Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

Co o tym myslicie???, troszke sie meczylem z tymi teksturami, ale sa juz w porzadku

39ll.th.jpg40mw.th.jpg

• Odpowiedzi 15
  • Wy艣wietle艅 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

艂adnie, 艂adnie tylko nie za bardzo widze sk膮d pada 艣wiat艂o. Gdyby ciania nie by艂o to bym si臋 nie domy艣li艂 ;].I co艣 mi ta g艂owka nie pasuje chociarz w tym wieku nie pije wiec moze sie myle i nie wiem jak wyglada;]

Napisano

szkla to to za bardzo nie przypomina raczej plastik, wrzuc do reflec fresnel'a i dodaj skylight to powinno rozjasnic scene bo dla mnie troche za ciemno

pozdro

Napisano

W czym renderujesz? Zrob ladne studio, dobierz hdri do odbic, popracuj nad ksztaltem szyjki i materialem szkla. Wtedy bedzie duzo lepiej.

Napisano

5h? bez przesady. mniej wi臋cej 4h i 55min posz艂o w b艂oto. nie wida膰 efektu nad jakim m臋czy艂 si臋 ten komp. co to za renderer? scanline?

Napisano

jw. tekstury niedopracowane

zbyt kanciaste "przy艂膮cze do spo偶ywania" hihi

Napisano

model jest zbyt kanciasty, zwlaszcza naklejki, render s艂abiutki a shader przecietny, brak wszelkiego fotorealizmu, pozdr

Napisano
  • Autor

renderer to scanline, mo偶e temu tak d艂ugo, jestem dopiero pocz膮tkuj膮cy wi臋c nie znam si臋 jeszcze na innych

Napisano

Pocz膮tkuj膮cy zawsze robimy wiele b艂臋d贸w,

Scanline to scanline...

Ko艅c贸wka szyjki tam gdzie powinien by膰 kapsel to do wymiany, i teksturki troche nie takie ;-)

Napisano

Burdel jakich ma艂o! Widzia艂e艣 kiedy艣 butelke od piwa??? Mo偶e tak na dobry pocz膮tek zacznij zabawe z puszkami....2/10

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci