SZAMPEK Napisano 26 Grudzień 2004 Napisano 26 Grudzień 2004 Jestem możnaby to określić zaawansowanym początkującym, przynajmniej za tekiego się uważam. Czy jest lepiej, czy gorzej osądźcie sami. Pozdrawiam >
Simple_man Napisano 26 Grudzień 2004 Napisano 26 Grudzień 2004 Widać jak na dłoni małe braki w modelu, ale jest całkiem nieźle (przynajmniej jeśli chodzi o model). Niepokoją mnie dwie rzeczy. 1. Czy tam jest wogóle jakieś światło? 2. Gdzie się podziały teksturki? (sam chrom i szkło, to raczej za mało) Ale ogólnie spoko. Oby tak dalej. Mój WIP GONDOR
Kulki Napisano 26 Grudzień 2004 Napisano 26 Grudzień 2004 powiem Ci panie, ze twarz wyglada tak jakby ten pojemnik byl na nia za maly;) ale pozatym sam model niczego sobie czyt. b. pozytywne wrazenia wywoluje. co do kadru troche nieciekawy, wyglada troche tak jakbys bal sie pokazac cos wiecej:> a jesli chodzi tekstury to LordSith ma racje i czemu to wszystko do cholery jest takie niebieskie? wszystko sie zlewa w jedno... ogolnie mila scena:)
Piotr Dobosz Napisano 26 Grudzień 2004 Napisano 26 Grudzień 2004 mi sie bardzo podoba to co zrobiles. bardzo ajny pomysl tylko ta glowa wedlog mnie jest troszke za wysoko:( pozdrawiam
DonKichot Napisano 26 Grudzień 2004 Napisano 26 Grudzień 2004 mnie się podoba świetny model, może ciut za dużo niebieskiego ale mimo to jest dobre
soshka.cg Napisano 27 Grudzień 2004 Napisano 27 Grudzień 2004 Troszkę bym zmienił kadr bo w tej chwili lewa strona jest strasznie napchana przez co ciężko wyciągnąć z niej jakąś konkretną formę. Ogólnie niezłe :) pozdro
Rekomendowane odpowiedzi