Ania Napisano 21 Styczeń 2005 Napisano 21 Styczeń 2005 robione farba dyspersyjna do sciany i farbkami plakatowymi. prosze o konstruktywna krytyke.
Fr3d3k Napisano 21 Styczeń 2005 Napisano 21 Styczeń 2005 mnie sie nie podoba ... wszystko mi sie zlewa ...ten płot to jedyna atrakcja ktora przykuwa uwage imo... choc ten po prawej cienia nie rzuca .. :)
Marduk Napisano 21 Styczeń 2005 Napisano 21 Styczeń 2005 Ciekawy efekt końcowy... choć nie wiem czy tutaj jest jakieś niebo, czy to wszystko to śnieg... poza tym płot w "głębi obrazka" nienaturalnie się wygina...
lumaq Napisano 21 Styczeń 2005 Napisano 21 Styczeń 2005 jestem na tak. moze troche za bardzo sie zlewa wszystko ale płotek to rekompensuje;]
Baton Napisano 21 Styczeń 2005 Napisano 21 Styczeń 2005 Podoba mi sie :) Ja bym zrobil cos z dalszym planem.
leander Napisano 21 Styczeń 2005 Napisano 21 Styczeń 2005 A mi dla odmiany bardzo sie ten obraz podoba! Tylko, jesli w dalszym planie jest wielka gora to przydalo by sie ten najwyzszy fragment troche lepiej zdefiniowac. Bo ten pas wydaje sie byc dodany na zasadzie zapchaj-dziury. Ale bardzo mile wrazenie generalnie.
Batou Napisano 22 Styczeń 2005 Napisano 22 Styczeń 2005 Mi również się bardzo podoba. Podoba mi się śnieg na pierwszym planie (ładne kolory). Tło również jest ciekawe tylko troszkę się zlewa z resztą. Ogólnie bardzo przyjemne wrażenie.
RK Napisano 23 Styczeń 2005 Napisano 23 Styczeń 2005 Bardzo ładne. Gdyby miało trochę bardziej zróżnicowane błękity i choćby mizerną przeciwwagę dla nich byłoby świetne ale i bez tego to chyba najlepsza Twoja praca jaką widziałem. Fajny masz gest w farbach. Oba kciuki w górę.
Ania Napisano 23 Styczeń 2005 Autor Napisano 23 Styczeń 2005 no z tym planem tylnim widze ze macie racje. dzieki za rady. moze nastepnym razem bedzie lepiej.
oDD Napisano 23 Styczeń 2005 Napisano 23 Styczeń 2005 podoba mi sie, podobaja mi sie te kierunki wyznaczone przez maźnięcia pędzlem, przydalo by sie troche wiecej roznorodnosci w tym bialo niebieskim, i troche wiecej różnicy miedzy planami .
kinga Napisano 23 Styczeń 2005 Napisano 23 Styczeń 2005 troszkę przesadzony ten niebieski bo za bardzo moje oczy kole;)
asfalton Napisano 15 Luty 2005 Napisano 15 Luty 2005 bardzo mi sie podoba :D, masz talent, bo w rzeczywistosci nie da sie robic undo :D
JmTm00 Napisano 1 Kwiecień 2005 Napisano 1 Kwiecień 2005 Prawy gorny rog "splywa" jakos mi tak optycznie w...prawy gorny rog :)...ale lewa strona szczegolnie cienie plotu?...mniam!
hcpiter Napisano 1 Kwiecień 2005 Napisano 1 Kwiecień 2005 Aniu spoko pracka lubie takie kolory tylko jedynie do czego moglbym sie przyczepic to cien ktory pada z gornego plotu-troszke za szeroki Ale i tak bardzo przyjemna :)
Rekomendowane odpowiedzi