Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

z takim nastrojem to żadna matura nie jest straszna ;]. eee... co to jest na drzwiach? drążek do podciągania ?

• Odpowiedzi 1,2k
  • Wyświetleń 102,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

knysia, jak to jest luz przed matura to ja nie wiem

ja jak zawsze wracalem z matru (za kazdym razem) to w radio lecialo "damy rade" hehehe jak wracalismy samochodem wszyscy mieli jakos dobry humor ;p

i wszyscy co ze mna wracali to zdali ;p

Napisano

Gwoli scislosci - to zdjecie nie bylo u mnie w domu robione ;]. Hyhy ladnie dowalilem jak wpadlem na sale, komisja juz siedziala, a ja od drzwi 'sup homies?' xDDDD

Napisano

Najlepsze bylo chyba u mnie - kumpel się 50 min na matme spóźnił ;)

Napisano
Najlepsze bylo chyba u mnie - kumpel się 50 min na matme spóźnił ;)

Hyyyy lol ;D.

darkelf - sup homie?! xD

Napisano

50 min? na ile?:d bo ja nie w temacie:D

heh a tutaj AG po koncercie, zciorany i staram sie trzeźwo wyglądac

fotamni5fo.jpg

Napisano

no bo to taka akcja była ze w czwartek i w piątek mielismy na 9:00 maturke a w poniedziałek - taaaki psikus i matura o 8:00. Wiec kolezka pomyślał sobie-kurde co sie bede śpieszył, wyjde sobie za 15 (bo ma blisko do szkoły). Jak pomyślał tak uczynił. No i doszedł do szkoły o godzinie 8:50 (co oczywiscie było "drobnym" spóźnieniem) No i nam mówi: kurde stałem tam, ale tak patrze coś pusto na korytarzach, fuck moze oni juz pisza. Wpada do klasy, a my tam polewka z niego-spóźnienie 50 min-chyba rekord :P

Ale fakt - facjaty macie przednie ;)

Napisano

hehe. Fajna akcja, nie ma co. U mnie ziomek nie dość, że zapomniał peselu, pisał na niebiesko ( podobno nie wolno ) to jeszcz zdeczka sie spóźnił. O tyle mamy farta, że nauczyciele są miłośierni i pozwolili mu pisać. Gorzej gdyby coś takiego stało się na prawdziwej maturze... A właśnie, jak wam poszła próbna maturka ;) ?

Napisano

Angielski i polski pffff ;]. Matma podstawowa tez pfff, ale rozszerzona to... Jak bede mial z 20% z rozszerzonej to bede rili hepi ;]

Napisano

Polski - banał

Angielski podst - banał

Angielski rozsz - o zesz Ty k^%@a :/

Matma podst - średnio

Matma rozsz - o zesz Ty k^%@a :/

Tak jak Knysha przy pomyślnych wiatrach i domyślności sprawdzającego 60%-podst, 20%-rozsz :/

Napisano

polski pdst. = spoko

polski rozszerzony = tak sobie (raczej cinko)

anglika nie pisaliśmy ( nie weim dlaczego ? )

matma = po japońsku ( yako tako ;))

Napisano

slayer - LOL. Kto normalny pisze pesel na probnej ? :| I kto normalny przejmuje sie kolorem dlugopisu, skoro prace i ta ksprawdzaja nauczyciele? :|

a u mnie w klasie z matmy podtsawowej najwyzszy wynik to 32% :D Coz, nie sadzilem ze bedzie AZ TAK tragicznie...

Napisano

No widzisz Deus. U mnie w szkole nauczyciele troche za bardzo się wczuli w role pilnujących nas, a na dodatek moją klasę pilnowała największa nauczycielska menda ;)

Napisano

Ok, teraz moja kolej: co prawda po zlocie w Wawie już byłem pokazywany na fotach, ale przez innych, a nie przez siebie.

sa4030921yf.jpg

A tutaj z psiakiem:

sa4026548ub.jpg

No i jeszcze jedna fotka:

mjportret5ps.jpg

Napisano

Shogun 3D ej co ty robisz temu biednemu pieskowi, ze on taką mine zrobił :/ ;)

Napisano

aleście krzywi :D to ja się pokażę tysch...

numer pierwszy-mort z własnoręcznie zrobionym mieczem(godzina roboty-aby było czym sięna treningu napieprzać :P):

http://img275.imageshack.us/img275/6702/balmartynaioliszkolne1368ub.jpg

drugi-mort nieogolony, z dość krutkimi włosami jak na mnie w swoim byłym burdelu-pracowni(tak jakoś się uzbierało :P):

http://img275.imageshack.us/img275/1521/p10100155wa.jpg

a to ja z moją piękną przy szlachetnym trunku:

http://img285.imageshack.us/img285/2479/imag004734ok.jpg

amen..miłego oglądania ;)

Napisano

Mort, jak chcesz się pożegnać z paluchami to dalej machaj żelastwem bez rękawic.

To taka dobra rada starego weterana...

skanuj00047uc.jpg

Napisano

A tutaj modne juz pokazywanie swojego stanowiska pracy :D Lubie porządek ;) Na glośniku fotka mej lubej :)

http://img482.imageshack.us/img482/4241/dscn03806ie.jpg

Acha i sorry za trzy posty...nie wiem dlaczego wyświetle mi sie jakies shit ze wstawiłem więcej niz 7 obrazków w jednym poście - a to nieprawda- Modka prosze o fuzje postów :D

Napisano

La Perle na tapecie ;]

ja nei wiem jak mozna pracowac z monitorem po jednej stronie :> ciagla eglowa skręcona :>

Napisano

MaGuu czyzby kalendarz malita f15 :p a co do monitora to dziwnie chyba sie pracuje :p

Napisano

Tak to własnie ten kalendarz :D

Czepaicie sie mojego monitora a on taki kozacki jest:P Mam obrotowe krzesło i sie zazwyczaj ustawiam naprzeciwko migających pikseli ;)

Napisano

czas się ujawnić

c'est moi :]

sunp00051nk.th.jpg

zdjęcie z przed około roku robione na wysokiej klasy aparacie 0.33 megapixela

Napisano

aviator?? :> :P

Napisano

udała się przynajmniej;>

Tutaj zas AG, ojj ale miałem zwisa jak mi kumpel tą fote strzelił

obraz5439rk.jpg

Napisano

AGmakonts: ty zawsze bedziesz dla mnie mucho trafico lovelas from espaniol :)

nie masz flamenco w zylach? tzn jakis powiazan genealogicznych z hiszpania?