Phantom Napisano 12 Maj 2003 Share Napisano 12 Maj 2003 no ja jestem pod mocnym wrażeniem...ale mam jedno ale :D...mianowicie chodzi o dół...mógłbyś dorobić więcej łączeń na dole albo dorobić troche ziemi...albo przyciemnić całość...:D //sorx ten post jest nie aktualny rozjaśniłem sobie ekran i widze całość...jestem pod jeszcze większy wrażeniem...nie żadnych bugów :D pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 12 Maj 2003 Share Napisano 12 Maj 2003 wygalad super tak ciemno i groznie swietne textury / tez bym tak chciala/ a atmosfere udalo ci sie uchwycic ze hey !! brawo gratuluje [wow] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 15 Maj 2003 Autor Share Napisano 15 Maj 2003 Tak to wyglada polaczone w calosc. juz na dzis koniec... nie chce mi sie juz... ...ogladac tego dzisiaj mam dosc... komp mi ledwo wyrabia... i jeszcze leje na dworze ... ale to jeszcze nie koniec! c.d.n Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Schreck Napisano 15 Maj 2003 Share Napisano 15 Maj 2003 Te kolorki są.....................niesamowite! Super klimacik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gith Napisano 15 Maj 2003 Share Napisano 15 Maj 2003 WOW! :o To jest genialne! Faktycznie, nameczyles sie i nadlubales dlugo...! Ale efekt jest powalajacy! Swietny klimat! No i super tlo :cool: Pozdrawiam Gith Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 20 Maj 2003 Share Napisano 20 Maj 2003 Mamy dzis 20 maja , jezlei to nie koniec pracy .... To gdzie jest reszta ??? Hmmm stary , tego nam nie zrobisz jak juz dałes golasa to napisz na nim koniec ok ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 20 Maj 2003 Autor Share Napisano 20 Maj 2003 To juz koniec mojej bitwy, ponizej finalowy rendering w rozdzielczosci 1200x900 [wersja downsamplowana - oryginal w rozdzialce 1800x1350] Tekst: Przedstawiony przeze mnie \"meczennik\" zostal uwieziony przez paskudnego pasozyta, ktory powoli pochlania jego cialo poczawszy od konczyn. Intruz atakujacy spod ziemi, ogarniajac cialo nieszczesnika tworzy cos na ksztalt krzyza - powoli oplata cale cialo i przenika w nie swoimi mackami. W koncowej fazie pochalniania ten zywy \"krzyz\" zamyka sie tworzac kokon, w ktorym proces trawienny jest kontynuowany... Ogolnie rzecz biorac chcialem przedstawic konajacego w mekach czlowieka w troche bardziej nietypowy sposob, wlasciwie nie mialem na celu zadnego nawiazania do religii chrzescianskiej - ale interpretacja jest dowolna. Praca powstala w programie 3ds max 5 + finalRender S-0 1.5 Textury: Photoshop 7.0 i procedurki z maxa. Tło: moje wlasne fotki chmur wymiksowane w Photoshopie total faces: 2.609.276 tris To chyba wszystko - dzieki za swietna zabawe, satysfakcja jak cholera!!! Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 20 Maj 2003 Share Napisano 20 Maj 2003 przepiekna praca inna od wszystkich mroczna straszna .. texturki pierwsza klasa tlo modelling cudny .. pracka jest poprostu wymiatajaca swietna robota !![wow][wow][wow] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woldi Napisano 20 Maj 2003 Share Napisano 20 Maj 2003 Popieram, naprawde świetna robota. Gratulacje. [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 20 Maj 2003 Share Napisano 20 Maj 2003 tak jak pozostali anpisali pracka wymiata ma swoj klimat.....gratulacje !!! pozdr[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 20 Maj 2003 Share Napisano 20 Maj 2003 NO i doczekałem sie wypasiona praca koncowa gratuluje ukonczenia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 20 Maj 2003 Share Napisano 20 Maj 2003 Wskoczyłem od razu na ta strone i patrze - o, niezly obraz :o , tylko ciekawe jak on to chce wymodelowac?!?! A to jest kurde .. właśnie wymodelowane.. GRATULUJE !!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 22 Maj 2003 Autor Share Napisano 22 Maj 2003 Dziekuje wszystkim! Kurde wczoraj mialem strasznego doła - ale to u mnie normalne po skonczeniu jakiejkolwiek pracy, mam dosc ogladania jej i zawsze uwazam ze jest kompletnie skopana i moglaby wygladac duzo lepiej. Na dodatek naogladalem sie konkurencyjnych prac tej Bitwy i to juz mnie w ogole dobilo... [no] Skoro wiekszosc zamieszcza WIREFRAME, to ja tez tak na szybko wyrenderowalem siatke (bez textur, bez cieni i bez tla). W sumie to i tak nie wiele tam widac :) Prosze klikac na link, bo obrazek jest dosc duzy: http://mareg.adns.pl/bitwa3/meczennik_wire.jpg pozdr Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woldi Napisano 23 Maj 2003 Share Napisano 23 Maj 2003 No MareG pokazałeś klase. W tej bitwie jury będzie miało dużo roboty z wyłonieniem pierwszego miejsca. Podobuje mi się [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kurak_mistrz Napisano 3 Czerwiec 2003 Share Napisano 3 Czerwiec 2003 Ladnie zrobione, ale Mareg ukrzyzowac siebie? tzn wumodelowana przez siebie glowe? Ladnie to wyglada poprostu miodzio. A wlasnie kiedy idziemy na jakies piwo??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarCon Napisano 3 Czerwiec 2003 Share Napisano 3 Czerwiec 2003 pracka warta wyróżnienia bardzo ciekawy pomysł oraz wykonanie[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tau Napisano 3 Czerwiec 2003 Share Napisano 3 Czerwiec 2003 Nic dodać nic ująć wspaniale[spox]!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Karawan Napisano 3 Czerwiec 2003 Share Napisano 3 Czerwiec 2003 taka satanistyczna... lucyfer bedzie dumny.. ehhh zartowalem, no wiecie ja sie tam,, nie wazne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkos Napisano 10 Czerwiec 2003 Share Napisano 10 Czerwiec 2003 Gratulacje !! Pracka bardzo mi sie podoba, szczegolnie tlo oraz krzyz. bo postac mi sie nie podoba, ale calosc robi bardzo dobre wrazenie. a wiec jeszcze raz gratuluje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 12 Czerwiec 2003 Share Napisano 12 Czerwiec 2003 gratuluje zajecia 2 miesca piekne tlo i krzyz jakk adamkos powiedzial co do postaci hmm fajna ale ja sobie wyobrazam inaczeja meczennika :) koncepcja jest twoja wiec sie nie mieszam jescze raz gratuluje i chyle czola [spox][piwo] BRAWO !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 13 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2003 Dzieki za komentarze, cala Bitwe traktowalem jako dobra zabawe, dla wlasnej przyjemnosci. Przykro ze co niektorzy wywolali taka burze odnosnie wynikow, wytaczajac nawet oskarzenia o \"znajomosci u jurorow\" z racji bycia moderatorem itp... [ Jezus Maria !! ] No coz taki jest ten nasz narod (wyrazajac sie lagodnie), wiadomo wszystkim nigdy nie mozna dogodzic, a z reszta zostawie juz ten temat jesli komus sprawia przyjemnosc stwarzanie sztucznych problemow, to prosze bardzo... A to moje wyniki: Creativity: 7.1 Modeling (Sculpture): 7.8 Texturing/Lighting: 7.5 Composition: 5.9 Overall: 7.3 Dzięki czemu osiągnąłeś miejsce numer: 2 --------------------------------------------------- Mimo wszystko dziekuje wam wszystkim - zyczliwym i niezyczliwym, to byla dla mnie wspaniala zabawa. pozdrowionka Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi