Gość Savoy Napisano 10 Styczeń 2005 Napisano 10 Styczeń 2005 Jakiś czas temu zamieściłem tę scenę na Finished Works ale postanowiłem ją kontynuować wrzucam wersję jeszcze nie dopracowaną dojdzie może kilka objektów + lekko zmieniona kompozycja. Może jakieś propozyje dot. sceny? Pozdrawiam
Szczupal Napisano 10 Styczeń 2005 Napisano 10 Styczeń 2005 no wiec pomidory jakies kanciaste wydaja sie a przynajmniej ten jeden w swietle , ta jego lewa krawedz . I w tej scenie Brakuje mi jakiejs roslinki ,moze Ganja hehheheh :) ... ale tak na serio zrob wiecej kolorow bo to jakos tak metnie wyglada jako kompozycja. Bo jako modele to super, tylko ten pomidor :]
wesoledi Napisano 10 Styczeń 2005 Napisano 10 Styczeń 2005 i like it :) bardzo ladne wg mnie nie spostrzeglem bledow :)
Marcin Napisano 10 Styczeń 2005 Napisano 10 Styczeń 2005 pomidory kanciate ? lol ;] ja bym sie nie zdziwil jak by mialy wiecej poly niz jablka ;] faj ascenka ... przydala by sie jakas roslina pnąca sie po kratownicy z tylu ... i to wszystko ;]
Bzyku Napisano 10 Styczeń 2005 Napisano 10 Styczeń 2005 no fajne fajne ale 124 posty a regulamin forum zostal przeoczony
DonKichot Napisano 10 Styczeń 2005 Napisano 10 Styczeń 2005 moim zdaniem ciut łagodniejszy dof i materiał dzbanka od wewnątrz jak się zaczyna bym poprawił ale przyznaje że scenka jest bardzo realistyczna !! ponad 90% realizmu bym spokojnie powiedział
Ania Napisano 10 Styczeń 2005 Napisano 10 Styczeń 2005 scena mi sie bardzo podoba. ale jak juz chcesz poprawiac, to prosze: pomidory jakby skurzone, powinny byc bardziej gladkie i miec odblask. noz wyglada jakos dziwnie krzywo, ale do ogrodu moze byc. w kuchni bym takiego noza nie chciala. oprocz tego krztaltem przypomina troche noz do jarzyn, ale wielkoscia noz do chleba. deseczka w dziwnym miejscu, ktos kto ten chleb kroil wyszukal sobie miejsce dokladnie przed rogiem stolu, zeby na pewno mu bylo niewygodnie. moglbys zrobic reszte chleba (rozpoczety bochenek).
Szczupal Napisano 10 Styczeń 2005 Napisano 10 Styczeń 2005 W tym dzbanku mi sie wydaje ze to woda co on zrobil
DonKichot Napisano 10 Styczeń 2005 Napisano 10 Styczeń 2005 tak tak woda jest ok tylko mnie chodziło o to wyżej ale teraz widze że to dof troche rozmazał bo zabardzo połyskliwe się wydawało
RK Napisano 11 Styczeń 2005 Napisano 11 Styczeń 2005 Baaardzo ładna martwa naturka. Z wad- strasznie rozmazane i głuche, czarne cienie ale drewno- palce lizać.
DraB Napisano 11 Styczeń 2005 Napisano 11 Styczeń 2005 A ja sie przyczepie :P ten chleb wyglada jak podpieczony tost gdzi tam toster?? ;] a na serio to to chyba powinno byc w FINISHED works ;]
polka dot Napisano 11 Styczeń 2005 Napisano 11 Styczeń 2005 ładny chlebek i wogóle przyjemna realistyczna atmosfera ale DOF bardzo brzydki i nóz wyglada na stary i zniszczony mimo to ma reflecta i to tez kluje w oczy pozdro ;)
vellkan Napisano 11 Styczeń 2005 Napisano 11 Styczeń 2005 Bardzo fajna pracka, ciekawy pomysł, niezła realizacja. :] Ale fakt, te pomidory jakieś takie dziwne...
Marcin Y Napisano 12 Styczeń 2005 Napisano 12 Styczeń 2005 podaba się ;) oj podoba się ;) zakurzenie pomidorów też ;)) pomidory z działki nie są takie sklepowe przecież tylko bardziej matowe [chyba że to nie moja działka ;))] co na minus mały to gra świateł na kromkach chleba - nie wydaje mi się do końca szczera... m
Rekomendowane odpowiedzi