Posted December 25, 200420 yr rozpocząłem kolejną scenke, także w zimowych klimatach, lecz tym razem bedzie to poranek a nie noc. tym razem także sie wzoruje na pewnej grze (na razie nie powiem jaka to gra, ale podpowiedz macie w tytule pracy) http://www.mkk3a.republika.pl/Kamczatka.jpg
December 25, 200420 yr Początek sensowny, ale ten daszek ( najbliżej samochodu ) jest dla mnie za bardzo mało losowy ( ta fala jest zbędna, albo zrób tak żeby fala nie była taka powtarzająca się )
December 26, 200420 yr Author co do materiałow trzeba wziac jeszcze na poprawke to, ze koncowe oswietlenie bedzie całkowicie inne (wczesny wschód słonca) auto nie bedzie na pierwszym planie, wiec niektorych bugów w oteksturowanie auta i tak nie bedzie widać :)
December 26, 200420 yr Wygląda to trochę jakby miało być użyte w jakiejś fajnej grze komputerowej o 2 WŚ ;P
December 27, 200420 yr Author mam pewne problemy z ustawieniem oswietleni, mianowicie pod jakim kątem powinnno świecić słonce, wybrałem 3 rendery i wybierzcie, ktore ustawienie jest najlepsze a może macie inne pomysły?
December 27, 200420 yr To są screeny z medal of honor (alied assault)? slonce2 najlepsze, co nie zmienia faktu, że wygląda to jak z gry screen...
December 27, 200420 yr modele nawet nawet ale realizmu baaardzo malo.. jakies gi moze? a pozatym i tak jak noc wyglada pozdrawiam ;)
December 27, 200420 yr 2 najlepsza, tylko rzeczywiscie mi to noc/wczesny poranek przypomina - no ale troche za wczesny , zapodaj jakies tło zawsze to lepiej zeby sie odrózniało, ale jak narazie fajnie tylko zebys nieprzedobrzył z tym słońcem....
December 27, 200420 yr Author ech, zapomniałem napisac, ze GI wyłączyłem aby sie szybciej renderowało :) moze jednak noc bedzie lepsza? albo dzien? piszcie smialo
December 27, 200420 yr Sprawa wygląda tak, że dzień będzie fajny, ale dopiero noc da ci prawdziwe ppole do popisu. Widziałeś jaki ładny glow robi się na śniegu podczas pełni. A do tego dołączone ciepłe światło płynące z pomieszczeń mieszkalnych. nice.