Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 24
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Przeciętne to autko, mało ujęć z przodu, nie można się dokłądnie przyjrzeć a światła przednie jakoś mi dziwnie wyglądają, po za tym trochę dziwnie wyglądają odbijające sie w karoserii hdri-ki a dookoła biało.

Napisano

Powiem tak jak wyżej. Model jest spoko tylko ten lakier naprawdę coś nieteges. Aha no i nie wiem czy tylna szyba przy dachu nie jest jakoś krzywo. POzdro.

Napisano

Hmmm troche mnie zdziwiła Twoja interpretacja słowa "tuning". Zadaniem było chyba stuningować ten istniejący wózek a nie przerabiać go na eclipsa z printów ;) No ale cóż, regulamin jest "jasny jak cholera" :/. Ja przy swoim jeszcze dłubię ;).

Napisano

Master Kiełbaster : Rzuty z przodu i tyłu prezentują się całkiem ładnie.

Lakier jest z lekka nie dopracowany a tesktura environment źle dobrana. Widać to szczególnie na 3 i 5 renderze gdzie odbicia pozbawione są sensu. Niby studyjne „zdjęcie” a w lakierze widać jakieś wiejskie chałupy (pomijam już kwestię białej ziemi). Znacznie lepiej prezentował by się tutaj jakiś gradient. Do tego te ciemno, zgniłe zielenie na lakierze średnio się prezentują (po moich ostatnich wypadkach z kolorem jestem łagodniejszy w osądach ;) )

dodatek2.jpg jest fatalny. Chyba sam widzisz najlepiej dlaczego.

ps. sikham, bartq : Jaki konkurs ?

Napisano

Konkurs? jaki konkurs ;p Co do regulaminu to sami nie wiedzą czego chcą :/.

Z tego co zrozumiałem samochód najlepiej prezentuje się w tym pierwszym otoczeniu. Niedawno się dowiedziałem, że i tak nie podpada pod regulamin więc musze go jeszcze przerobić...

Napisano

no wsumie to chyba zrobiles ten model od nowa :D bo sciagnolem ten ktorego trzeba niby tuningowac ale to co tam zobaczylem mnie delikatnie przerazilo to jest poprostu strasze okropne dobrze ze dali printy tegoczegos bo inaczej kiepsko by bylo :D he jakie czasopismo taki model :D...

Napisano

aaaaaaaa hihihi zlamales ich regulamin :D

"Nie można używać znaków (takich jak loga firm) i innych elementów chronionych prawem autorskim."

Napisano

A czy to na bank jest ok? W regulaminie jest "wizualne udoskonalenie", a to mi wyglada na autko od zera hmm... Wszystko w rekach jurorow ;P

Napisano

coś nie tak jest chyba z siatką tam gdzie przednie światła łączą się z maską (pojawiają się dziwne załamania). ostatni render z czarnym lakierem wygląda o wiele lepiej niż dodatki z początku posta. poza tym dość ciekawy tunning

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności