Napisano 10 Styczeń 200520 l Jakiś czas temu zamieściłem tę scenę na Finished Works ale postanowiłem ją kontynuować wrzucam wersję jeszcze nie dopracowaną dojdzie może kilka objektów + lekko zmieniona kompozycja. Może jakieś propozyje dot. sceny? Pozdrawiam
Napisano 10 Styczeń 200520 l no wiec pomidory jakies kanciaste wydaja sie a przynajmniej ten jeden w swietle , ta jego lewa krawedz . I w tej scenie Brakuje mi jakiejs roslinki ,moze Ganja hehheheh :) ... ale tak na serio zrob wiecej kolorow bo to jakos tak metnie wyglada jako kompozycja. Bo jako modele to super, tylko ten pomidor :]
Napisano 10 Styczeń 200520 l pomidory kanciate ? lol ;] ja bym sie nie zdziwil jak by mialy wiecej poly niz jablka ;] faj ascenka ... przydala by sie jakas roslina pnąca sie po kratownicy z tylu ... i to wszystko ;]
Napisano 10 Styczeń 200520 l moim zdaniem ciut łagodniejszy dof i materiał dzbanka od wewnątrz jak się zaczyna bym poprawił ale przyznaje że scenka jest bardzo realistyczna !! ponad 90% realizmu bym spokojnie powiedział
Napisano 10 Styczeń 200520 l scena mi sie bardzo podoba. ale jak juz chcesz poprawiac, to prosze: pomidory jakby skurzone, powinny byc bardziej gladkie i miec odblask. noz wyglada jakos dziwnie krzywo, ale do ogrodu moze byc. w kuchni bym takiego noza nie chciala. oprocz tego krztaltem przypomina troche noz do jarzyn, ale wielkoscia noz do chleba. deseczka w dziwnym miejscu, ktos kto ten chleb kroil wyszukal sobie miejsce dokladnie przed rogiem stolu, zeby na pewno mu bylo niewygodnie. moglbys zrobic reszte chleba (rozpoczety bochenek).
Napisano 10 Styczeń 200520 l tak tak woda jest ok tylko mnie chodziło o to wyżej ale teraz widze że to dof troche rozmazał bo zabardzo połyskliwe się wydawało
Napisano 11 Styczeń 200520 l Baaardzo ładna martwa naturka. Z wad- strasznie rozmazane i głuche, czarne cienie ale drewno- palce lizać.
Napisano 11 Styczeń 200520 l A ja sie przyczepie :P ten chleb wyglada jak podpieczony tost gdzi tam toster?? ;] a na serio to to chyba powinno byc w FINISHED works ;]
Napisano 11 Styczeń 200520 l ładny chlebek i wogóle przyjemna realistyczna atmosfera ale DOF bardzo brzydki i nóz wyglada na stary i zniszczony mimo to ma reflecta i to tez kluje w oczy pozdro ;)
Napisano 11 Styczeń 200520 l Bardzo fajna pracka, ciekawy pomysł, niezła realizacja. :] Ale fakt, te pomidory jakieś takie dziwne...
Napisano 12 Styczeń 200520 l podaba się ;) oj podoba się ;) zakurzenie pomidorów też ;)) pomidory z działki nie są takie sklepowe przecież tylko bardziej matowe [chyba że to nie moja działka ;))] co na minus mały to gra świateł na kromkach chleba - nie wydaje mi się do końca szczera... m