Napisano 12 Maj 200321 l bravo :D a na ASP jest może wydział grafiki użytkowej 2D...flash, photoshop...www inne takie??
Napisano 12 Maj 200321 l Autor tak zdawałem tam w zeszłym roku(14 miejsc , 120 kandydatów, i byłem 3 pod kreską ...ale z 2d jest tam ...trochę photoshop`a i ilustratora..ogólnie większy nacisk kładzie się na manualne umiejętności...i temu poswieęca się najwięcej uwagi...3d to raczj ntam nie znjdziesz..Na wzornictwie przemysłowym ..tam w programie nauczania mają 3dstuio max, egzaminy n awzorki już tuż tuż ..więc w czerwcu trzymajcie za mnie kciuki na egzaminach... [uczeń][uczeń][uczeń][boje się] a na razie dozrucam mały update..moich prac pochodzących z bitwy...
Napisano 12 Maj 200321 l pewnie tak...mi chodzi o 2d akurat...3d to lekko tylko do flasha...to mnie głównie interesuje...co do artworków...to nic nie...co są świetne...:P
Napisano 15 Maj 200321 l Autor dziękii Phantom..jak jeszce coś będęmiał to zaraz dorzucę....(hmm coś tu Cicho ostatnio)[mruga][piwo][piwo][piwo]
Napisano 21 Maj 200321 l Starty nie zebym krzyczła ale szkice sa Wypasione !!! Mogłes je dodawac co jakis czas do swojej bitwy hehe , superr , a mas zjakies które robisz z kolorami ?? [piwo]
Napisano 23 Maj 200321 l Masz swietna zamaszysta kreske, i fajnie chwytarz bryle. Nie wszystko co tu wzuciles mi sie podoba ale jest kilka naprawde swietnych szkicow.
Napisano 23 Maj 200321 l Autor dzięki... takie słowa uznania dodają skrzydeł...staram się cały czas podkręca swój warsztat...
Napisano 1 Czerwiec 200321 l Autor dziękuję darcon.. tutaj mały update ..trochę zabawy z moim rysuneczekiem w photoshopie..
Napisano 7 Czerwiec 200321 l Autor i coś nowszego między przygotowaniami do egzaminów przed chwilą sobie zrobiłem..może go w 3d zrobię sobie też...
Napisano 8 Czerwiec 200321 l Dobradobra, ale moze by tak juz w nowych watkach prace wciskac?, modemowcy moga Cie uznac za wroga nr1:) A rysuneczek ok, chociaz imo durzo fajniejsze juz wrzucales. Za to oczko sie bardzo podoba.
Napisano 16 Czerwiec 200321 l nie przejmuj sie modemowcami..he he.. szypkie łącza górą... prace które zamieściłeś..powalają nie tyle ilością co stylem...wyczuciem... jednak apropos wyczucia..to niektóre prace należałoby schować i nie pokazywać... ( sa dobre owszem...ale mogą zepsuć ogólny odbiór ).. pozdr.
Napisano 5 Wrzesień 200321 l sith_LORD podziwiam twoje prace wręcz ślędzę je masz naprawdę wielkie SERCE do grafiki a do tego jeszcze z GDAŃSKA:DWIELKIE BRAWA