Levan Napisano 20 Styczeń 2005 Napisano 20 Styczeń 2005 Tez wrzucam swoja konkursowa pracke na grand space opera. Niektorzy twierdza ze praca byla lepsza w polowie drogi - caly etap tworzenia mozna zobaczyc tutaj: http://www.cgtalk.com/showthread.php?t=186142 Opinie mile widziane.
Błazi Napisano 20 Styczeń 2005 Napisano 20 Styczeń 2005 Jak dlsa mnie zarabiste ale nie znam sie na 2d :P. Niech przyjda experci to ci moze dokopia choc nie wiem czy to jest konieczne :P
Amrun Napisano 20 Styczeń 2005 Napisano 20 Styczeń 2005 dobre dobre ;) zawsze mnie ciekawia odp tupu nie znam się na 2d, na 3d, ogladasz pracke, albo sie podoba albo nie,... co za różnica jak zrobiona...ma robic wrazenie (jakiekolwiek :>) ... pzdr...
Łukasz Jaskólski Napisano 20 Styczeń 2005 Napisano 20 Styczeń 2005 Bardzo fajne. Mógłbyś popracować nad " wielką kulą " ( narazie wygląda zbyt surowo jak dla mnie) Bardziej wyrzeźbić jej powierzchnię ( przynajmniej w dolnej - najbliższej części ) Dodać jakieś postacie (czy raczej pojazdy,statki sądząc ze skali) blisko kuli by bardziej pokazać jej gigantyczne rozmiary. Pozdrawiam
misiekhc Napisano 20 Styczeń 2005 Napisano 20 Styczeń 2005 ładne, rzeczywiscie mozna by ta kule troche dopracowac, ale ogolnie bardzo fajna praca
mnemon Napisano 20 Styczeń 2005 Napisano 20 Styczeń 2005 bardzo ładny obrazek , swietne kolory i interesujacy design
Mkaszpir Napisano 20 Styczeń 2005 Napisano 20 Styczeń 2005 Wielkazarąbiasta qla, jeszcze trochę jakbyś nad nią posiedział efekt monumentalności byłby znakomity. :D Podoba mi się ;]
Talaj Napisano 20 Styczeń 2005 Napisano 20 Styczeń 2005 no no robi wielkie wrażenie :) az chcialbym choc na chwile sie tam znalesc i zobaczyc to na własne oczy :-) genialne
Levan Napisano 20 Styczeń 2005 Autor Napisano 20 Styczeń 2005 Dzieki za przychylne komentarze. Nie moglem dluzej posiedziec nad "kulka" bo juz nie mialem na to czasu. Ledwo zdazylem przed terminem zakonczenia konkursu. Gdybym mial jeszcze tydzien, to na pewno cala pracka bylaby calkiem inna, moze nawet lepsza. Jest jak jest, bylo minelo :) I dzieki za bannerek na glownej - bede mial co wpisac w portfolio :-)
Cpt.Obvious Napisano 20 Styczeń 2005 Napisano 20 Styczeń 2005 moje zdanie slyszales juz wczesniej, duzo dobra praca :)
dzudzu Napisano 21 Styczeń 2005 Napisano 21 Styczeń 2005 mnie trochę przeszkadza, że nie ma 1 głównego elmentu skupiającego uwagę; trochę rozroszone to wszystko; wykonanie jednak b. fajne.
kolegaalek Napisano 21 Styczeń 2005 Napisano 21 Styczeń 2005 Osobiście bardziej mi sie podoba ten koncept, ale i tak jest super.
sammael_at Napisano 21 Styczeń 2005 Napisano 21 Styczeń 2005 fajna rzecz, ale klimat ma wdg mnie taki jak w Nowej Fantastyce :) tzn pracki sa okej, ale jakies takie malo plastyczne, blade :o
zden Napisano 21 Styczeń 2005 Napisano 21 Styczeń 2005 Wow gdy patrzę na takie prace przypominają mi się czasy gdy pierwszy raz czytałem numery Fantastyki w latach 80. Przybliżano wtedy polskiemu czytelnikowi topowych artystów SF. Twoja praca bardzo mi przypomina tamte. Niesamowita rzecz. Oby tak dalej.
Simplex Napisano 22 Styczeń 2005 Napisano 22 Styczeń 2005 Pracka super (chociarz niemam bladego pojecia o grafice :D). Jak dla NOOB'a (mnie) pracka jest super i bardzo ladnie wykonana P.S. Sorry za polacki ale sie jeszcze nie rozbudzilem :/
B1942 Napisano 22 Styczeń 2005 Napisano 22 Styczeń 2005 fajna praca naprawde dopracowana widac ze dlugo nad nia siedziales ale efekty widac jest wypasiona:D
Rekomendowane odpowiedzi