Posted January 22, 200520 yr Co o tym myslicie???, troszke sie meczylem z tymi teksturami, ale sa juz w porzadku
January 22, 200520 yr ładnie, ładnie tylko nie za bardzo widze skąd pada światło. Gdyby ciania nie było to bym się nie domyślił ;].I coś mi ta głowka nie pasuje chociarz w tym wieku nie pije wiec moze sie myle i nie wiem jak wyglada;]
January 23, 200520 yr szkla to to za bardzo nie przypomina raczej plastik, wrzuc do reflec fresnel'a i dodaj skylight to powinno rozjasnic scene bo dla mnie troche za ciemno pozdro
March 11, 200619 yr W czym renderujesz? Zrob ladne studio, dobierz hdri do odbic, popracuj nad ksztaltem szyjki i materialem szkla. Wtedy bedzie duzo lepiej.
March 11, 200619 yr 5h? bez przesady. mniej więcej 4h i 55min poszło w błoto. nie widać efektu nad jakim męczył się ten komp. co to za renderer? scanline?
March 12, 200619 yr model jest zbyt kanciasty, zwlaszcza naklejki, render słabiutki a shader przecietny, brak wszelkiego fotorealizmu, pozdr
March 12, 200619 yr Author renderer to scanline, może temu tak długo, jestem dopiero początkujący więc nie znam się jeszcze na innych
March 12, 200619 yr Początkujący zawsze robimy wiele błędów, Scanline to scanline... Końcówka szyjki tam gdzie powinien być kapsel to do wymiany, i teksturki troche nie takie ;-)
March 13, 200619 yr Burdel jakich mało! Widziałeś kiedyś butelke od piwa??? Może tak na dobry początek zacznij zabawe z puszkami....2/10