Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Co o tym myslicie???, troszke sie meczylem z tymi teksturami, ale sa juz w porzadku

39ll.th.jpg40mw.th.jpg

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ładnie, ładnie tylko nie za bardzo widze skąd pada światło. Gdyby ciania nie było to bym się nie domyślił ;].I coś mi ta głowka nie pasuje chociarz w tym wieku nie pije wiec moze sie myle i nie wiem jak wyglada;]

Napisano

szkla to to za bardzo nie przypomina raczej plastik, wrzuc do reflec fresnel'a i dodaj skylight to powinno rozjasnic scene bo dla mnie troche za ciemno

pozdro

Napisano

W czym renderujesz? Zrob ladne studio, dobierz hdri do odbic, popracuj nad ksztaltem szyjki i materialem szkla. Wtedy bedzie duzo lepiej.

Napisano

5h? bez przesady. mniej więcej 4h i 55min poszło w błoto. nie widać efektu nad jakim męczył się ten komp. co to za renderer? scanline?

Napisano

model jest zbyt kanciasty, zwlaszcza naklejki, render słabiutki a shader przecietny, brak wszelkiego fotorealizmu, pozdr

Napisano
  • Autor

renderer to scanline, może temu tak długo, jestem dopiero początkujący więc nie znam się jeszcze na innych

Napisano

Początkujący zawsze robimy wiele błędów,

Scanline to scanline...

Końcówka szyjki tam gdzie powinien być kapsel to do wymiany, i teksturki troche nie takie ;-)

Napisano

Burdel jakich mało! Widziałeś kiedyś butelke od piwa??? Może tak na dobry początek zacznij zabawe z puszkami....2/10