Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Widze ze jest bardzo duzo prac na bitwie i wlasnie dzieki obserwacji wiele sie ucze od was wszystkich. Wiec postanawiam tez wziasc udzial. Nie wiem czy uda mi sie skonczyc prace ale glownie wlasnie chodzi mi o nauke.

Pomysl: Domowy pupilek ktoremu sie zdechlo(ahh ta starosc) poprzez eksperymenty genetyczne powstal do zycia i stal sie maszynka do zabijania:D

Troche to naciagane ale coz....

(W sumie zwierzak bedzie przypomnial tego z \"American McGee\'s: Alice\" (kto gral ten wie:)) (szkic tak na szybko...)

Od jutra zaczynam prace...

• Odpowiedzi 32
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

pomysl spoko:)...a czy ten kotek bedzie mial normalna sierc czyli duzo wlochow czy moze taki jak maja koty hmm syryjskei czy jakos tak ze nie majaa w ogole siersci?

[piwo]

p.s.

cezkam na pierwse rendery:)

Napisano

No przyznam że ciekawie to wygląda...co do gry...:P hehehe...mało zwierzaków jest na bitwie :D czyli mamy innowacje :D powodzenia...3m się :D Takie śliczne błagające oczy ma na tym arcie :D

Napisano

na bitwie brakuje jeszcze Martwych Poatomowych Kosmicznych Chomikow i jakiejs zwariowanej Dziewczynki z zapalkami. Dla mnie to jest powielanie pomyslow juz zrealizowanych. Ale pracuj... Przynajmniej podniesiesz swe umiejetnosci... Qrna.. Chomiki...

Napisano

Nie no jaki sliczny kotek , no superandzki , wrecz atomowy ale ja osobiscie wole pieski , uda cis ie uda hehe chce zoabczyc pierwsze rysy hehe :P

Napisano

no na raize ladnie...tylko tak jak napisal Dawid poraw nos...oraz czy On czasem nie ma za szerokkiego nosa i do tego dojda jescze ostre zabki?;]

[piwo]

Napisano

Fajnie, fajnie, kot przypomina mi tego z takiej psychicznej gry o Alicji w krainie czarów:) ,jak narazie wszystko wygląda moim zdaniem tak jak powinno być...:D

Napisano

woow... ale kiciuś :) :) :)

jakbyś jeszcze powalczył z tą symetrycznością szczęki i z tym wyśrodkowanym ząbkiem na dole będzie miodzio :)

Napisano

czy ten kicius nie bedzie mial za grubej szyji..tak to widac z tylu...albo w ogole troche tyl za gruby jest...)(chyba)

pzodro[piwo]

Napisano

Hello!

Wielkie dzieki za opinie[piwo]

Pablo-wiem ale to nie jest jeszcze koniec glowy, postaram sie to poprawic

Boowa- symetrycznsc tez poprawie poniewaz narazie to jest MIRROR instanste(czy jakos tak)

Andrea, Pazzi- zabki to tak tylko dalem zeby dziury nie bylo, musze je dac bardziej waskie i zroznicowac troche (ale zamiar jest taki zeby wszystkie byly klami:D)

Jeszcze raz danke za comments :D

Pozdrawiam

Napisano

Zaczolem robic reszte, zeby miec mniej wiecej proporcje. Narazie to tylko tak, ale czuje ze bedzie duzo problemow z tym tulowiem [pomocy]

Glowe skoncze pozniej

[piwo]

Napisano

Super szczery usmieszek ale mało realny , weż go zaokraglij w koło twarzy , hehe i spójż tez na brode i oczy małe troszeczke a broda chyba jest przy duosza chyba ze tak wałsniema byc , ale jak dla mnie ejst superandzki , zębiska mógłby miec lekko powykrzywiane w rózne strony wtedy było by cos hehe pomysl nad tym , bo jest za bardzo doskonały i szyja jest jak bym móg ktos do gardła wsadził rura od dokurzacza ?? poco te fale ??

Powodzenia ;)

Napisano

no..wiekszosc bledow juz wymenil SID...a ja tylko dodam ze te zebra sa za bardzo uwidocznione..przyjrzyj sie szkicowi...oraz te rece..troche za kanciate i mam wrazenie jakby to byly odzielne obiekty postawione obok torsu...

pozdro

Napisano

Witam po dluzszej nieobecnosci.

Szczerze przyznam ze zalamalem sie po tym jak obesrwujac inne prace z bitwy szczena mi kilka razy o blat stolu walneła.

Ale jakos sie pozbieralem ze jak juz zaczolem to nie wypada nie skonycz.

Probowalem poprawic błedy, ktore dostrzegliscie , lecz juz wiem ze kicek ten nie wyjdzie dobrze gdyz przednie lapy juz wtapiaja sie w zebra (a tyle vertexow tam jest ze nie dam rady juz tego oddzielic:()

Pablo-> zeber raczej tez nie bede poprawial tylko postaram sie bardziej pofaldowac skure na brzuchu.

SID-> oczy mysle ze sa dobrej wielkosc i zeby powykrecalem troche i przeskalowalem

Andy-> wlasnie ten kotek mial byc wzorem do modelu lecz nigdzie nie moglem wlasnie tej glowy znalezdz :( A glowa wydaje mi sie juz skonczona, kilka poprawek jeszcze tylko bedzie.

Ehhh.... koniec wypowiedzi

AHA zapomnialem dodac: wiem ze glowa jest za duza ale zostawie kotka takiego bez propocji :D Wkoncu to nie rzeczywisty model :P

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności