Napisano 21 Styczeń 200520 l "Z przyjemnoscia przedstawiam pierwsze WIPy z powstajacej sceny.Scena w zamierzeniu ma przedstawiac lokacje z jakiegos blizej nie okreslonego opuszczonego szpitala. Praca w duecie MJ/PLAIN. Mamy zamiar pobawic sie troche teksturami i oswietleniem. Zobaczymy co z tego wyjdzie :) Pozdrawiam uczestnikow i powodzenia. Mam nadzieje ze po weekendzie nastepne updaty.
Napisano 21 Styczeń 200520 l nie wiem na co tyle tych poly :/. Ja zrobiłem o wiele bardziej oszczędny wózek i naprawdę gorzej nie wygląda :/. obrazek poniżej jeśli chcesz to go usunę... wózek zajmuje ok. 30 000 tys. poly jednak ma troszkę więcej szczegułów i to dlatego...
Napisano 21 Styczeń 200520 l Autor to robota plaina :) no comments hahaha ale nasz wozek robiony z referencji ma byc sprzed wielu lat ... dlatego wyglada na prostacki ... nowsze modele oczywiscie sa ciekawsze.
Napisano 21 Styczeń 200520 l no to niech twój partner najlepiej zrobi ten wózek od nowa :), bo szkoda poly naprawdę....
Napisano 21 Styczeń 200520 l No niestety zgadzam się z Maxem.. 90% poly na oparciu jest po prostu niepotrzebne, bo oprócz zbędnego podziału siatki to nic nie wnoszą do kształtu bryły :) Pomijam to, że jeszcze kołom brakuje bieżnika :) Prosty model = prosta siatka ;) Dodaj do tej ilości kolejne elementy sceny... i pomnóż przez czas renderu ;) Trochę to bez sensu co napisałem, bo nie wiem co będzie wynikiem tego równania ;) Pozdrawiam:)
Napisano 21 Styczeń 200520 l witam trzeci zespół, aż mi się przypomniała scena z Batman`a (pierwsza w której pojawił się Joker) powodzenia :)
Napisano 21 Styczeń 200520 l dobrze panowie poprawie sie :)) juz sie zabieram za poprawki :D postaram sie zjechac w dol z poly ile bede mogl :D
Napisano 21 Styczeń 200520 l Podoba mi sie temat, moze byc ciekawie. To zwykly szpital byl, czy psychiatryk? Osobiscie psychiatryk polecam :D
Napisano 21 Styczeń 200520 l Wiec tak dzieki za uwagi poprawilem wozek ma 13 tys poly. Jutro go tu wrzuce do wgladu. pozdrawiam
Napisano 30 Styczeń 200520 l Autor no to kolejny update. zamieszczamy oteksturowany wstepnie fotel dentystyczny. reszte modeli niedlugo zamiescimy.
Napisano 30 Styczeń 200520 l mmmm pyszniasty update, myślałem, że już nic z tego a tymczasem bardzo miłe zaskoczenie :) jakie to brundeeeeeeee.... ;)
Napisano 30 Styczeń 200520 l Ciekawe ciekawe :). Jak juz leander wspomnial - moze pokusicie sie o szpital psychiatryczny :)? Przypomnial mi sie teraz Painkiller i pewien etap, ktory rozgrywal sie w takim szpitalu - ciekawie bylo ^^. Pzdr :).
Napisano 1 Luty 200520 l Autor kolejny update. wózek inwalidzki stary jak świat :) wózek jest zoptymalizowany w stosunku do poprzedniej wersji.
Napisano 2 Luty 200520 l Nie musicie dawac msmootha x3 na ten wozek , i tak nie bedzie widac ;) Przyczepilbym sie do textury a raczej do jej dowolonosci. Nie wyobrazam sobie jak moglyby powstac takie zabrudzenia i z czego ?
Napisano 2 Luty 200520 l Kurcze, przyznam się że jak spojrzałem na wózek to pomyślałem że ktoś miał fajny pomysł na wyścig. Świetnie zrobiony. Brudu bym się nie czepiał- równie dobrze mógł powstać z wody kapiącej z sufitu, grzyba na ścianie czy pacjentów gryzących z nudów metalowe rurki.
Napisano 2 Luty 200520 l Baton wozeczek nie ma juz smootha na x3 :) poprostu sitaka ktora znajduje sie obok jest z tej wersji niezoptymalizowanej ktora miala 32 000 poly teraz ma 12-13 tys :) siateczke wozka dorzucimy jeszcze. Pozdrawiam i dzieki za komentarze.
Napisano 2 Luty 200520 l Autor specjalnie dla Plaina :) siatka wozka inwalidzkiego (wersja zoptymalizowana).
Napisano 10 Luty 200520 l Autor Oto kolejny model do sceny. Niestety z braku czasu troche mamy opoznienia. Niedlugo powinny pojawic sie kolejne renderki.
Napisano 10 Luty 200520 l na tym oparciu jest chyba ciągle trochę za dużo tych poly ;) ale ogólnie: całkiem przyjemnie brudno grałeś w Silent Hill? tam też jest szpital - tak samo brudny i przerażający ;)
Napisano 10 Luty 200520 l Nie gralem w Silent Hill'a ale obejrzalem sobie screeny w necie :) wyglada ladnie bylo kilka wlasnie ze szpitala :)) Moze nawet sobie zagram :D
Napisano 10 Luty 200520 l Nie gralem w Silent Hill'a ale obejrzalem sobie screeny w necie :) wyglada ladnie bylo kilka wlasnie ze szpitala :)) Moze nawet sobie zagram :D