Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

mnie sie nie podoba ...

wszystko mi sie zlewa ...ten płot to jedyna atrakcja ktora przykuwa uwage imo...

choc ten po prawej cienia nie rzuca .. :)

Napisano

Ciekawy efekt końcowy... choć nie wiem czy tutaj jest jakieś niebo, czy to wszystko to śnieg... poza tym płot w "głębi obrazka" nienaturalnie się wygina...

Napisano

A mi dla odmiany bardzo sie ten obraz podoba! Tylko, jesli w dalszym planie jest wielka gora to przydalo by sie ten najwyzszy fragment troche lepiej zdefiniowac. Bo ten pas wydaje sie byc dodany na zasadzie zapchaj-dziury. Ale bardzo mile wrazenie generalnie.

Napisano

Mi również się bardzo podoba. Podoba mi się śnieg na pierwszym planie (ładne kolory). Tło również jest ciekawe tylko troszkę się zlewa z resztą. Ogólnie bardzo przyjemne wrażenie.

Napisano

Bardzo ładne. Gdyby miało trochę bardziej zróżnicowane błękity i choćby mizerną przeciwwagę dla nich byłoby świetne ale i bez tego to chyba najlepsza Twoja praca jaką widziałem. Fajny masz gest w farbach. Oba kciuki w górę.

Napisano

podoba mi sie, podobaja mi sie te kierunki wyznaczone przez maźnięcia pędzlem, przydalo by sie troche wiecej roznorodnosci w tym bialo niebieskim, i troche wiecej różnicy miedzy planami .

Napisano

Aniu spoko pracka lubie takie kolory tylko jedynie do czego moglbym sie przyczepic to cien ktory pada z gornego plotu-troszke za szeroki

Ale i tak bardzo przyjemna :)