Napisano 1 Styczeń 200520 l Autor No mi osobiście też podoba się 6 i 7, ale jeszcze nie wiem na co się zdecyduje :) RDO-->http://www.rhino3d.com/ tu znajdziesz pełne info ;)
Napisano 1 Styczeń 200520 l Autor Dorobiłem boczek w przednich drzwiach(te 2 małe głośniczki będą wyrzucone, albo znienione na wysokotonówki), Lcd na tylnej klapie i następną wersje felgi. Co o tym sądzicie???
Napisano 2 Styczeń 200520 l Mi również najbardziej przypadła 1 wersja te kolejne generacje nie są tak ciekawe :P myśle że jeszcze jeśli chodzi o model powinieneś dac jakieś bardziej okrągłe nadkola, tzn nie takie naciągniete płasko będzie fajniejsze :P a ogólnie super :D
Napisano 2 Styczeń 200520 l felga nr 6 pomysl modelu jest dobry ;) ALE to samo co w warszawce - przednia os nie bedzie skretna proponowalbym cos takiego (troche z tym lukiem przegiolem ale bedziesz mial przynajmniej wizje tego co mam na mysli):
Napisano 2 Styczeń 200520 l Autor Kome zastanowie się nad tym, ale podoba mi się tak jak jest najwyzej "schowam" koła bardziej do środka i to chyba rozwiąże problem skrętu. No i postaram się zrobić felgi 6 i 7 (stanołem na felgach heh ciekawe na jak długo ??;)
Napisano 2 Styczeń 200520 l Autor Początek feli nr 6 i pytanko dawać jeszcze ten pierścień i te śrubki??? Czy zostawić tak jak jest???
Napisano 2 Styczeń 200520 l zdecydowanie dodaj pierscien aha i ona powinna byc bardziej wypukla podasz strone z ktorej wziales zdjecia tych felg? pozdro
Napisano 2 Styczeń 200520 l ona jest brzydka. nie dla tego, że źle wymodelowana, ale że brzydka w ogólności
Napisano 2 Styczeń 200520 l ona jest brzydka. nie dla tego, że źle wymodelowana, ale że brzydka w ogólności Chcialem dokladnie to samo napisac wczesniej, ale sie balem... teraz juz wiem ze nie jestem sam. Ogolnie - samochod jest bleeee ;] ;] ;] ;] EDIT: Nie zrobiony przez Ciebie model, tylko sam samochod w realu ;]
Napisano 2 Styczeń 200520 l Ładnie Bubu ci to idzie (kiedyś tez robiłem tego VW) Co do felg to mnie sie podoba nr 2 (coś w stylu Hummera)
Napisano 2 Styczeń 200520 l no mi też.. 1 i 2 sie podoa @ultek: samochód jest bardzo ciekawy, tylko ta felga paskudna
Napisano 2 Styczeń 200520 l Autor Kome dla Ciebie-->http://www.racinghart.com/default.asp?flash=1 http://adaptivestrategies.com/Wheels.html felgi tam zawarte są dla mnie poprostu superowe nawet nie wiadomo na jakie się zdecydować ;) No a co do mojego modelu to powoli łapie załamke :( Co jest naprawdę taki ochydny???? Mam go porzucić???? No i do tego ten wybór felg i wydechów :( Echh mogłem to odłożyć na koniec bo teraz to.......Sam już nie wiem :(
Napisano 2 Styczeń 200520 l nie jest paskudny. tylko czemu tak brzydkie felgi zrobiłeś teraz? te drugie jak dotąd najlepsze.
Napisano 2 Styczeń 200520 l Bubu... rob rob! Nie zrazaj sie tylko tym ze mi sie nie podoba (sam samochod, nie model ;]). Model wyglada calkiem ok :)...
Napisano 3 Styczeń 200520 l Autor Jestem na etapie robienia wnętrza i myśleniem nad oponką :) (nie wiem jakie będzie, ale chyba takie żeby tylko coś było tylko boczki w drzwiach postaram się zrobić dobrze rzeby mozna było otworzyć drzwi) Jak zrobie coś więcej to wrzuce :D
Napisano 4 Styczeń 200520 l Autor Dziś tylko wymodelowałem oponkę z takim tam dziadoskim bierznikiem ;P (przez brak czasu:) Powidzcie czy jest aż tak zła czy może zostać. Poprawiłem też troszeczkę siateczke(pozbyłem się paru trójkątów z przodu modelu)
Napisano 4 Styczeń 200520 l doobra jest no co ty a pozatym i tak nie bedzie jej widac ;) moze daj troszke mniejszy profil? pozdro
Napisano 4 Styczeń 200520 l Autor KOME zrobiłem niższy profil, ale ostatecznie wyszedł chyba aż za niski :P. Daje do wglądu
Napisano 5 Styczeń 200520 l Autor Dzisiaj zrobiłem troszeczkę środka (tył) nie dużo, ale zawsze coś(w tych dziurach mają tkwić wzmacniacze za pleksą)no i jest jeszcze miejscami nierówno i wogóle to dopracuje to jutro i chyba musze wywalić tą śmieszną obudowe głośnika albo zmienić:
Napisano 6 Styczeń 200520 l ale to będzie wypas normalnie już widać że jeszcze bardziej jest dopracowywany od Warszawki i ten środek z tyłu
Napisano 6 Styczeń 200520 l No ładnie ale tylko 1 subufer ?? Przydało by się troche więcej (np. jak z Pimp my ride sezon 2, tam to ładnie zrobili transportera)
Napisano 6 Styczeń 200520 l Autor Hehe manie?? MOżliwe :) Będzie drugi głośniczek taki sam po drugiej stronie(już jest tylko musze dać renderek :) I planuje wstwić jakiegoś PS2 :) Dzia za ocene :D
Napisano 7 Styczeń 200520 l Autor No dorobiłem troszeczkę rzeczy( głośniczki które będe musiał zróżnicować bo są to kopie ;) całą drugą strone, wzmacniacze, zmienione osłonki :D, lcd, i pare innych, ale jeszcze coś dojdzie m.in. PS2 I od razu prośba ma ktoś może dużo zdjątek PS2???Bo szukałem, ale znalazłem takie mizerne :(albo jakąś stronke z referkami??? No a tu efekt pracy. Komentujcie jak możecie :)Aha ten cylinder na środku to ma być kondensator czy coś tam takiego (do wyrównywania napięcia czy jakoś tak :)
Napisano 8 Styczeń 200520 l fajne autko wybrales, car jest sam w sobie brzydki ale ma klimacik co do prac popieram marcina, wez sie za bude wnetrze zostaw na pozniej a propo wnterza, wydaje mi sie przeladowane (za duzo tam tych glosnikow i paneli) ale ja sie nie znam pracuj dalej, trzymam kciuki pozdro
Napisano 8 Styczeń 200520 l Wejdź sobie na tą stronke: http://dmi.chez.tiscali.fr/models1b.html poszukaj twojego modelu i ściągnij i zobacz jak to naprawdę wygląda :]
Napisano 10 Styczeń 200520 l Uwielbiam ztuningowane busiki ;) Tylko wydaje mi się że ciut za niski. Ja bym chyba miał problemy z wejściem do niego :P No i ten lakier z przodu, wygląda jakby był namalowany ;) Pracka fajna, pracuj pracuj Pozdrawiam
Napisano 10 Styczeń 200520 l dol obojetnie jaki kolor gora biala, tak rowno z tym zagieciem ;d albo gora zolta, dol czerwono-pomaranczowy ;]
Napisano 10 Styczeń 200520 l Autor Za niski?? NIe wiem dojdzie jeszcze daszek to będzie wyższy.Lakier z przodu- no wiem że tak wygląda, ale taki hdr i nic na to nie poradze(tutaj daje z innym hdr-em. Płomienie hmm sam nie wiem zobacze co z twego wyjdzie
Napisano 10 Styczeń 200520 l Autor NIe wiem. Narazie jest bo jest bo juz mnie zaczyna to troszeczkę męczyć?, przerastać, a może poprostu brak mi dalszych pomysłów? Chyba jednak to ostanie. Zrobie może takie standardowe 3 kruciutkie małe rurki na dole
Napisano 10 Styczeń 200520 l Bubu - wymiatasz stary hehe. Takiego car audio jeszcze nie widzialem w jakimkolwiek busie :). Nie wiem czy widziales demo-car Alpine - Mini Cooper S , ale ten jest dopiero wypasiony hehe (mimo tego, ze inny rodzaj auta ;)). Gdybys mogl, to sobie poszukaj :). Jak dorwie skaner, to wrzuce skany tego jezdzacego zestawu audio :). Pzdr. BTW. Ten demo-car byl w gazetce 'Auto Hi-Fi&Tuning' 04/05 2004 :).
Napisano 10 Styczeń 200520 l Autor Lt.Knysha eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....................Właśnie się przyciołem ;) OOOOOooooOOOOO co to jest ten Mini Cooper ohohohoh zbieram się z podłogi, zabił mnie sub w tym maleństwie, a na który zegar tam się patrzy???Nic w tym samochodzie nie rozprasza uwagi kierowcy ;);););););) :D Jak się wsiada do tego cuda??????? A mi zarzucali, że przeładowałem swojego busika :) Tutaj widok mojego już z daszkiem ( no i mam pytanko odnośnie szyb.A mianowicie wystąpił problem taki, że wyglądają znowu jak zaparowane, tyle, że tym razem nie zaznaczałem w materiale szkła tego czegoś co rozmazuje coś im dalej, ale mój hdr jest strasznie rozciągnięty i ma olbrzymiego blura czy to może być przez to????????)
Napisano 10 Styczeń 200520 l Hmm dla tych co nie widzieli Cooper'a :). Link jest do pdf'a, wiec mozecie sobie sciagnac :) http://www.alpine-usa.com/images/news/demo_cars/miniarticle.pdf
Napisano 10 Styczeń 200520 l oklepanym plomieniom mowimy NIE lakier zrob pomaranczowy metalik albo czarny mat, yeah! pozdro 4 all
Napisano 11 Styczeń 200520 l busik low-rider ql :) jak masz jescze troche miejsca z tylu do walnij tam instalacje od hydrauliki i moze jakis fajny vinyl z boku. no i troszke wiecej chromowanych dodatkow pozdro
Napisano 11 Styczeń 200520 l Ja bym dal ten samochodzik na żółto, i może jesszce neona pod spodem :) Ogołnie jest świetny!!
Napisano 11 Styczeń 200520 l wiesz z tego Vw moglbys zrobic lokomotywe |:) jakas retro , i nowoczesna :] malym nakladem pracy machniesz dodatkowe 2 modele :) . oczywiscie zartuje . Jak na poczatek jest prawie dobrze :]
Napisano 12 Styczeń 200520 l Autor Co do miejsca w srodku i hydrauliki to........miejsce jest i to jeszcze sporo, patrzyłem na hydraulike i stwierzdziłem, że może coś wyskubie, ale jeszcze nie wiem(musiałbym wyciąć dzrzwi z boku dla pokazania jej)no i chyba jak narazie to nie zrobie nic bo szkółka goni a mam baaaaaaardzo dużo do poprawy :( tak to jest jak się olewa a zbliża się maturka i wystawianie ocenek )
Napisano 12 Styczeń 200520 l lakier coraz lepszy audio tez fajne tylko te LCD jakies dziwne jak kineskopy starych tv :P