Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

bravo :D a na ASP jest może wydział grafiki użytkowej 2D...flash, photoshop...www inne takie??

• Odpowiedzi 70
  • Wyświetleń 7,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

tak zdawałem tam w zeszłym roku(14 miejsc , 120 kandydatów, i byłem 3 pod kreską ...ale z 2d jest tam ...trochę photoshop`a i ilustratora..ogólnie większy nacisk kładzie się na manualne umiejętności...i temu poswieęca się najwięcej uwagi...3d to raczj ntam nie znjdziesz..Na wzornictwie przemysłowym ..tam w programie nauczania mają 3dstuio max, egzaminy n awzorki już tuż tuż ..więc w czerwcu trzymajcie za mnie kciuki na egzaminach...

[uczeń][uczeń][uczeń][boje się]

a na razie dozrucam mały update..moich prac pochodzących z bitwy...

Napisano

pewnie tak...mi chodzi o 2d akurat...3d to lekko tylko do flasha...to mnie głównie interesuje...co do artworków...to nic nie...co są świetne...:P

Napisano
  • Autor

dziękii Phantom..jak jeszce coś będęmiał to zaraz dorzucę....(hmm coś tu Cicho ostatnio)[mruga][piwo][piwo][piwo]

Napisano

Starty nie zebym krzyczła ale szkice sa Wypasione !!!

Mogłes je dodawac co jakis czas do swojej bitwy hehe , superr , a mas zjakies które robisz z kolorami ??

[piwo]

Napisano

Masz swietna zamaszysta kreske, i fajnie chwytarz bryle. Nie wszystko co tu wzuciles mi sie podoba ale jest kilka naprawde swietnych szkicow.

Napisano
  • Autor

dzięki... takie słowa uznania dodają skrzydeł...staram się cały czas podkręca swój warsztat...

Napisano
  • Autor

dziękuję darcon..

tutaj mały update ..trochę zabawy z moim rysuneczekiem w photoshopie..

Napisano
  • Autor

i coś nowszego między przygotowaniami do egzaminów przed chwilą sobie zrobiłem..może go w 3d zrobię sobie też...

Napisano

Dobradobra, ale moze by tak juz w nowych watkach prace wciskac?, modemowcy moga Cie uznac za wroga nr1:) A rysuneczek ok, chociaz imo durzo fajniejsze juz wrzucales. Za to oczko sie bardzo podoba.

Napisano

nie przejmuj sie modemowcami..he he..

szypkie łącza górą...

prace które zamieściłeś..powalają nie tyle ilością co stylem...wyczuciem...

jednak apropos wyczucia..to niektóre prace należałoby schować i nie pokazywać...

( sa dobre owszem...ale mogą zepsuć ogólny odbiór )..

pozdr.

Napisano

sith_LORD podziwiam twoje prace wręcz ślędzę je masz naprawdę wielkie SERCE do grafiki a do tego jeszcze z GDAŃSKA:DWIELKIE BRAWA