Napisano 4 Styczeń 200520 l Pomocy na początku muszę się przyznać że słabo znam 3dmaxa jestem początkująca i ciężko mi coś w nim znalesc. A na dodatek cos kliknęłam i zniknął mi pasek na którym były te wszyskie strzałki, rendering, obracanie lista obiektów ( tzw. Main Toolbar) Prosze o pomoc bo sama już nie wiem co robić Dodam jeszcze że gdy wchodze do Customize, Show UI, i mam wszędzie kliknięte ptaszki. Podobno to miało pomóc ale nic nie działa. Szukałam też czy gdzieś go popt\rostu nie przeciągnęłam. Sama już nie wiem. Z góry dziękuję za pomoc :)
Napisano 4 Styczeń 200520 l Nie wiem jak zrobić ten toolbar, Ale wydaje mi się, że nie będzie ci w przyszłości zupełnie potrzebny. Może lepiej ucz się bez niego to potem wiele rzeczy się uprości.
Napisano 4 Styczeń 200520 l Akurat wg. mnie ten pasek jest niezbedny. Wejdz w Customize i tam gdzies jest opcja 'revert to startup layout'. Dosstaniesz standartowy layout maxa ze wszystkimi paskami i mozesz zaczynac od nowa. Powodzenia.
Napisano 4 Styczeń 200520 l Coś mi się widzi, że przeszedłeś w tryb expert. Naciśnij ctrl+x i powinno być po sprawie.