Jump to content

Z drugiej strony ekranu - AD 2005

Recommended Posts

Posted

Nadszedł nowy rok i jak niektórzy zauważyli, nadszedł czas na odświeżenie wątku drugostronoekranowego.

Pamiętamy oczywiście, że po drugiej stronie siedzi też osoba z krwii i kości i ma uczucia i umie je przeżywać w taki czy inny sposób :) Ten wątek pewnie ma Nam o tym przypominac ;)

Podobnie jak w latach poprzednich zakładający zaczyna czyli:

Zamyślony Leru duma nad przyszłością forum i swoją niefotogenicznością.

Fotografia #1

Życzę miłego i częstego ujawiania

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Leru się podretuszował ale czerwone oczęta zostały :) no chyba że to twój naturalny kolor.. ew. sygnał ostrzegawczy "bez kija nie podchodzić" ;)

darkelf : Koszulka jest bez znaczka! Jak się możesz w czymś takim pokazywać ? ;)

Posted

tweety : tak.. z tyłu, na całe plecy napisane jest ADIDAS ;)

A co do Leru... ja bym stawiał na poprawne politycznie zdjęcie ze studniówki :)

Posted

Darkelf -> to co pokazałeś zupełnie się mija z moim wyobrażeniem dotyczącym Twojej osoby, co nie oznacza ze jest źle :P

Pionier -> dzięki hehe :D

Tweety -> sesje mnie czekają dopiero za pół roku ;)

Batou -> a fakt, dodałem "DOF`a". Ostatnio Marcin stwierdził, że awatar mam za delikatny więc musiałem nadrobić fotką ;). Ze studniówki to dopiero po 18 stycznia, a to jest ślub siostry. Pykałem fotki i jako bliski członek rodziny jak człowiek wyglądać musiałem. Jakby nie patrzeć - poprawne politycznie :)

Posted
Darkelf -> to co pokazałeś zupełnie się mija z moim wyobrażeniem dotyczącym Twojej osoby, co nie oznacza ze jest źle :P

Jest bardzo źle ;)

ps. sorry za OT. Już nie będę

Posted

Leander -> czasem zachodze w głowę skąd masz takie pomysły :), to oczywiście kolejny świetny. Również super, że się pokazałeś (mimo ze wielu z Nas Cię widziało, także i na żywo),

Co do mojej powagi - no patrz, a to tylko 2 miesiące upłynęły od naszego ostatniego widzenia (do momentu zrobienia fotki).

Czyżbyś dorzucając swoje zdjęcie chciał podkreślić nieubłagalność czasu (+moje spoważnienie oczywiście) ? :D

Posted
Czyżbyś dorzucając swoje zdjęcie chciał podkreślić nieubłagalność czasu ? :D
Kolejne urodzinki sie zblizaja, czlowiek sie sentymentalny robi ;)
Posted

Christian rozwaliłeś mnie :) rotfl :)

leander - zainspirowałeś mnie swoją fotką :)

asblaze- czy Twoje zdjęcie jest z imprezki którą wydałeś na cześć wygranej bitwy ? ;)

pozdrawiam

zdjecie.jpg

oto postępujący proces zdziadzienia :)

Posted

buahhaha ... nic dodac i nic ujac synu :))

Asblaze ale ty sie chyba napiłeś nadmiernej ilości alkoholu etylowego (C2H5OH) zwrok diabelski :)

Jaras masakra metalowiec urodzony :))

Posted

heh! mały remont w firmie... troszkę zakrapiany (aby praca równo szła) i aparat w moich rączkach ;)

ja05.jpg

najlepszego w nowym roku! do zobaczenia na DTM 2005!!! :D

Posted

christian :D megarotflamamapapap :D:D

rządzisz jak nic ;)

asblaze - jak bym cie na ulicy w nocy zobaczyl to bym spiesznie szedł do domu :P