Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Początek sensowny, ale ten daszek ( najbliżej samochodu ) jest dla mnie za bardzo mało losowy ( ta fala jest zbędna, albo zrób tak żeby fala nie była taka powtarzająca się )

Napisano

co do materiałow trzeba wziac jeszcze na poprawke to, ze koncowe oswietlenie bedzie całkowicie inne (wczesny wschód słonca)

auto nie bedzie na pierwszym planie, wiec niektorych bugów w oteksturowanie auta i tak nie bedzie widać :)

Napisano

mam pewne problemy z ustawieniem oswietleni, mianowicie pod jakim kątem powinnno świecić słonce, wybrałem 3 rendery i wybierzcie, ktore ustawienie jest najlepsze

a może macie inne pomysły?

Napisano

2 najlepsza, tylko rzeczywiscie mi to noc/wczesny poranek przypomina - no ale troche za wczesny , zapodaj jakies tło zawsze to lepiej zeby sie odrózniało, ale jak narazie fajnie tylko zebys nieprzedobrzył z tym słońcem....

Napisano

Sprawa wygląda tak, że dzień będzie fajny, ale dopiero noc da ci prawdziwe ppole do popisu. Widziałeś jaki ładny glow robi się na śniegu podczas pełni. A do tego dołączone ciepłe światło płynące z pomieszczeń mieszkalnych. nice.