Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

śa mnie sie mazy jakas moze swiatynia polzona gleboko w dzunglii gdzies powiedzmy w Ameryce pld. moze to byc np. cywilizacja inkow, ale moze mi sie jeszcze odwidzi :]

• Odpowiedzi 25
  • Wyświetleń 4,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

spoko spoko, nie zniechecaj sie i podtrzymaj watek, uwierz w siebie, nawet jezeli nie podolaz to wiele sie nauczysz a pomysl jest dobry wiec nie kombinuj za duzo

pozdro

Napisano

Heh Matti taki sam pomysł jaki ja chce wpakowac w render na bitwe :P Tylko, że ja ciut ciut inne.

Napisano
  • Autor

feryjki ida to bedzie czas zeby cos pokminic. Shahow 3mam kciuki za twoja pracke:)

Napisano

W ciągu tygodnia załaze wątek i wrzuce pierwsze napakowane plygonami scenki :D

Napisano
  • Autor

u mnie narazie praca w miejscu stoi ale w weekendzik powinienenm juz cos zamiescic.

sorry brak czasu:)

Napisano

Matti -> światynia, ciekawie

Witam w bitwie, życzę powodzenia :)

Napisano
  • Autor

no to pierwszy uploadzik moze troche skromny, no ale robilem go cale 10 min. Jezeli ktos by sie nie skapnal to bedzie ze tak powiem podstawa do swiatyni. jest to narazie wstepny koncept i na pewno ulegnie zmianie ale wyslalem go po to zeby bylo widac ze cus tam robie.

www.maestro13.republika.pl/cus/temple2.jpg

Napisano
  • Autor

narazie nie mam czasu na to zeby cos poskorobac. ale postaram sie cos zrobic. narazie musisz pocieszyc sie tymi dwoma renderkami "misiu":]

Napisano
  • Autor

kolejny update. troche wiecej detali. czekam na jakies spostrzezenia badz uwagi.

Napisano

Niewiele można powiedzieć odnośnie modelu, ale jeśli chodzi o texturke, to koniecznie dużo brudu :) ... Oraz możesz zrobić jakieś roślinki pnące się po murze.

Pozdro

Napisano
  • Autor

texturka bedzie pozniej i na peweno bedzie taka jak mowisz:]

Napisano

zdecydowanie powino być duzo roslinek, ale czy taka brudna to nie wiem, w sumie to takie budowle są cały czas obmywane deszczem, wiec nie sa wcale brudne, co najwyżej stare i podniszczone

Napisano
  • Autor

jeszcze zobacze bo narazie chce skonczyc modeling a tekstury i swiatlo zostawiam sobie na deser:)

Napisano
  • Autor

jednak zrezygnowalem z tamtej wersji pozostane przy surowych murach.

Napisano
  • Autor

teraz troche wiecej roslinek. i texturka. prosilbym o jakies podpowiedzi bo caly czas w ciemno lece a na razie mi vena wysiada

Napisano

Jakieś dziwne te rośliny, szczególnie te pnące sie po schodach. Mają dziwnie grube łodygi u dołu. A te na ścianie wyrastają z muru.

No, ale mimo to już lepiej wygląda, popracuj nad mapowaniem i texturą.

Napisano

zmurszały, zielonkawy nalot powinien zaczynac się tez na schodach , dokładnie na tym samym poziomie.Wprowadź też do tej texturki jakieś zabrudzenia, wybrzuszenia i spękania.Roślinki fajne ale wyglądają trochę ... hmmm... meshsmoothowato :) szczególnie na końcach. pozdrawiam

Napisano
  • Autor

przerobilem troche texturke, dodalem gore do swiatyni. i mam pytanko: jak wyrzezbic w boxie takie bardziej owalne ksztalty?? bo chcialbym zrobic wrzezbienie w ksztalcie takiego jakby slonca w swiatyni

Napisano
  • Autor

duzo sie nie zmienilo, ale to tak na poczatek bo zaczely mi sie feryjki wiec zabieram sie juz na maxa do roboty.

Napisano
  • Autor

dorzucam male co nie co. do calosci dojdzie chyba zniszczony posag (a raczej jego czesci porozrzucane po okolicy). narazie jest glowa(wer. beta) ale z czasem dorzuce jeszcze chyba jakies inne konczyny

Napisano

puki co elmenty wygladaja dobrze, ciekawy jestem jak wyjdzie otoczenie.

powodzenia w bitwie :D

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności