Fr3d3k Napisano 14 Kwiecień 2003 Share Napisano 14 Kwiecień 2003 Witam! Widze ze jest bardzo duzo prac na bitwie i wlasnie dzieki obserwacji wiele sie ucze od was wszystkich. Wiec postanawiam tez wziasc udzial. Nie wiem czy uda mi sie skonczyc prace ale glownie wlasnie chodzi mi o nauke. Pomysl: Domowy pupilek ktoremu sie zdechlo(ahh ta starosc) poprzez eksperymenty genetyczne powstal do zycia i stal sie maszynka do zabijania:D Troche to naciagane ale coz.... (W sumie zwierzak bedzie przypomnial tego z \"American McGee\'s: Alice\" (kto gral ten wie:)) (szkic tak na szybko...) Od jutra zaczynam prace... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 14 Kwiecień 2003 Share Napisano 14 Kwiecień 2003 pomysl spoko:)...a czy ten kotek bedzie mial normalna sierc czyli duzo wlochow czy moze taki jak maja koty hmm syryjskei czy jakos tak ze nie majaa w ogole siersci? [piwo] p.s. cezkam na pierwse rendery:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 14 Kwiecień 2003 Share Napisano 14 Kwiecień 2003 No przyznam że ciekawie to wygląda...co do gry...:P hehehe...mało zwierzaków jest na bitwie :D czyli mamy innowacje :D powodzenia...3m się :D Takie śliczne błagające oczy ma na tym arcie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teluumen Napisano 14 Kwiecień 2003 Share Napisano 14 Kwiecień 2003 na bitwie brakuje jeszcze Martwych Poatomowych Kosmicznych Chomikow i jakiejs zwariowanej Dziewczynki z zapalkami. Dla mnie to jest powielanie pomyslow juz zrealizowanych. Ale pracuj... Przynajmniej podniesiesz swe umiejetnosci... Qrna.. Chomiki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 14 Kwiecień 2003 Share Napisano 14 Kwiecień 2003 A moim skromnym zdaniem pomyslek jest bardzo ciekawy i z niecierpliwoscia czekam na pierwsze renderki!![piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szupryt Napisano 15 Kwiecień 2003 Share Napisano 15 Kwiecień 2003 Szkic jak narazie mi sie podoba. Czekam na rendera. yy a moze on w ogole nie bedzie mial skory? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 15 Kwiecień 2003 Share Napisano 15 Kwiecień 2003 Nie no jaki sliczny kotek , no superandzki , wrecz atomowy ale ja osobiscie wole pieski , uda cis ie uda hehe chce zoabczyc pierwsze rysy hehe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 15 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2003 Zalozenie jest takie zeby nie bylo siersci...sama stara ponaciagana na kosciach skora. No to start..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 15 Kwiecień 2003 Share Napisano 15 Kwiecień 2003 za maly nos, (uwierz mam kota w domu :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 15 Kwiecień 2003 Share Napisano 15 Kwiecień 2003 ^ _^ slodziuchny ten kicius pomysl swietny pozatym kocham kotki wiec kocham pracke ! no faktycznie ma troche za maly nosek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalski Napisano 15 Kwiecień 2003 Share Napisano 15 Kwiecień 2003 kurcze, temat świetny wykonanie też super, powodzenia życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 15 Kwiecień 2003 Share Napisano 15 Kwiecień 2003 no na raize ladnie...tylko tak jak napisal Dawid poraw nos...oraz czy On czasem nie ma za szerokkiego nosa i do tego dojda jescze ostre zabki?;] [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 15 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2003 zabki beda.....ostre :D Dzieki za opinie[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharp Napisano 15 Kwiecień 2003 Share Napisano 15 Kwiecień 2003 Fajnie, fajnie, kot przypomina mi tego z takiej psychicznej gry o Alicji w krainie czarów:) ,jak narazie wszystko wygląda moim zdaniem tak jak powinno być...:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 15 Kwiecień 2003 Share Napisano 15 Kwiecień 2003 miły kiciuś :) :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 15 Kwiecień 2003 Share Napisano 15 Kwiecień 2003 hmm to co teraz zrobiles to sa dziasla czy zeby???[co?] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 15 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2003 Pablo->> zeby hehehe?? Nie to byly dziasla:D[piwo] Przod mniej wiecej jest.