Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

kurde no... świetna textura!!! Jaka realna! Gratuluję!![piwo]!!

• Odpowiedzi 202
  • Wyświetleń 15,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no lepiej :)))..tylko nie podoba mi sie na razie te faldy przy kocowce polowki...zrob cos z tym...kiedy dasz tam zywa tkanke miedzy skora a czaszka??

pzodr

Napisano

ładna ładna :) szczególnie te usta... usta wziąłeś z kąś czy samemu namalowałeś???

Napisano

czarujące kolory!

Ukłon w Twoją stronę za umiejętności malarskie[wow]

Napisano

NIe no textura jest superandzka powala mnie na nogi człowiek , ale ja mam pytanie do cział bo zaiste to jest wojownik , wiec pewnie bedziesz jeszcze wiele modelowac przy ciele , i mam nadzieje ze sie nie zawide bo jak narazie ciało dla mnie jest hmm jak by ci tu powiedziec no jest marne , musialbys mu podkreslic miśanie wszuytkie dorobic jakies zyłki wysiłku hmm lekii dym mu dorobic takie seledynowo zielonkawy , taki dym zgnilizny oo kurde jaki pomysl a moze to ja w swojim zastosuje hehehe ?

Napisano
  • Autor

no obawiam sie, że będe ciało poprawiał,

pazzi - dziękuje ale muszę z przykrością oświadczyć iż nie mam umiejętności malarskich :)

Napisano
  • Autor

sid - dymku raczej nie zrobi ;) - jakos mi tu nie pasuje do pracki

Napisano
  • Autor

ma ktos moze jakies fajne obrazki ukazujące muskulature?

Napisano

dawid, pomyślałam że faktycznie mógłbyś poprzwić ciało dlatego zaznaczyłam parę rzeczy. Szkoda tej głowy- przyklejać ją do reszty! A warto!!!

ale za chwilę wysyłam Ci parę obraków zdjęć...

Napisano
  • Autor

eee no pazzi dzięki :D:D:D, kucze dzięki ,

notam rzeczywiście brakuje \"czegoś\" ale i tak tego nie bedzie widać :D:D , jeszcze raz dziekuje

Napisano

taka wlochata klate tez zrobisz tak jak pokazala Pazzi?:D:D:D: hehe

pozdr

Napisano
  • Autor

- zastosowalem sie do wiekszosci porad pazzi - i powiedz czy dalej poprawiac

- musze jeszcze biceps poprawic chociaz nie wiem (chce zrobic 2 naramiennik)

- mam jeszcze pytanko do was - co można z ręką nietrzymajacą miecz zrobic ?? wszelkie pomysly mile widziane :)

- klate owlosioną może zrobie :)

Napisano
  • Autor

mniej wiecej tak ma wygladac jego ubranko, oczywiscie we wstepnej fazie :)

Napisano
  • Autor

zaznaczam iz wieje silny wiatr , wlosy tez chyba taki zrobie, albo wogole wiatr w 2 strone poleci .

Napisano

proszę, dawid....

ładnie ta tkanina powiewa; ja bym nie zmieniała kierunku

powodzenia[3m się]

Napisano
  • Autor

spoko pazzi chcialem, i nie mam nic przeciwko czepianiu sie w ten sposob :)

Napisano
  • Autor

ubranko - jeszcze nie ma kanalu diffusa , gdyż nie mam pomysłu; wogole nie wiem czy bede robil :), jak macie pomysly do dawać!!! :D

Napisano

Kurde, genialna ta sukienka!!!!!!! Bardzo moim zdaniem realna...co do tekstury to bym sie nie zastanawial i dalbym bumpa z jakims drobnym regularnym noisem...

Napisano
  • Autor

bumpa juz ma, tylko jest daleko a probkowanie jest cienko ustawione wiec ledwo widac, ale przy zblizeniu bedzie :) , czyli mowisz zeby tak zostawic? , bo ja ewentualnie bym chyba przyciemnil troche.

Napisano

Ja bym sie zastanowil ewentualnie nad jakims napisem w 1 miejscu ulorzonym w kolumne, najlepiej jakies runy czy po prostu chinskie znaczki:)

Napisano
  • Autor

nono, runy to dobry pomysł,

nie chce aby gość byl samurajem , a jedynie go przywodził na myśl ;)

Napisano

tzn co do koloru to najlepiej będzie chyba pasował broązowy ,a co do bumpa to dobrze byłoby gdybyś zrobił tak aby było widać te takie jakby prążki materiału z którego ta sukienka jest wykonana...

Napisano

Dawid - co do kanalu diffuse - moze jakies chinskie/japonskie znaczki na tym pasie zwisajacym? :D

pozdro

Napisano

David wiekszego sie nie da avatara ? :D nie wyobrazam sobie jak ktoś ma 640x480 rozdzialke monitora... :D :D

Napisano
  • Autor

sorki za avatara, juz go troszke zmniejszylem, jak mam jeszcze to mow! :)

Napisano

Dawid sukeinka 1 klasa :)))..powiedz mi jak ja zrobiles?:):):):))

pozdr

Napisano
  • Autor

hmmm, taki render probny, tekstura glowy nalozona na reszte ciala narazie :)

tylko widze ze cos nie tak z tym ubrankiem kompozycyjnie, zmienie mu styl klęczenia

Napisano

No no ladne ladne musze to przyznac, ja mam tylko problem z dobraniem odpowiednich textur .. i to mnie najbardziej narazie gryzie .. ale jest cool:

Napisano

Świetna textura skóry, co do szaty to zmień moze kolor...rózowy gryzie sie z reszta ,moim zdaniem.....

Napisano

No to wyglada swietnie , super pomysl z wiatrem i kiltem , dobre :) i textura tez mis ie podoba ładnie nałozona :) Pasuje do kolesia :) , hmmm cos mnie zastanawia

chodzi mi tu dokłądnie o brak pach , wiesz tak gdzie ramiona łacza sie z ciałem , nie ma on tego jest taki hmm jaki przez to nie foremny nie czepiam sie , ale własciwie na to chciałem ci uwage zwrócic , jak zauwarzysz i sie przyjzysz to wyda ci sie to sensowne ;) ale praca super ;)

Napisano
  • Autor

spoko sid, widzisz błędy to mów , o to tu chodzi,

ps, dzięki zaraz to poprawie

Napisano
  • Autor

experymentowalem z pozami i taka wyszla :) ,

poprawilem pachy, czy teraz dobrze??

Napisano

eee no teraz to juz jest super całkiem niezle , a co bys powiedział jak by ci zaproponował zwiekszenie klatki w boki lekko ? i troszke do przodu hmm co ty na to ?

Edytowałem hehe bo błedów pełno zrobiłem i nie wyrazne to takie było hehe [piwo] [piwo]

Napisano
  • Autor

hehe moge zwiekszyc zaden problem , anie nie chce z niego robic wielkego pakera

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności