Napisano 14 Kwiecień 200321 l eee tam ... schizujesz na max\'a, ale pracki są spox zwłaszcza pierwsza; łapiesz rytm ... rysuj a raczej maluj dalej - te w kolorze są lepsze [spox]
Napisano 14 Kwiecień 200321 l a\'propos nie jesteś jednym z tych co w gdańsku po murach malują .... ? :)
Napisano 16 Kwiecień 200321 l Genialny klimat.W swojej bitwie pisales ze rysujesz komiksy ,fajnie by bylo gdybys jakis pokazal bo na prawde masz swietny styl.[piwo]
Napisano 17 Kwiecień 200321 l Niezłe ale za dużo. Jeżeli mają (a mają) jakiś przekaz emocjonalny, to powinieneś zadbać o klimat.
Napisano 19 Kwiecień 200321 l Autor dzięki za pzrychylną krytykę...dawno tu nie zaglądałem bo nie sądzilem że ktoś odpisz...a jednak... po murach nie maluję..a komiksy umieszce jak coś nowego i sensownego zrobię bo stare śmieci pokazywaćnie będę...a z nowych to wszystko w rozsypce..a na razie to szcerze mówiąc bitwa mnie pochłania...ale jak coś skręcędo kupy to chętnie zamieszce ..dzięki jeszce raz chłopaki...[piwo] jak coś nowego skombinujęto na pewno zamiescze ...czasem wię wpadnijcie..[rotfl]
Napisano 6 Maj 200321 l mi sie szczegolnie podoba kobitka z obrazkow numer 2, 22 i 25... :) bardzo klimatyczne pracki, gratuluje... BTW, czy studiujesz na ASP moze? pozdroofki
Napisano 12 Maj 200321 l Autor taa Asp ale narazie licencjat...w czerwcu egzaminy na wzornictwo..trzymajcie kciuki