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. eA Napisano 15 Kwiecień 2003 Share Napisano 15 Kwiecień 2003 Ale ma przyjemny usmiech:) IMHO: lepiej wygladaly by zeby drobniejsze cos ala...nie wiem, pirania? W kazdym razie tak jak masz na rysunku;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 16 Kwiecień 2003 Share Napisano 16 Kwiecień 2003 ząbki?... byłoby dobrze zróżnicować przynajmniej wielkości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 16 Kwiecień 2003 Share Napisano 16 Kwiecień 2003 bardzo ciekawa koncepcja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 16 Kwiecień 2003 Share Napisano 16 Kwiecień 2003 woow... ale kiciuś :) :) :) jakbyś jeszcze powalczył z tą symetrycznością szczęki i z tym wyśrodkowanym ząbkiem na dole będzie miodzio :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 16 Kwiecień 2003 Share Napisano 16 Kwiecień 2003 czy ten kicius nie bedzie mial za grubej szyji..tak to widac z tylu...albo w ogole troche tyl za gruby jest...)(chyba) pzodro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 16 Kwiecień 2003 Share Napisano 16 Kwiecień 2003 jejki jaki on slodki coraz slodszy :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 16 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2003 Hello! Wielkie dzieki za opinie[piwo] Pablo-wiem ale to nie jest jeszcze koniec glowy, postaram sie to poprawic Boowa- symetrycznsc tez poprawie poniewaz narazie to jest MIRROR instanste(czy jakos tak) Andrea, Pazzi- zabki to tak tylko dalem zeby dziury nie bylo, musze je dac bardziej waskie i zroznicowac troche (ale zamiar jest taki zeby wszystkie byly klami:D) Jeszcze raz danke za comments :D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 16 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2003 Zaczolem robic reszte, zeby miec mniej wiecej proporcje. Narazie to tylko tak, ale czuje ze bedzie duzo problemow z tym tulowiem [pomocy] Glowe skoncze pozniej [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 16 Kwiecień 2003 Share Napisano 16 Kwiecień 2003 Super szczery usmieszek ale mało realny , weż go zaokraglij w koło twarzy , hehe i spójż tez na brode i oczy małe troszeczke a broda chyba jest przy duosza chyba ze tak wałsniema byc , ale jak dla mnie ejst superandzki , zębiska mógłby miec lekko powykrzywiane w rózne strony wtedy było by cos hehe pomysl nad tym , bo jest za bardzo doskonały i szyja jest jak bym móg ktos do gardła wsadził rura od dokurzacza ?? poco te fale ?? Powodzenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 16 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2003 heh dzieki SID poprawie to :D .....rura od odkurzacza [piwo]..... kregoslup :D Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 16 Kwiecień 2003 Share Napisano 16 Kwiecień 2003 no..wiekszosc bledow juz wymenil SID...a ja tylko dodam ze te zebra sa za bardzo uwidocznione..przyjrzyj sie szkicowi...oraz te rece..troche za kanciate i mam wrazenie jakby to byly odzielne obiekty postawione obok torsu... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andy Napisano 20 Kwiecień 2003 Share Napisano 20 Kwiecień 2003 Może Ci się przydać:D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 20 Kwiecień 2003 Share Napisano 20 Kwiecień 2003 hehe fajne, dobrze ze moj kot taki nie jest :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 1 Maj 2003 Autor Share Napisano 1 Maj 2003 Witam po dluzszej nieobecnosci. Szczerze przyznam ze zalamalem sie po tym jak obesrwujac inne prace z bitwy szczena mi kilka razy o blat stolu walneła. Ale jakos sie pozbieralem ze jak juz zaczolem to nie wypada nie skonycz. Probowalem poprawic błedy, ktore dostrzegliscie , lecz juz wiem ze kicek ten nie wyjdzie dobrze gdyz przednie lapy juz wtapiaja sie w zebra (a tyle vertexow tam jest ze nie dam rady juz tego oddzielic:() Pablo-> zeber raczej tez nie bede poprawial tylko postaram sie bardziej pofaldowac skure na brzuchu. SID-> oczy mysle ze sa dobrej wielkosc i zeby powykrecalem troche i przeskalowalem Andy-> wlasnie ten kotek mial byc wzorem do modelu lecz nigdzie nie moglem wlasnie tej glowy znalezdz :( A glowa wydaje mi sie juz skonczona, kilka poprawek jeszcze tylko bedzie. Ehhh.... koniec wypowiedzi AHA zapomnialem dodac: wiem ze glowa jest za duza ale zostawie kotka takiego bez propocji :D Wkoncu to nie rzeczywisty model :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 1 Maj 2003 Share Napisano 1 Maj 2003 bardzo fajny, ale potraktuj zeberka relaxem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 1 Maj 2003 Share Napisano 1 Maj 2003 ooo albo mu jakies futerko daj to nie bedzie nic widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi