Napisano 14 Kwiecień 200321 l Witam! Mój pomysl jest następujacy: Lekko wykręcony grubas w niemieckim kasku wpierniczający sam siebie. Klimacik czarnej komedi troszkę horrorowaty + to co widac na rysunku. Koncepcja caly czas sie rozwija więc jest bardzo prawdopodobne ze końcowa praca(mam nadzieje że taka się ukarze)będzie sie troszke rożnić od tego co teraz pokazuje. Z gory dziekuje za opinie, krytykę oraz rady bo będe ich napewno wiele potrzebował[pomocy] .Na poczatek szkic + lekko zmodyfikowany szkic + model glowy=klimat - mam nadzieje ze z tego cos wyciagniecie! [Edited on 14-4-2003 by BLUKA] [Edited on 14-4-2003 by Tesaurus]
Napisano 14 Kwiecień 200321 l hehehehe...zapowiada się bardzo ciekawie...szkic mi się bardzo podoba...głowa tesh :D a co on takiego będzie jadł?? tzn. co swojego ?? a co do jego nie niemieckiego pochodzenia...mógłbyś mu zrobić chociaż kawałęk, albo pozostałości z tego garniaka...któy zwisa mu z barków :D powodzenia 3m się :D
Napisano 14 Kwiecień 200321 l Wow... klimat! Klimat bijacy od tego projektu jest wrecz namacalny... Psychopatyczny, zawierajacy elementy desperacji, czarny humor... Mi sie bardzo podoba... postaraj sie tego nie zepsuc, bo zapowiada sie swietnie. Powodzenia i pozdrawiam.
Napisano 15 Kwiecień 200321 l Oooo pomysly coraz ciekawsze [piwo] Jak dla mnie to narazie calkiem ql:)
Napisano 15 Kwiecień 200321 l Ciekawe. Jedno zastrzezenie mam. Jesli ma on wygladac jak ten koles na szkicu to powinien miec 1 oko mniejsze jak na rysunku.
Napisano 15 Kwiecień 200321 l Autor luz! ja o tym pamiętam, ale jeszcze glowa wymaga ogolnych poprawek-pozniej bede sie bawil w mimike i nadanie odpowiedniego charakteru[boje się]
Napisano 15 Kwiecień 200321 l hehehehe supaerandzki szfabik hehe wypasik , ładnie mu z oczy patrzy hehe nie moge no kurde nie moge hehe powodzenia dalej bo on jest tak zniekształcony ze hehe nie moge ze smiechu buahaha superandzki
Napisano 15 Kwiecień 200321 l Super, ma klimat. Jeśli utrzymasz klimat taki jak na rysunku i modelunek nie ustępujący klimatowi, jak dla mnie, będziesz w czołówce.
Napisano 16 Kwiecień 200321 l Wykręcony pomysł czad. Proponuje dorzucenie mu jakiegos niemieckiego akcenty prócz hełmu np. jakaś mała flaga na ramieniu lub coś (godło) :D
Napisano 16 Kwiecień 200321 l Autor bede nad tym myslal, troch sie boje zeby nie przedobrzyc[urwanie glowy], bo tu wsumie najwazniejsza jest psychoza,brud,absurd. Niemiecki chelm jest tylko detalem potegującym nastruj desperacji, moim celem nie jest pokazanie niemieckiego zolnierza, raczej wariata ktory uciekl ze psychiatryka.albo szwaba ktory zwariowal na wojnie w kazdym razie jego hitlerowskie pochodzenie az tak bardzo nie jest wazne(ale sie rozpisalem-bronie swojego) w kazdym razie dzieki!
Napisano 16 Kwiecień 200321 l Autor sa oczy kolorek na pewno bedzie inny a moze zrobie czrnobiale, zrenice mam zamiar zamienic na okrągle- co o tym myslice?? w kazdym razie poprawilem siatke glowy i czekam na uwagi ! zostaly jeszcze zeby i dziasla, zastanawiam sie tez czy modelowac jame ustną????? pozdro [yes]
Napisano 17 Kwiecień 200321 l Już coraz lepiej...i hehee te gały-poprostu świetne, niby takie proste a takie....śmieszne:D - ciakwa praca się szykuje! :)
Napisano 17 Kwiecień 200321 l Autor Panie i Panowie może poisadacie jakies referencje \"starych\" widelców albo fajnych widelców.Strasznie ciężko cos znalezć w sieci, a w domu jakies blaszaki z targu-calkowicie nie ten klimat. [pomocy]
Napisano 17 Kwiecień 200321 l tu masz blaszaki :) http://www.mars.slupsk.pl/mps/grafika/galeria/duze/s1786_s1797_s1785.jpg
Napisano 17 Kwiecień 200321 l glowka suprer !!...oczka tez super:))...a co do jamy ustnej to chyba nie msusiz jej modelowac gdyz tam jest niewielka szpara pomeidzy zebami i tak by nic nie bylo widac...a jak dojda jescze cienie to juz w ogole... pozdo[piwo]
Napisano 17 Kwiecień 200321 l Autor dzieki[lol2], za tempo! ale szukam czegos ciut innego-wlasnie takie mam w domu chyba sa od ruskichvzdenerwowany] dzieki, dalej czekam na pomoc!
Napisano 18 Kwiecień 200321 l Autor zaczołęm modelować klate to dopiero poczatki ale napewno jest juz sie do czego przyczepic - zapraszam do krytyki!! idę spac[ziewa]
Napisano 18 Kwiecień 200321 l Autor jelis mowisz o tym miejscu pod ramieniem, kolo piersi to mam z tym problem, tam będzei dziura na żębra i chce zeby byly bardzo wupukłe, wiec taraz tak tam,ukladam siatke, bede jeszcze nad tym siedział[mruga], [pomocy] duzo problemu tez sprawia mi jego obłość ma moze ktos referencje jakis grubasów? bardzo by były pomocne.
Napisano 18 Kwiecień 200321 l o qr...bleeeee...pablo brzydalu !! jak mozesz...!! eh...w sumie nic nie mam do do dodania bo z tych paskudnych zdjęć wszystkiego się dowiesz...napweno powieksz mu cycki...i zeby one bardziej się rozlewały...i więcej fałd na brzuchu...pozfrwaiam...pablo jak mozesz...dobrze ze dzisiaj post...i tak nic nie będe jadł...[boje się]
Napisano 18 Kwiecień 200321 l no co no...chcial zdjecia grubasow wiec je mu dalem [gafa][rotfl][lol][lol] pozdro:D
Napisano 19 Kwiecień 200321 l Autor aaaa:o ochyda, Pablo nastepnym razem umieszczaj tylko linki do fotek swoich panienek:D
Napisano 19 Kwiecień 200321 l Autor tak po głębszym zastanowieniu to z tej \"ubranej\" moze da sie coś wyciągnąć (nerkę[lol]), ale ta ponętna naga kocica jest zdecydowanie za hardcorowa na to forum PABLO[killer] usuń tą piękną fotke!!!!(daj sam link dla zainteresowanych)
Napisano 19 Kwiecień 200321 l Yaah[boje się] Pablo, nie kazdy tu skonczyl 21 lat zeby cos takiego ogladac, przez Ciebie nie bede wiecej odwiedzal tego tematu;) Modejl calkiem fajny, czekam na polaczenie glowy z cialem.
Napisano 19 Kwiecień 200321 l Autor pisalem jakos wczesniej ze komp mi pada - wczoraj padl(piiiip dokladnie na swieta kiedy mam duzo wolnego czasu)[boks], jesli serwis i gwarancja nie bedzie expresowa to moge sie pozegnac z bitwa:(
Napisano 21 Kwiecień 200321 l Mam nadzieje, ze serwis upora sie z problemem w tepie blyskawicznym... Postac ciekawa, ciekawa... Troche wyglada jakby mu ktos drzwi przed nosem zamknal :D
Napisano 21 Kwiecień 200321 l Autor jego buzka przeszla , porządny restyling w psychiatryku - psychotropy w końskich dawkach, \"mili\" sanitariusze, dobre warunki, królwewskie jedzenie.......[soczek] powinien sie cieszyc tak wyglada [rotfl2]