Jump to content

Zapomniane miejsca: "Stary, opuszczony szpital"

Recommended Posts

"Z przyjemnoscia przedstawiam pierwsze WIPy z powstajacej sceny.Scena w zamierzeniu ma przedstawiac lokacje z jakiegos blizej nie okreslonego opuszczonego szpitala. Praca w duecie MJ/PLAIN. Mamy zamiar pobawic sie troche teksturami i oswietleniem. Zobaczymy co z tego wyjdzie :) Pozdrawiam uczestnikow i powodzenia. Mam nadzieje ze po weekendzie nastepne updaty.

• Replies 23
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

nie wiem na co tyle tych poly :/. Ja zrobiłem o wiele bardziej oszczędny wózek i naprawdę gorzej nie wygląda :/. obrazek poniżej jeśli chcesz to go usunę... wózek zajmuje ok. 30 000 tys. poly jednak ma troszkę więcej szczegułów i to dlatego...

No niestety zgadzam się z Maxem.. 90% poly na oparciu jest po prostu niepotrzebne, bo oprócz zbędnego podziału siatki to nic nie wnoszą do kształtu bryły :) Pomijam to, że jeszcze kołom brakuje bieżnika :)

Prosty model = prosta siatka ;)

Dodaj do tej ilości kolejne elementy sceny... i pomnóż przez czas renderu ;)

Trochę to bez sensu co napisałem, bo nie wiem co będzie wynikiem tego równania ;)

Pozdrawiam:)

Kurcze, przyznam się że jak spojrzałem na wózek to pomyślałem że ktoś miał fajny pomysł na wyścig. Świetnie zrobiony. Brudu bym się nie czepiał- równie dobrze mógł powstać z wody kapiącej z sufitu, grzyba na ścianie czy pacjentów gryzących z nudów metalowe rurki.

Baton wozeczek nie ma juz smootha na x3 :) poprostu sitaka ktora znajduje sie obok jest z tej wersji niezoptymalizowanej ktora miala 32 000 poly teraz ma 12-13 tys :) siateczke wozka dorzucimy jeszcze. Pozdrawiam i dzieki za komentarze.

• Create New...

Important Information

We are using cookies. Read about our Privacy Policy