BLUKA Napisano 14 Kwiecień 2003 Napisano 14 Kwiecień 2003 Witam! Mój pomysl jest następujacy: Lekko wykręcony grubas w niemieckim kasku wpierniczający sam siebie. Klimacik czarnej komedi troszkę horrorowaty + to co widac na rysunku. Koncepcja caly czas sie rozwija więc jest bardzo prawdopodobne ze końcowa praca(mam nadzieje że taka się ukarze)będzie sie troszke rożnić od tego co teraz pokazuje. Z gory dziekuje za opinie, krytykę oraz rady bo będe ich napewno wiele potrzebował[pomocy] .Na poczatek szkic + lekko zmodyfikowany szkic + model glowy=klimat - mam nadzieje ze z tego cos wyciagniecie! [Edited on 14-4-2003 by BLUKA] [Edited on 14-4-2003 by Tesaurus]
Phantom Napisano 14 Kwiecień 2003 Napisano 14 Kwiecień 2003 hehehehe...zapowiada się bardzo ciekawie...szkic mi się bardzo podoba...głowa tesh :D a co on takiego będzie jadł?? tzn. co swojego ?? a co do jego nie niemieckiego pochodzenia...mógłbyś mu zrobić chociaż kawałęk, albo pozostałości z tego garniaka...któy zwisa mu z barków :D powodzenia 3m się :D
AravaL Napisano 14 Kwiecień 2003 Napisano 14 Kwiecień 2003 Wow... klimat! Klimat bijacy od tego projektu jest wrecz namacalny... Psychopatyczny, zawierajacy elementy desperacji, czarny humor... Mi sie bardzo podoba... postaraj sie tego nie zepsuc, bo zapowiada sie swietnie. Powodzenia i pozdrawiam.
Archangel Napisano 15 Kwiecień 2003 Napisano 15 Kwiecień 2003 Oooo pomysly coraz ciekawsze [piwo] Jak dla mnie to narazie calkiem ql:)
Szupryt Napisano 15 Kwiecień 2003 Napisano 15 Kwiecień 2003 Ciekawe. Jedno zastrzezenie mam. Jesli ma on wygladac jak ten koles na szkicu to powinien miec 1 oko mniejsze jak na rysunku.
BLUKA Napisano 15 Kwiecień 2003 Autor Napisano 15 Kwiecień 2003 luz! ja o tym pamiętam, ale jeszcze glowa wymaga ogolnych poprawek-pozniej bede sie bawil w mimike i nadanie odpowiedniego charakteru[boje się]
SiD Napisano 15 Kwiecień 2003 Napisano 15 Kwiecień 2003 hehehehe supaerandzki szfabik hehe wypasik , ładnie mu z oczy patrzy hehe nie moge no kurde nie moge hehe powodzenia dalej bo on jest tak zniekształcony ze hehe nie moge ze smiechu buahaha superandzki
JagdPanz Napisano 15 Kwiecień 2003 Napisano 15 Kwiecień 2003 Ale ma papę ten tfuj szkop :D Tylko w mordę strzelić ;) [killer]
motyll Napisano 15 Kwiecień 2003 Napisano 15 Kwiecień 2003 Super, ma klimat. Jeśli utrzymasz klimat taki jak na rysunku i modelunek nie ustępujący klimatowi, jak dla mnie, będziesz w czołówce.
RadX Napisano 16 Kwiecień 2003 Napisano 16 Kwiecień 2003 Wykręcony pomysł czad. Proponuje dorzucenie mu jakiegos niemieckiego akcenty prócz hełmu np. jakaś mała flaga na ramieniu lub coś (godło) :D
BLUKA Napisano 16 Kwiecień 2003 Autor Napisano 16 Kwiecień 2003 bede nad tym myslal, troch sie boje zeby nie przedobrzyc[urwanie glowy], bo tu wsumie najwazniejsza jest psychoza,brud,absurd. Niemiecki chelm jest tylko detalem potegującym nastruj desperacji, moim celem nie jest pokazanie niemieckiego zolnierza, raczej wariata ktory uciekl ze psychiatryka.albo szwaba ktory zwariowal na wojnie w kazdym razie jego hitlerowskie pochodzenie az tak bardzo nie jest wazne(ale sie rozpisalem-bronie swojego) w kazdym razie dzieki!
