Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 202
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

chcę gościa mniej więcej w takiej pozie wykorzystać - co myślicie - (katan jeszcze narazie nie robilem - bo moze nie bede musial ):)

Napisano

A to dobre jest , ładny mieczyk podoba mi sie , zobacvz na tego kolesia hmm jak dla mnie jest troszku zamało foremny zwiesz mu obszar w barach lekko bo głowa jest jakby za dfuszo w poruwniu do ciała , sorry moze tak ma byc ale dla mnie , mógłbys go bardziej umuskularnic :))

Napisano

niezle niezle...ale mam wrazenie ze cos z ta jego prawa reka jest nie tak...tzn spojrz na bica i na przedramie...sa prawie takiej samej dlugosci a nawet przedramie krotssze...a w rzeczywistoci przedramie jest dluzsze..czy moze to przzez to ze jest taka pozycja??

pozdr

Napisano

popracuj trochę nad tym jak chwyta miecz prawą dłonią.... u Ciebie wydaje się jakby trzymał to palcami....

...tak pozatym to wszyscy już chyba wszystko powiedzieli....

pozdrawiam[piwo]

Napisano

dzięki za komentarze - pablo jeżeli w pozycji wyjściowej długość jest dobra - (a raczej - ale głowy nie dam :) ) jest to jest to wina pozycji :D

Napisano

no to sprawdz to :P:D heh..i jescze jedno..na tej drugiej polowie glowy gdzie jest czaszka moglbys jescze dac gdzieniegdzie jakeis pozostalosci po tkance...

pzodr

Napisano

no pozostałości dodam, ręce ma dobrze - myślę ze widać to na tym renderze, troszke błędów poprawiłem, stóp nie ma, zobaczycie czemu :

Napisano

hmmm... fajneee! :)

aczkolwiek jak na moj gust, ten koles sie za dobrze trzyma kupy... moze jakies flaczki? albo oko wyplywajace z czaszki :D poza tym ta twarz jest jakos tak zbyt rowno w polowie obdarta ze skory...moze jeszcze gdzies go obedrzesz? jakis obciety palec? ucho trzymajace sie na resztkach skory? poddaje do rozpatrzenia... :)

pozdroofki

Napisano

hhe, ty byś odrazu masakre zrobił :D:D:D - nie no zrobie mu blizny jakieś , ale osatnio cos mi sie nie chce go robic, hehe to przez tekstury.

Napisano

moglbys mu dolozyc takie fajne plyty metalowe na biodra i czesc ud jak np mieli samuraje (takie pasy metalu czy czegos) i polecam jednak zrobic fragmenty kosci nie tylko na glowie ale np.na jednej rece, albo kurcze jakies otwarte zlamanie?

Napisano

na nogi to ja mu bede robil taka spudniczke ze skurzanych pasów. Jeżeli chodzi o zlamanie otwarte to nie za bardzo mam wyobrazenie jak to moze wygladac :)

Napisano

jedna uwaga... chyba dałeś subsufrace... a to daje torche dziwny efekt, ta skóra u ciebi wygląda jakby z wosku, i tak jakby ta postać była pusta wśrodku , poprostu prześwituje... widzisz to na nosie? przeswotywał ci kiedyś tak? bo mi jakoś nie :) wywal ten subsufrace ... no albo zmapuj sub sufrace jak chesz aż tak dokłądnie zasymulować skóre... skóra nie prześwituje wszędzie... i jak już to w bardzo ostrym świetle, i na czerwono...

Napisano

co do shag\'a - jesli Ci nie wspolpracuje z Brazil\'em mozesz sie pokusic o przekonwertowanie wloskow na Mesh :D tylko nie wiem, jak Twoja maszyna to pociagnie... (a efekt bedzie o niebo lepszy niz scatter...)

pozdroofki :)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności