepsza mowtywacja niz pisanie jakie to on dzielo\"jednym machnieciem myszki zrobil\"...a przy okazji, ja tez biore udzial w bitwie i mam juz ogolny zarys-podobnie jak SCORPI- zajelo mi to wsumie okolo 2:30- a wydaje mi sie , ze po SCORPIm mozna oczekiwac wiecej niz po mnie ktory pierwszy raz w zyciu zrobil model organiczny....mysle, ze SCORPI nie ma zwyczajnie pomyslu i tak se dlubie , zeby bylo-moze zreszta tak nie jest ale nie tylko on jest dobrym grafikiem- sa starsi ktorym myszka wypada z trzesacyh sie rak ale robia i robia i calkiem zeczy wychodza-wiec prosze o odrobine sprawiedliwosci iszczerosci -zarowno do pracy SCORPIEGO jak i do \"dinozaurow\"(i starajcie sie raczej nie obrazac nawet jesli jestesmy juz do niczgo) i tak nie napisalem dokladnie tego co chcialem bo ja wole nie obrazac ps. a moze SCORPI ma jednak i slabsze strony, tak ja wiem taka \"luka\" w ideale ale moze chlopak ktory moglby mnie czegos nauczyc bo jest dobry w niektorych tematach w innych jest troche slabszy-nie urodzil sie przeciez z maxem w glowie-zastanowcie sie bo chlopak jest pod presja uwielbiajacych go tlumow czy mu to nie zaszkodzi i czy kubel zimnej wody nie jest czasem lepszy od potakiwania bo lekarz tak kazal pozdrowienia t:)
comix Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 meg na u2u ci wyjasniłem :) Przepraszam jeszcze raz :) PS Ludzie jak mam wywołać V wojnę to przepraszam wszystkich... chodziło mi o ogólnie porównanie!! Przecież czy ja napisałem ze scorpi jest lepszy od meg czy jeszcze od innej osoby?! Zakończmy spory... przepraszam wszystkich i pozwólmy scorpiemu działać :) pozdroo [Edited on 9-4-2003 by comix]
Tomek Kosiorek Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 [piwo]SCORPI do niczego ta kobita wez Ty sie chlopie otrzasnij i stworz cos porzadnego [piwo]
YrC Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 Originally posted by MeG ok w takim razie wlg pana comixa to prawdy pisac nie mozna ok ... i niech sobie pan uwaza bo ja mam 23 lata w maxie siedze 2 lata a takim postem to mnie obraziles ...i to bardzo comix ... [Edited on 9-4-2003 by MeG] bez urazy.. dwa lata siedzisz w maxie a dalej kazda swoja scene knocisz paskudnymi texturami
MeG Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 chodz dziadek twoja babcia ci tera myszke ruszac pomoze bo twoj reumatyzm cie szarpie ... :D
Tomek Kosiorek Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 [piwo]hejka YrC- to tak SCORPI robi dobrze choc robi zle i trzeba go zawsze chwalic i nie stac Pana na sensowna krytyke(budujaca tak po prawdzie) a dziewczynie piszesz ,ze knoci-dlaczego do jednych jestes szczery do bolu a do innych nijak tylko lizac........ ps. ja wmaxie siedze od r1 i swoje prace knoce w calosci ale lubie to robic a jak ktos widzi co knoce to niech pisze bo ja sie chce jeszcze czegos nauczyc(mysle , ze scorpi tez) i choc knoce i knoce to i tak staram sie robic najlepiej jak umiem
MeG Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 ok to napisze nie to co mysle tylko to co pan YrC chce slyszec [Edited on 9-4-2003 by MeG]
YrC Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 po 1. chodzi mi o to ze naskoczyliscie na niego wszyscy ,tylko dlatego ze wygral poprzednia bitwe i wcale nie musi wygrac tej po 2. to co pokazal (kawalek postaci ) nie da sie krytykowac bo narazie nie ma co! A tu jeden z drugim ze nie ten poziom - no nic tylko [lol] [rotfl] Dajcie mu zaczac ! [Edited on 9-4-2003 by YrC]
Tomek Kosiorek Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 SCORPI wiem, ze bedziesz mial kwasna mine- prosze nie gniewaj sie to taki przyklad . WAW, LOL i co tam jeszcze-scorpi nie waz sie nic dodawac toz to dzielo ps. chcialem przypomniec, ze o ile pamietam to SCORPI juz zaczynal na wyzszympoziomie w swoich pracach i \"naskakujemy ,zeby SCORPI sie staral i nie odkladal \"gitary\" bo juz wygral jeden raz a pozatym panie YrC ty chyba nie kumasz dalehj o czym mowa-sorry ,ze tak ostro poz t [Edited on 9-4-2003 by Tomek Kosiorek]
YrC Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 no nie pogadasz ... gdzie napisalem ze praca (jaka praca?) jest super wow itd ? chodzi mi tylko o to zebyscie mu dali zaczac... zreszta z mojej strony EOT
Blooddragon Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 ale se czata urządziliście............... i wogóle kłócicie sie bez sensu..... [Edited on 9-4-2003 by Blooddragon]
Tomek Kosiorek Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 [piwo]SCORPI do niczego ta kobita wez Ty sie chlopie otrzasnij i stworz cos porzadnego [piwo] ps. juz sie nie kluce tylko pomagam SCORPIEMU
SCORPI Napisano 9 Kwiecień 2003 Autor Napisano 9 Kwiecień 2003 kulcze to chyba nie porblem z moimi umiejętnościami tylko z moim gustem :( i co ja mam zrobić :( może jak coś poprawie to wam sie spodoba....
Tomek Kosiorek Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 [piwo]no i dobzrze ,z e jestes bo juz myslalem ze zosatne post freakiem-ni wiem jak ty sobie wyobrazasz Living Dead ale nie jako Mange chyba??[piwo]
Tomek Kosiorek Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 :(to moim skromnym zdaniem jest za mangowa-mniej delikatnosci nie wszystko jest piekne...
MeG Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 @ scorpi a to ma byc w stylu manga albo w stylu amerykanskich komiksow pewnie tak .. no ciekawy pomysl
SCORPI Napisano 9 Kwiecień 2003 Autor Napisano 9 Kwiecień 2003 nio w stylu amerykańskim coś jak ABBEY :) nio może troche inne... co do delikatności to jak zobaczycie jak to zrobie tio chyba nei będizecie tak narzekać :P o ile mi sie uda! :) [Edited on 9-4-2003 by SCORPI]
Dżujon Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 Originally posted by comix Scorpi ma 15 lat (...) ledwo ruszyl myszka a tu juz panienka z ładną pupcia, cycuszkami podrywacz pierwsza klasa moja krew :D Originally posted by Tomek Kosiorek mysle, ze SCORPI nie ma zwyczajnie pomyslu i tak se dlubie toz to widze i pomoc siestaram jak moge Originally posted by Tomek Kosiorek SCORPI do niczego ta kobita wez Ty sie chlopie otrzasnij no! w morzu jest pelno rybek :D Originally posted by MeG chodz dziadek twoja babcia ci tera myszke ruszac pomoze bo twoj reumatyzm cie szarpie ... ehh czasami przeklinam swa zboczona wyobraznie to jest wlasnie ta chwila ble... scorp stary trzymaj sie jakos musish z tym zyc wiesh ciezko jest byc gwiazda... wiem cos o tym :D rob swoje!
MeG Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 nikt przeciez nie narzeka ... a co wyboru ABBEY gut niezle .. czekam na wicej w sumie lepiej jak hentai / bo nie przepadam /
MeG Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 Originally posted by Dżujon Originally posted by MeG chodz dziadek twoja babcia ci tera myszke ruszac pomoze bo twoj reumatyzm cie szarpie ... ehh czasami przeklinam swa zboczona wyobraznie to jest wlasnie ta chwila ble... hmm a o czym to dzujon mysli sie zastanawiam pewnie swinstewka jakies lol
Dżujon Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 [ot] ano ze mna tak zawshe nawet na pejzazach widze gole baby wy tez je widzicie? mmm sliczna japoneczka na moje oko nieletnia :D ta moze nie taka ladna ale piekny shpagacik :) jak nikt z was tego nie zobaczy to ze mna jest zle :( [/ot] sory to juz ostatni moj ot [Edited on 13-4-2003 by Tesaurus]
Esbi Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 Nawet niezłe :D Tylko nie takie rzeczy na to forum! Dzieci są :D. (jak ktoś nie widzi obrazków niech nadusi ctrl+a :))
comix Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 yep jakie ***[edited by saygon]!! jak się takie robi?! :D lol ****[edited by saygon]... :) Teraz dopiero dostrzegłem piękno tych kwiatów :D lol pozdroo [Edited on 10-4-2003 by saygon]
Dr. eA Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 Hehe dobre, nie znalem tego. PS: o czym byl ten temat?
SCORPI Napisano 9 Kwiecień 2003 Autor Napisano 9 Kwiecień 2003 ja sie wptarywałem przez pół godziny bo myślałem żę to stereogram :D a temat był o pewnej nekromantce ale widze że temat powróci dopiero jak upade wrzuce ale niewiem keidy to nastąpi :(
Dżujon Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 czy narkomanka to nie bedzie ot? chociarz do smierci niedaleko :D a co do update to sie spierz bo jak jakis mod trafi tu przed toba to mnie pewnie opipshy ;p
MeG Napisano 9 Kwiecień 2003 Napisano 9 Kwiecień 2003 dzujon ty swintuhu .... a te foto ciotki to znam lol czekam na update od skorpiego nie jescze bardziej rozkraczone ciotki
Rekomendowane odpowiedzi