TIMOTI Napisano 26 Grudzień 2004 Share Napisano 26 Grudzień 2004 Witam Wszystkich :) Musze wykonać jeden projekt - otoczenie do stronki Będzie to taki ubogi skeate Park [który u mnie w mieście jest :)] Jak narazie to takie coś wykonałem: Piszcie jak się prezentuje to coś [nie wiem jak się to nazywa ale już skończone prawie bo jeszcze tekstury , ale jeszce dojdzie więcej przedmiotów] Dzięki za opinie z góry ! Pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acre117 Napisano 26 Grudzień 2004 Share Napisano 26 Grudzień 2004 nawet fajnie:) z czego robiłeś raile?? z boxów?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 26 Grudzień 2004 Share Napisano 26 Grudzień 2004 na razie troche malo, aby oceniac, ale zapowiada sie fajnie masz moze jakies fotkie tego skatepartku? na przyszłosc to troche lepiej skadruj, bo jest pelno pustego miejsca, a widac ze szczegóły tez modelujesz milej pracy zycze :) PS> jesli juz to skate-park, a nie skeate-park Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TIMOTI Napisano 26 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2004 Dzięki ! Acre117 - Tak z boxów A tutaj referencyjne foty: http://biketrialfoty.w.interia.pl/P1010454.JPG http://biketrialfoty.w.interia.pl/P1010455.JPG http://biketrialfoty.w.interia.pl/P1010456.JPG http://biketrialfoty.w.interia.pl/P1010457.JPG http://biketrialfoty.w.interia.pl/P1010458.JPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 26 Grudzień 2004 Share Napisano 26 Grudzień 2004 No ładny kicker (chyba tak to się nazywa), tylko sądzę, że rurkę powinieneś wydłużyć i pod mniejszym kątem ustawić. Swoją drogą dziwny ten skatepark z tą właśnie rurką na czele, nie wyobrażam sobie zjazdu po niej, z góry kickera za maoło miejsca, żeby się rozpędzić a wjeżdżając też ciężko by było.... No ale co tam :), życzę powodzenia. Są przewidziani jacyś rolkarze i deskarze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TIMOTI Napisano 26 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2004 Dzieki , za wskazówkę z tą rurką zrobię tak jak mówisz...bo faktycznie zbyt krótka... Co do postaci to myślałem aby zrobić jakaś nie ludzką postać [jakiegoś fajnego stworka ] na rowerze ale jeszcze pomyślę nad tym...a ludzi jeszcze nie umiem modelować :/ A macie może jakieś referencje do rowerków i zbliżenie na łańcuch? Ale nie BMX a Trialowych :] I mam jeszcze 2 pytania : -Jaką metodą najlepiej modelować łańcuch ? -Jak najlepiej modelować opony ? Bo niewiem czy to za pomocą mapy czy może za pomocą extrude [bo to od górskiego opona więć ma jakieś tam wzorki bo inne by było łatwo zrobić....] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 26 Grudzień 2004 Share Napisano 26 Grudzień 2004 Transfer przekroczony :/ Zrób coś z tym bo ja też chciałem zobaczyć co udało ci się zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 26 Grudzień 2004 Share Napisano 26 Grudzień 2004 przejdz na tripod.lycos albo wrzucaj na serwer forum, bo ja np. nic nie widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TIMOTI Napisano 26 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2004 już wyedytowałem i wrzuciłem na forum... lipa że interia ma takie ograniczenia :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 27 Grudzień 2004 Share Napisano 27 Grudzień 2004 Timoti - pomysł fajny bele był to duzy skate park. Nie wiem skąd masz te foty - ale jesli sam robiłeś to znaczy że też jesteś z fordonu Pozdro. Ps. Kiedyś za czasów kiedy ja jeździłem na rolkach - stała tam rampa nie wiem czy pamietasz bo było to z 4,5 moze 6 lat temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TIMOTI Napisano 27 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2004 Te foty kmpel robił ale z Bydzi jestem.. A ta rampe pamiętam A duży nie będzie bo chce tak jak na zdjęciu jest czyli taki mały może innym razem coś większego bo to mi jest potrzebne i nie ma być duże , ale co nie znaczy że będzie lipne bo czasami małe też jest piękne :D Ps ma ktoś jakieś foty Trial Parku ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TIMOTI Napisano 27 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2004 i kolejne rendery Tam gdzie jest zielone będzie trawa.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prabab Napisano 27 Grudzień 2004 Share Napisano 27 Grudzień 2004 Tylko jedną uwagę mam - to nie jest skeate park tylko SKATE park. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 27 Grudzień 2004 Share Napisano 27 Grudzień 2004 wydaje mi sie ze gdyby koles (jakis) jechal na desce i wjechal na rampe to by sie wywrucil bo by zachaczyl deska o dolna krawedz wedlug mnie za bardzo odstaje jak nie kumasz to zaznacze o co chodzi:D:D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 27 Grudzień 2004 Share Napisano 27 Grudzień 2004 hyyymmmmmmmmm jednym slowem ten SKEATE park jest tylko dla prosów bo byle kto nie przejechałby przez pierwszego funboxa a poza tym moze jakies listwy przed podjazdami zrob bo to nic przyjemnego przy duzej predkosci zaliczyc zembami kickera a ogolnie to niezle tylko uklad urzadzen wzgledem siebie tez totalnie bez sensu pozdro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TIMOTI Napisano 9 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2005 kolejne update ... jeszcze musze tlo dopracować bo widać pozostalości poprzedniego :) No to komentujcie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 9 Styczeń 2005 Share Napisano 9 Styczeń 2005 nie podobaja mi sie 3 rzeczy podloze trawa i napisy:D:Dna scianie reszta COOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi