Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

śa mnie sie mazy jakas moze swiatynia polzona gleboko w dzunglii gdzies powiedzmy w Ameryce pld. moze to byc np. cywilizacja inkow, ale moze mi sie jeszcze odwidzi :]

• Odpowiedzi 25
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

spoko spoko, nie zniechecaj sie i podtrzymaj watek, uwierz w siebie, nawet jezeli nie podolaz to wiele sie nauczysz a pomysl jest dobry wiec nie kombinuj za duzo

pozdro

Napisano

narazie nie mam czasu na to zeby cos poskorobac. ale postaram sie cos zrobic. narazie musisz pocieszyc sie tymi dwoma renderkami "misiu":]

Napisano

Niewiele można powiedzieć odnośnie modelu, ale jeśli chodzi o texturke, to koniecznie dużo brudu :) ... Oraz możesz zrobić jakieś roślinki pnące się po murze.

Pozdro

Napisano

Jakieś dziwne te rośliny, szczególnie te pnące sie po schodach. Mają dziwnie grube łodygi u dołu. A te na ścianie wyrastają z muru.

No, ale mimo to już lepiej wygląda, popracuj nad mapowaniem i texturą.

Napisano

zmurszały, zielonkawy nalot powinien zaczynac się tez na schodach , dokładnie na tym samym poziomie.Wprowadź też do tej texturki jakieś zabrudzenia, wybrzuszenia i spękania.Roślinki fajne ale wyglądają trochę ... hmmm... meshsmoothowato :) szczególnie na końcach. pozdrawiam

Napisano

przerobilem troche texturke, dodalem gore do swiatyni. i mam pytanko: jak wyrzezbic w boxie takie bardziej owalne ksztalty?? bo chcialbym zrobic wrzezbienie w ksztalcie takiego jakby slonca w swiatyni

Napisano

dorzucam male co nie co. do calosci dojdzie chyba zniszczony posag (a raczej jego czesci porozrzucane po okolicy). narazie jest glowa(wer. beta) ale z czasem dorzuce jeszcze chyba jakies inne konczyny

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności