Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 202
  • Wyświetleń 15,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

planuje zdążyć, aczkolwiek cholerne egzaminy mam w maju! na początku coś sie trzeba pouczyć :)

Napisano
  • Autor

oto i rękojeść sama, (ostrze będzie u góry podobnej dlugości

Napisano
  • Autor

katan nie robilem jeszcze, a mam robić? (bo już sam nie wiem)

Napisano

mieczyk niezly)))..ale jak masz czas to zrob te katany...co Ci szkodzi:P

zpodro[piwo]

Napisano
  • Autor

hehe wszyscy chcą katany :) , a sejmitar wam sie nie podoba , (rzeczywiscie ta katana jest pikna)

Napisano

Świetny materiał na teksturę. Szkoda, że ja nie robię katany bo bym sobie użył :D

Napisano
  • Autor

hehe, zadnej textury, wszystko ręcznie :P , (no chyba ze delikatnego bumpa )

Napisano

a propo...jak zrobiles te paski na rekojesciu??

pzodro

Napisano
  • Autor

te paski to osobne elementy, ustawialem ręcznie (widać bo jeszce jest pare błędów ) :)

Napisano
  • Autor

chcę gościa mniej więcej w takiej pozie wykorzystać - co myślicie - (katan jeszcze narazie nie robilem - bo moze nie bede musial ):)

Napisano
  • Autor

keiruje jeszcze do was pytanie- czy mam mu robić skórę bladą - jak u truposza , czy może w miare normalną?

Napisano

A to dobre jest , ładny mieczyk podoba mi sie , zobacvz na tego kolesia hmm jak dla mnie jest troszku zamało foremny zwiesz mu obszar w barach lekko bo głowa jest jakby za dfuszo w poruwniu do ciała , sorry moze tak ma byc ale dla mnie , mógłbys go bardziej umuskularnic :))

Napisano
  • Autor

dzięki sid, wiedzialem ze coś z nim nie tak - głowa! :)

Napisano

niezle niezle...ale mam wrazenie ze cos z ta jego prawa reka jest nie tak...tzn spojrz na bica i na przedramie...sa prawie takiej samej dlugosci a nawet przedramie krotssze...a w rzeczywistoci przedramie jest dluzsze..czy moze to przzez to ze jest taka pozycja??

pozdr

Napisano

popracuj trochę nad tym jak chwyta miecz prawą dłonią.... u Ciebie wydaje się jakby trzymał to palcami....

...tak pozatym to wszyscy już chyba wszystko powiedzieli....

pozdrawiam[piwo]

Napisano
  • Autor

dzięki za komentarze - pablo jeżeli w pozycji wyjściowej długość jest dobra - (a raczej - ale głowy nie dam :) ) jest to jest to wina pozycji :D

Napisano

no to sprawdz to :P:D heh..i jescze jedno..na tej drugiej polowie glowy gdzie jest czaszka moglbys jescze dac gdzieniegdzie jakeis pozostalosci po tkance...

pzodr

Napisano
  • Autor

no pozostałości dodam, ręce ma dobrze - myślę ze widać to na tym renderze, troszke błędów poprawiłem, stóp nie ma, zobaczycie czemu :

Napisano

ta klatka troche dziwnie wyglada..jakby kolesia reanimowali 2 h. i tak mu wgiela sie heh...

pozdr[piwo]

Napisano

to ja juz nic nie wiem...wsyzstko jakos inne widze...muse isc do okulisty :P:D:D

pozdr

Napisano
  • Autor

nie no pablo , mów co widzisz , twoje uwagi są cenne bardzo

Napisano
  • Autor

taki widok zeby wszystko bylo jasne

- pablo - twoje spojrzenie jest świeze - wiec 90% ze to ja sie myle :P

Napisano

Fajna poza, podoba mi się:), A czy tylko głowa będzie tak obdarta ze skóry czy też jakieś inne kawałki ciała?

Napisano
  • Autor

raczej tylko głowa, skóra bedzie jedynie poraniona - czasem dotkliwie :)

Napisano

hmmm... fajneee! :)

aczkolwiek jak na moj gust, ten koles sie za dobrze trzyma kupy... moze jakies flaczki? albo oko wyplywajace z czaszki :D poza tym ta twarz jest jakos tak zbyt rowno w polowie obdarta ze skory...moze jeszcze gdzies go obedrzesz? jakis obciety palec? ucho trzymajace sie na resztkach skory? poddaje do rozpatrzenia... :)

pozdroofki

Napisano
  • Autor

hhe, ty byś odrazu masakre zrobił :D:D:D - nie no zrobie mu blizny jakieś , ale osatnio cos mi sie nie chce go robic, hehe to przez tekstury.

Napisano

moglbys mu dolozyc takie fajne plyty metalowe na biodra i czesc ud jak np mieli samuraje (takie pasy metalu czy czegos) i polecam jednak zrobic fragmenty kosci nie tylko na glowie ale np.na jednej rece, albo kurcze jakies otwarte zlamanie?

Napisano
  • Autor

na nogi to ja mu bede robil taka spudniczke ze skurzanych pasów. Jeżeli chodzi o zlamanie otwarte to nie za bardzo mam wyobrazenie jak to moze wygladac :)

Napisano
  • Autor

test teksturki, (bedzie jeszcze mial zmarszczki na czole i rysy mu wogole uwydatnie )

Napisano

teksturka niezla...tylk moglbys poprawic ta blizne na oku...i czy ta potac bedie miala wlosy?? ( chyba nie )

pozdr

Napisano
  • Autor

bedzie mial najpewniej dlugie wlosy, tylok jeszcze nie wiem jak je zrobie, chyba scatterem bo brazil nie wspolgra z shag hairem

Napisano

jedna uwaga... chyba dałeś subsufrace... a to daje torche dziwny efekt, ta skóra u ciebi wygląda jakby z wosku, i tak jakby ta postać była pusta wśrodku , poprostu prześwituje... widzisz to na nosie? przeswotywał ci kiedyś tak? bo mi jakoś nie :) wywal ten subsufrace ... no albo zmapuj sub sufrace jak chesz aż tak dokłądnie zasymulować skóre... skóra nie prześwituje wszędzie... i jak już to w bardzo ostrym świetle, i na czerwono...

Napisano

co do shag\'a - jesli Ci nie wspolpracuje z Brazil\'em mozesz sie pokusic o przekonwertowanie wloskow na Mesh :D tylko nie wiem, jak Twoja maszyna to pociagnie... (a efekt bedzie o niebo lepszy niz scatter...)

pozdroofki :)

Napisano
  • Autor

ano dobra boms, maszyne mam nawet znośną procek - 2,6 G

Napisano
  • Autor

no scorpi masz całkowitą racje, to był i tak próbny render, bede to radykalnie zmienial :)

Napisano

no to dobrze, ale że ci brazil z shugiem nie pracuje [co?] jak to? :( mi tam działa bez zastrzeżeń...

Napisano
  • Autor

postanowilem zrobić texturke bardziej potworzastą, jak na truposza przystało :)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności