Napisano 25 Grudzień 200420 l rozpocząłem kolejną scenke, także w zimowych klimatach, lecz tym razem bedzie to poranek a nie noc. tym razem także sie wzoruje na pewnej grze (na razie nie powiem jaka to gra, ale podpowiedz macie w tytule pracy) http://www.mkk3a.republika.pl/Kamczatka.jpg
Napisano 25 Grudzień 200420 l Początek sensowny, ale ten daszek ( najbliżej samochodu ) jest dla mnie za bardzo mało losowy ( ta fala jest zbędna, albo zrób tak żeby fala nie była taka powtarzająca się )
Napisano 25 Grudzień 200420 l poki co wszystko wyglada ok :) czekam z niecierpliwoscia na materialy :)
Napisano 26 Grudzień 200420 l Autor co do materiałow trzeba wziac jeszcze na poprawke to, ze koncowe oswietlenie bedzie całkowicie inne (wczesny wschód słonca) auto nie bedzie na pierwszym planie, wiec niektorych bugów w oteksturowanie auta i tak nie bedzie widać :)
Napisano 26 Grudzień 200420 l Wygląda to trochę jakby miało być użyte w jakiejś fajnej grze komputerowej o 2 WŚ ;P
Napisano 27 Grudzień 200420 l Autor mam pewne problemy z ustawieniem oswietleni, mianowicie pod jakim kątem powinnno świecić słonce, wybrałem 3 rendery i wybierzcie, ktore ustawienie jest najlepsze a może macie inne pomysły?
Napisano 27 Grudzień 200420 l To są screeny z medal of honor (alied assault)? slonce2 najlepsze, co nie zmienia faktu, że wygląda to jak z gry screen...
Napisano 27 Grudzień 200420 l modele nawet nawet ale realizmu baaardzo malo.. jakies gi moze? a pozatym i tak jak noc wyglada pozdrawiam ;)
Napisano 27 Grudzień 200420 l 2 najlepsza, tylko rzeczywiscie mi to noc/wczesny poranek przypomina - no ale troche za wczesny , zapodaj jakies tło zawsze to lepiej zeby sie odrózniało, ale jak narazie fajnie tylko zebys nieprzedobrzył z tym słońcem....
Napisano 27 Grudzień 200420 l Autor ech, zapomniałem napisac, ze GI wyłączyłem aby sie szybciej renderowało :) moze jednak noc bedzie lepsza? albo dzien? piszcie smialo
Napisano 27 Grudzień 200420 l Sprawa wygląda tak, że dzień będzie fajny, ale dopiero noc da ci prawdziwe ppole do popisu. Widziałeś jaki ładny glow robi się na śniegu podczas pełni. A do tego dołączone ciepłe światło płynące z pomieszczeń mieszkalnych. nice.