Guest Savoy Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Jakiś czas temu zamieściłem tę scenę na Finished Works ale postanowiłem ją kontynuować wrzucam wersję jeszcze nie dopracowaną dojdzie może kilka objektów + lekko zmieniona kompozycja. Może jakieś propozyje dot. sceny? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szczupal Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 no wiec pomidory jakies kanciaste wydaja sie a przynajmniej ten jeden w swietle , ta jego lewa krawedz . I w tej scenie Brakuje mi jakiejs roslinki ,moze Ganja hehheheh :) ... ale tak na serio zrob wiecej kolorow bo to jakos tak metnie wyglada jako kompozycja. Bo jako modele to super, tylko ten pomidor :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesoledi Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 i like it :) bardzo ladne wg mnie nie spostrzeglem bledow :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 pomidory kanciate ? lol ;] ja bym sie nie zdziwil jak by mialy wiecej poly niz jablka ;] faj ascenka ... przydala by sie jakas roslina pnąca sie po kratownicy z tylu ... i to wszystko ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bzyku Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 no fajne fajne ale 124 posty a regulamin forum zostal przeoczony Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonKichot Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 moim zdaniem ciut łagodniejszy dof i materiał dzbanka od wewnątrz jak się zaczyna bym poprawił ale przyznaje że scenka jest bardzo realistyczna !! ponad 90% realizmu bym spokojnie powiedział Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ania Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 scena mi sie bardzo podoba. ale jak juz chcesz poprawiac, to prosze: pomidory jakby skurzone, powinny byc bardziej gladkie i miec odblask. noz wyglada jakos dziwnie krzywo, ale do ogrodu moze byc. w kuchni bym takiego noza nie chciala. oprocz tego krztaltem przypomina troche noz do jarzyn, ale wielkoscia noz do chleba. deseczka w dziwnym miejscu, ktos kto ten chleb kroil wyszukal sobie miejsce dokladnie przed rogiem stolu, zeby na pewno mu bylo niewygodnie. moglbys zrobic reszte chleba (rozpoczety bochenek). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szczupal Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 W tym dzbanku mi sie wydaje ze to woda co on zrobil Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonKichot Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 tak tak woda jest ok tylko mnie chodziło o to wyżej ale teraz widze że to dof troche rozmazał bo zabardzo połyskliwe się wydawało Link to comment Share on other sites More sharing options...
RK Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Baaardzo ładna martwa naturka. Z wad- strasznie rozmazane i głuche, czarne cienie ale drewno- palce lizać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraB Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 A ja sie przyczepie :P ten chleb wyglada jak podpieczony tost gdzi tam toster?? ;] a na serio to to chyba powinno byc w FINISHED works ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
polka dot Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 ładny chlebek i wogóle przyjemna realistyczna atmosfera ale DOF bardzo brzydki i nóz wyglada na stary i zniszczony mimo to ma reflecta i to tez kluje w oczy pozdro ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vellkan Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Bardzo fajna pracka, ciekawy pomysł, niezła realizacja. :] Ale fakt, te pomidory jakieś takie dziwne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Y Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 podaba się ;) oj podoba się ;) zakurzenie pomidorów też ;)) pomidory z działki nie są takie sklepowe przecież tylko bardziej matowe [chyba że to nie moja działka ;))] co na minus mały to gra świateł na kromkach chleba - nie wydaje mi się do końca szczera... m Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts