mkk3a Napisano 25 Grudzień 2004 Napisano 25 Grudzień 2004 rozpocząłem kolejną scenke, także w zimowych klimatach, lecz tym razem bedzie to poranek a nie noc. tym razem także sie wzoruje na pewnej grze (na razie nie powiem jaka to gra, ale podpowiedz macie w tytule pracy) http://www.mkk3a.republika.pl/Kamczatka.jpg
reVis Napisano 25 Grudzień 2004 Napisano 25 Grudzień 2004 Początek sensowny, ale ten daszek ( najbliżej samochodu ) jest dla mnie za bardzo mało losowy ( ta fala jest zbędna, albo zrób tak żeby fala nie była taka powtarzająca się )
Bubu Napisano 25 Grudzień 2004 Napisano 25 Grudzień 2004 Też mi się wydaje, że te fale są zabardzo regularne, ale reszta ok
Predator Napisano 25 Grudzień 2004 Napisano 25 Grudzień 2004 poki co wszystko wyglada ok :) czekam z niecierpliwoscia na materialy :)
mkk3a Napisano 26 Grudzień 2004 Autor Napisano 26 Grudzień 2004 co do materiałow trzeba wziac jeszcze na poprawke to, ze koncowe oswietlenie bedzie całkowicie inne (wczesny wschód słonca) auto nie bedzie na pierwszym planie, wiec niektorych bugów w oteksturowanie auta i tak nie bedzie widać :)
Simple_man Napisano 26 Grudzień 2004 Napisano 26 Grudzień 2004 Furka wygląda jak by była Low Poly. Reszta chyba ok.
legolas Napisano 26 Grudzień 2004 Napisano 26 Grudzień 2004 Wygląda to trochę jakby miało być użyte w jakiejś fajnej grze komputerowej o 2 WŚ ;P
mkk3a Napisano 27 Grudzień 2004 Autor Napisano 27 Grudzień 2004 mam pewne problemy z ustawieniem oswietleni, mianowicie pod jakim kątem powinnno świecić słonce, wybrałem 3 rendery i wybierzcie, ktore ustawienie jest najlepsze a może macie inne pomysły?
prabab Napisano 27 Grudzień 2004 Napisano 27 Grudzień 2004 To są screeny z medal of honor (alied assault)? slonce2 najlepsze, co nie zmienia faktu, że wygląda to jak z gry screen...
reVis Napisano 27 Grudzień 2004 Napisano 27 Grudzień 2004 Jak na to co ja potrafię w maxie to mi sie i tak podoba :p
polka dot Napisano 27 Grudzień 2004 Napisano 27 Grudzień 2004 modele nawet nawet ale realizmu baaardzo malo.. jakies gi moze? a pozatym i tak jak noc wyglada pozdrawiam ;)
Hindus Napisano 27 Grudzień 2004 Napisano 27 Grudzień 2004 2 najlepsza, tylko rzeczywiscie mi to noc/wczesny poranek przypomina - no ale troche za wczesny , zapodaj jakies tło zawsze to lepiej zeby sie odrózniało, ale jak narazie fajnie tylko zebys nieprzedobrzył z tym słońcem....
mkk3a Napisano 27 Grudzień 2004 Autor Napisano 27 Grudzień 2004 ech, zapomniałem napisac, ze GI wyłączyłem aby sie szybciej renderowało :) moze jednak noc bedzie lepsza? albo dzien? piszcie smialo
Simple_man Napisano 27 Grudzień 2004 Napisano 27 Grudzień 2004 Sprawa wygląda tak, że dzień będzie fajny, ale dopiero noc da ci prawdziwe ppole do popisu. Widziałeś jaki ładny glow robi się na śniegu podczas pełni. A do tego dołączone ciepłe światło płynące z pomieszczeń mieszkalnych. nice.
Rekomendowane odpowiedzi