Napisano 14 Kwiecień 200321 l Witam! Widze ze jest bardzo duzo prac na bitwie i wlasnie dzieki obserwacji wiele sie ucze od was wszystkich. Wiec postanawiam tez wziasc udzial. Nie wiem czy uda mi sie skonczyc prace ale glownie wlasnie chodzi mi o nauke. Pomysl: Domowy pupilek ktoremu sie zdechlo(ahh ta starosc) poprzez eksperymenty genetyczne powstal do zycia i stal sie maszynka do zabijania:D Troche to naciagane ale coz.... (W sumie zwierzak bedzie przypomnial tego z \"American McGee\'s: Alice\" (kto gral ten wie:)) (szkic tak na szybko...) Od jutra zaczynam prace...
Napisano 14 Kwiecień 200321 l pomysl spoko:)...a czy ten kotek bedzie mial normalna sierc czyli duzo wlochow czy moze taki jak maja koty hmm syryjskei czy jakos tak ze nie majaa w ogole siersci? [piwo] p.s. cezkam na pierwse rendery:)
Napisano 14 Kwiecień 200321 l No przyznam że ciekawie to wygląda...co do gry...:P hehehe...mało zwierzaków jest na bitwie :D czyli mamy innowacje :D powodzenia...3m się :D Takie śliczne błagające oczy ma na tym arcie :D
Napisano 14 Kwiecień 200321 l na bitwie brakuje jeszcze Martwych Poatomowych Kosmicznych Chomikow i jakiejs zwariowanej Dziewczynki z zapalkami. Dla mnie to jest powielanie pomyslow juz zrealizowanych. Ale pracuj... Przynajmniej podniesiesz swe umiejetnosci... Qrna.. Chomiki...
Napisano 14 Kwiecień 200321 l A moim skromnym zdaniem pomyslek jest bardzo ciekawy i z niecierpliwoscia czekam na pierwsze renderki!![piwo]
Napisano 15 Kwiecień 200321 l Szkic jak narazie mi sie podoba. Czekam na rendera. yy a moze on w ogole nie bedzie mial skory? :D
Napisano 15 Kwiecień 200321 l Nie no jaki sliczny kotek , no superandzki , wrecz atomowy ale ja osobiscie wole pieski , uda cis ie uda hehe chce zoabczyc pierwsze rysy hehe :P
Napisano 15 Kwiecień 200321 l Autor Zalozenie jest takie zeby nie bylo siersci...sama stara ponaciagana na kosciach skora. No to start.....
Napisano 15 Kwiecień 200321 l ^ _^ slodziuchny ten kicius pomysl swietny pozatym kocham kotki wiec kocham pracke ! no faktycznie ma troche za maly nosek
Napisano 15 Kwiecień 200321 l no na raize ladnie...tylko tak jak napisal Dawid poraw nos...oraz czy On czasem nie ma za szerokkiego nosa i do tego dojda jescze ostre zabki?;] [piwo]
Napisano 15 Kwiecień 200321 l Fajnie, fajnie, kot przypomina mi tego z takiej psychicznej gry o Alicji w krainie czarów:) ,jak narazie wszystko wygląda moim zdaniem tak jak powinno być...:D
Napisano 15 Kwiecień 200321 l Autor Pablo->> zeby hehehe?? Nie to byly dziasla:D[piwo] Przod mniej wiecej jest....
Napisano 15 Kwiecień 200321 l Ale ma przyjemny usmiech:) IMHO: lepiej wygladaly by zeby drobniejsze cos ala...nie wiem, pirania? W kazdym razie tak jak masz na rysunku;)
Napisano 16 Kwiecień 200321 l woow... ale kiciuś :) :) :) jakbyś jeszcze powalczył z tą symetrycznością szczęki i z tym wyśrodkowanym ząbkiem na dole będzie miodzio :)
Napisano 16 Kwiecień 200321 l czy ten kicius nie bedzie mial za grubej szyji..tak to widac z tylu...albo w ogole troche tyl za gruby jest...)(chyba) pzodro[piwo]
Napisano 16 Kwiecień 200321 l Autor Hello! Wielkie dzieki za opinie[piwo] Pablo-wiem ale to nie jest jeszcze koniec glowy, postaram sie to poprawic Boowa- symetrycznsc tez poprawie poniewaz narazie to jest MIRROR instanste(czy jakos tak) Andrea, Pazzi- zabki to tak tylko dalem zeby dziury nie bylo, musze je dac bardziej waskie i zroznicowac troche (ale zamiar jest taki zeby wszystkie byly klami:D) Jeszcze raz danke za comments :D Pozdrawiam
Napisano 16 Kwiecień 200321 l Autor Zaczolem robic reszte, zeby miec mniej wiecej proporcje. Narazie to tylko tak, ale czuje ze bedzie duzo problemow z tym tulowiem [pomocy] Glowe skoncze pozniej [piwo]
Napisano 16 Kwiecień 200321 l Super szczery usmieszek ale mało realny , weż go zaokraglij w koło twarzy , hehe i spójż tez na brode i oczy małe troszeczke a broda chyba jest przy duosza chyba ze tak wałsniema byc , ale jak dla mnie ejst superandzki , zębiska mógłby miec lekko powykrzywiane w rózne strony wtedy było by cos hehe pomysl nad tym , bo jest za bardzo doskonały i szyja jest jak bym móg ktos do gardła wsadził rura od dokurzacza ?? poco te fale ?? Powodzenia ;)
Napisano 16 Kwiecień 200321 l Autor heh dzieki SID poprawie to :D .....rura od odkurzacza [piwo]..... kregoslup :D Pozdro!
Napisano 16 Kwiecień 200321 l no..wiekszosc bledow juz wymenil SID...a ja tylko dodam ze te zebra sa za bardzo uwidocznione..przyjrzyj sie szkicowi...oraz te rece..troche za kanciate i mam wrazenie jakby to byly odzielne obiekty postawione obok torsu... pozdro
Napisano 1 Maj 200321 l Autor Witam po dluzszej nieobecnosci. Szczerze przyznam ze zalamalem sie po tym jak obesrwujac inne prace z bitwy szczena mi kilka razy o blat stolu walneła. Ale jakos sie pozbieralem ze jak juz zaczolem to nie wypada nie skonycz. Probowalem poprawic błedy, ktore dostrzegliscie , lecz juz wiem ze kicek ten nie wyjdzie dobrze gdyz przednie lapy juz wtapiaja sie w zebra (a tyle vertexow tam jest ze nie dam rady juz tego oddzielic:() Pablo-> zeber raczej tez nie bede poprawial tylko postaram sie bardziej pofaldowac skure na brzuchu. SID-> oczy mysle ze sa dobrej wielkosc i zeby powykrecalem troche i przeskalowalem Andy-> wlasnie ten kotek mial byc wzorem do modelu lecz nigdzie nie moglem wlasnie tej glowy znalezdz :( A glowa wydaje mi sie juz skonczona, kilka poprawek jeszcze tylko bedzie. Ehhh.... koniec wypowiedzi AHA zapomnialem dodac: wiem ze glowa jest za duza ale zostawie kotka takiego bez propocji :D Wkoncu to nie rzeczywisty model :P