BLUKA Napisano 16 Kwiecień 2003 Autor Napisano 16 Kwiecień 2003 sa oczy kolorek na pewno bedzie inny a moze zrobie czrnobiale, zrenice mam zamiar zamienic na okrągle- co o tym myslice?? w kazdym razie poprawilem siatke glowy i czekam na uwagi ! zostaly jeszcze zeby i dziasla, zastanawiam sie tez czy modelowac jame ustną????? pozdro [yes]
Sharp Napisano 17 Kwiecień 2003 Napisano 17 Kwiecień 2003 Już coraz lepiej...i hehee te gały-poprostu świetne, niby takie proste a takie....śmieszne:D - ciakwa praca się szykuje! :)
BLUKA Napisano 17 Kwiecień 2003 Autor Napisano 17 Kwiecień 2003 Panie i Panowie może poisadacie jakies referencje \"starych\" widelców albo fajnych widelców.Strasznie ciężko cos znalezć w sieci, a w domu jakies blaszaki z targu-calkowicie nie ten klimat. [pomocy]
SCORPI Napisano 17 Kwiecień 2003 Napisano 17 Kwiecień 2003 tu masz blaszaki :) http://www.mars.slupsk.pl/mps/grafika/galeria/duze/s1786_s1797_s1785.jpg
Pablo Napisano 17 Kwiecień 2003 Napisano 17 Kwiecień 2003 glowka suprer !!...oczka tez super:))...a co do jamy ustnej to chyba nie msusiz jej modelowac gdyz tam jest niewielka szpara pomeidzy zebami i tak by nic nie bylo widac...a jak dojda jescze cienie to juz w ogole... pozdo[piwo]
BLUKA Napisano 17 Kwiecień 2003 Autor Napisano 17 Kwiecień 2003 dzieki[lol2], za tempo! ale szukam czegos ciut innego-wlasnie takie mam w domu chyba sa od ruskichvzdenerwowany] dzieki, dalej czekam na pomoc!
BLUKA Napisano 18 Kwiecień 2003 Autor Napisano 18 Kwiecień 2003 zaczołęm modelować klate to dopiero poczatki ale napewno jest juz sie do czego przyczepic - zapraszam do krytyki!! idę spac[ziewa]
PENdzel Napisano 18 Kwiecień 2003 Napisano 18 Kwiecień 2003 super b. fajny koncept - podoba mi sie stylistyka!
Pablo Napisano 18 Kwiecień 2003 Napisano 18 Kwiecień 2003 chyba za szybko mu sie ta klatka przy dole rozlazi... pozdro
BLUKA Napisano 18 Kwiecień 2003 Autor Napisano 18 Kwiecień 2003 jelis mowisz o tym miejscu pod ramieniem, kolo piersi to mam z tym problem, tam będzei dziura na żębra i chce zeby byly bardzo wupukłe, wiec taraz tak tam,ukladam siatke, bede jeszcze nad tym siedział[mruga], [pomocy] duzo problemu tez sprawia mi jego obłość ma moze ktos referencje jakis grubasów? bardzo by były pomocne.
Phantom Napisano 18 Kwiecień 2003 Napisano 18 Kwiecień 2003 o qr...bleeeee...pablo brzydalu !! jak mozesz...!! eh...w sumie nic nie mam do do dodania bo z tych paskudnych zdjęć wszystkiego się dowiesz...napweno powieksz mu cycki...i zeby one bardziej się rozlewały...i więcej fałd na brzuchu...pozfrwaiam...pablo jak mozesz...dobrze ze dzisiaj post...i tak nic nie będe jadł...[boje się]
Pablo Napisano 18 Kwiecień 2003 Napisano 18 Kwiecień 2003 no co no...chcial zdjecia grubasow wiec je mu dalem [gafa][rotfl][lol][lol] pozdro:D
BLUKA Napisano 19 Kwiecień 2003 Autor Napisano 19 Kwiecień 2003 aaaa:o ochyda, Pablo nastepnym razem umieszczaj tylko linki do fotek swoich panienek:D
BLUKA Napisano 19 Kwiecień 2003 Autor Napisano 19 Kwiecień 2003 tak po głębszym zastanowieniu to z tej \"ubranej\" moze da sie coś wyciągnąć (nerkę[lol]), ale ta ponętna naga kocica jest zdecydowanie za hardcorowa na to forum PABLO[killer] usuń tą piękną fotke!!!!(daj sam link dla zainteresowanych)
Dr. eA Napisano 19 Kwiecień 2003 Napisano 19 Kwiecień 2003 Yaah[boje się] Pablo, nie kazdy tu skonczyl 21 lat zeby cos takiego ogladac, przez Ciebie nie bede wiecej odwiedzal tego tematu;) Modejl calkiem fajny, czekam na polaczenie glowy z cialem.
Pablo Napisano 19 Kwiecień 2003 Napisano 19 Kwiecień 2003 no dobra...to ta goła usuwam :] pzodro[piwo]
BLUKA Napisano 19 Kwiecień 2003 Autor Napisano 19 Kwiecień 2003 dzieki [jupi] pablo- dobry z Ciebie kumpel[killer]
BLUKA Napisano 19 Kwiecień 2003 Autor Napisano 19 Kwiecień 2003 pisalem jakos wczesniej ze komp mi pada - wczoraj padl(piiiip dokladnie na swieta kiedy mam duzo wolnego czasu)[boks], jesli serwis i gwarancja nie bedzie expresowa to moge sie pozegnac z bitwa:(
Tesaurus Napisano 21 Kwiecień 2003 Napisano 21 Kwiecień 2003 Mam nadzieje, ze serwis upora sie z problemem w tepie blyskawicznym... Postac ciekawa, ciekawa... Troche wyglada jakby mu ktos drzwi przed nosem zamknal :D
BLUKA Napisano 21 Kwiecień 2003 Autor Napisano 21 Kwiecień 2003 jego buzka przeszla , porządny restyling w psychiatryku - psychotropy w końskich dawkach, \"mili\" sanitariusze, dobre warunki, królwewskie jedzenie.......[soczek] powinien sie cieszyc tak wyglada [rotfl2]
Rekomendowane odpowiedzi