Napisano 21 Styczeń 200520 l robione farba dyspersyjna do sciany i farbkami plakatowymi. prosze o konstruktywna krytyke.
Napisano 21 Styczeń 200520 l mnie sie nie podoba ... wszystko mi sie zlewa ...ten płot to jedyna atrakcja ktora przykuwa uwage imo... choc ten po prawej cienia nie rzuca .. :)
Napisano 21 Styczeń 200520 l Ciekawy efekt końcowy... choć nie wiem czy tutaj jest jakieś niebo, czy to wszystko to śnieg... poza tym płot w "głębi obrazka" nienaturalnie się wygina...
Napisano 21 Styczeń 200520 l jestem na tak. moze troche za bardzo sie zlewa wszystko ale płotek to rekompensuje;]
Napisano 21 Styczeń 200520 l A mi dla odmiany bardzo sie ten obraz podoba! Tylko, jesli w dalszym planie jest wielka gora to przydalo by sie ten najwyzszy fragment troche lepiej zdefiniowac. Bo ten pas wydaje sie byc dodany na zasadzie zapchaj-dziury. Ale bardzo mile wrazenie generalnie.
Napisano 22 Styczeń 200520 l Mi również się bardzo podoba. Podoba mi się śnieg na pierwszym planie (ładne kolory). Tło również jest ciekawe tylko troszkę się zlewa z resztą. Ogólnie bardzo przyjemne wrażenie.
Napisano 23 Styczeń 200520 l Bardzo ładne. Gdyby miało trochę bardziej zróżnicowane błękity i choćby mizerną przeciwwagę dla nich byłoby świetne ale i bez tego to chyba najlepsza Twoja praca jaką widziałem. Fajny masz gest w farbach. Oba kciuki w górę.
Napisano 23 Styczeń 200520 l Autor no z tym planem tylnim widze ze macie racje. dzieki za rady. moze nastepnym razem bedzie lepiej.
Napisano 23 Styczeń 200520 l podoba mi sie, podobaja mi sie te kierunki wyznaczone przez maźnięcia pędzlem, przydalo by sie troche wiecej roznorodnosci w tym bialo niebieskim, i troche wiecej różnicy miedzy planami .
Napisano 15 Luty 200520 l bardzo mi sie podoba :D, masz talent, bo w rzeczywistosci nie da sie robic undo :D
Napisano 1 Kwiecień 200519 l Prawy gorny rog "splywa" jakos mi tak optycznie w...prawy gorny rog :)...ale lewa strona szczegolnie cienie plotu?...mniam!
Napisano 1 Kwiecień 200519 l Aniu spoko pracka lubie takie kolory tylko jedynie do czego moglbym sie przyczepic to cien ktory pada z gornego plotu-troszke za szeroki Ale i tak bardzo przyjemna :)