danilo2 Napisano 28 Grudzień 2004 Share Napisano 28 Grudzień 2004 Witam wszystkich, jest to mój pierwszy wątek na tym forum, choć z 3ds maxem bawię się już trochę, ale z dużymi przerwami... Właśnie próbuję zrobić jakąś gre, coś w stylu NFSU (ciekawe kiedy mi się to uda ;)) no i właśnie tworzę modele do tej gry. Tutaj pokazuje część mojej ok. 2-godzinnej pracy i skazują ją na wasz osąd ;) Na razie nie ma jeszcze tekstur, oraz odpowiedniego światła, ale zarys modelu już jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 28 Grudzień 2004 Share Napisano 28 Grudzień 2004 Witam :D A może pokażesz siateczke??? MOdel.......nie mam jakoś koncepcji żeby go ocenić ;)No widać pare błędów. Aha no i przednie koła jak skęcają(heh mi zadano to samo pytanie;)??Ale w sumie to concept :) Powodzenia i POzdro. Aha no i zmień temat na zgodny z regulaminem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Grudzień 2004 Share Napisano 28 Grudzień 2004 po pierwsze temat ehhhh po drugie witamy:D po trzecie jest strasznie krzywy:P musisz teraz poprawiac bugiii ale zycze powodzena w tworzeniu nfsu;);) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 28 Grudzień 2004 Share Napisano 28 Grudzień 2004 mam pytanie... czy robiąc ten model miałeś jakiś szkic, projekt lub coś w tym stylu czy był on robiony „na przysłowiową pałę”? Jak na model do gry ma on zdecydowanie za dużo poligonów (no chyba że to ma być do intra). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 28 Grudzień 2004 Share Napisano 28 Grudzień 2004 hymmmm jakos tak bez pomyslu.. ;) tyl wogole do przodu nie pasuje no i tjw. krzywo ale i tak jak na 2h to niezle ;) powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danilo2 Napisano 28 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2004 Robiłem ten model faktycznie całkowicie bez pomysłu tylko tak jak tu Batou ujął "na pałę". Jeszcze postaram się go zmienić, a jak chodzi o te przednie koła... to jeszcze na nie otforów nie zrobiłem, ale jak zrobie to będą mogły się kręcić;) Mam jeszcze jedno pytanie co to są te "bugii"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wiktor Napisano 28 Grudzień 2004 Share Napisano 28 Grudzień 2004 A ten "pojazd" lata??? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 28 Grudzień 2004 Share Napisano 28 Grudzień 2004 Błędy w modelingu (no w siatce :) i tam wtedy robią się dziwne pogięcia i zagięcia(czyt. niepowołane , niepotrzebne:) w modeliku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danilo2 Napisano 28 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2004 nie on nie lata ;) Zapomniałem dodać, że to ma być NFS w latach ok. 2200 albo później więc autka mągą, albo nawet muszą być "inne". A tutaj mam jeszcze inny model który zrobiłem wczoraj (też ok 3 godz.). I on też nie lata ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Grudzień 2004 Share Napisano 28 Grudzień 2004 straszne bugiii maja te pojazdy lepiej poracuj troche dluzej niz 3h bo nikt w gre nie bedzie chcial grac;);) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nonejm Napisano 28 Grudzień 2004 Share Napisano 28 Grudzień 2004 wyglada troche jak wehikol czasu z "powrotu do przyszlosci '' ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slim_sandman Napisano 28 Grudzień 2004 Share Napisano 28 Grudzień 2004 dokładnie nonejm, szczególnie to coś z tyłu w miejscu tylnej szyby, ta tak apropo filmu to wie ktoś jak nazywa się piosenka którą Główny bohater gra na gitarze? :-p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 28 Grudzień 2004 Share Napisano 28 Grudzień 2004 johny be good ? a co do modelu fajne polaczenie ferari ,corwety i doleriana :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 28 Grudzień 2004 Share Napisano 28 Grudzień 2004 to będzie do gry? CZYLI NIE MA MESHSMOOTHA?:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danilo2 Napisano 29 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2004 Nie do gry to nie będzie tylko do filmiku, zbyt skomplikowana siatka, do gry będą jakieś uproszczenia, a bugii postaram się wyeliminować. Thx ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 29 Grudzień 2004 Share Napisano 29 Grudzień 2004 Dzisiaj jest wieczorem Back to the future :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Grudzień 2004 Share Napisano 29 Grudzień 2004 wczoraj tez bylo:):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 29 Grudzień 2004 Share Napisano 29 Grudzień 2004 Choooooooolernie krzywe to prototypowe auto :). BTW. Dzisiaj jest Back To The Future 3 :>. Hmm w sumie fakt :P - wczoraj byla 2 ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi