Napisano 26 Grudzień 200420 l Jestem możnaby to określić zaawansowanym początkującym, przynajmniej za tekiego się uważam. Czy jest lepiej, czy gorzej osądźcie sami. Pozdrawiam >
Napisano 26 Grudzień 200420 l Widać jak na dłoni małe braki w modelu, ale jest całkiem nieźle (przynajmniej jeśli chodzi o model). Niepokoją mnie dwie rzeczy. 1. Czy tam jest wogóle jakieś światło? 2. Gdzie się podziały teksturki? (sam chrom i szkło, to raczej za mało) Ale ogólnie spoko. Oby tak dalej. Mój WIP GONDOR
Napisano 26 Grudzień 200420 l powiem Ci panie, ze twarz wyglada tak jakby ten pojemnik byl na nia za maly;) ale pozatym sam model niczego sobie czyt. b. pozytywne wrazenia wywoluje. co do kadru troche nieciekawy, wyglada troche tak jakbys bal sie pokazac cos wiecej:> a jesli chodzi tekstury to LordSith ma racje i czemu to wszystko do cholery jest takie niebieskie? wszystko sie zlewa w jedno... ogolnie mila scena:)
Napisano 26 Grudzień 200420 l mi sie bardzo podoba to co zrobiles. bardzo ajny pomysl tylko ta glowa wedlog mnie jest troszke za wysoko:( pozdrawiam
Napisano 26 Grudzień 200420 l mnie się podoba świetny model, może ciut za dużo niebieskiego ale mimo to jest dobre
Napisano 27 Grudzień 200420 l Troszkę bym zmienił kadr bo w tej chwili lewa strona jest strasznie napchana przez co ciężko wyciągnąć z niej jakąś konkretną formę. Ogólnie niezłe :) pozdro