Napisano 26 Stycze艅 200520 l Model robiony w wolnych chwilach.Na pewno znajdzie sie masa bledow ale jakos nie mam juz ochoty go poprawiac:).Soft to 3dsmax+brazil+shag:hair
Napisano 27 Stycze艅 200520 l Cos jest nie tak z tekstura, twarz rozni sie kolorystycznie od reszty ciala chyba ze wczesniej opalala sie w golfie :P generalnie nie jest zle.
Napisano 28 Stycze艅 200520 l 艂o jezu...ekhm...no wi臋c...艂adne to to nie jest...chyba 偶e w rzeczywisto艣ci, ale...no nie wiem ale mi co艣 tam nie pasuje...co艣 jakby textury, modeling spox, ale nos troche faktycznie za wielgi
Napisano 28 Stycze艅 200520 l haha - ale odwali艂e艣 t艂o ;D , a tak to: texturka fajnie wygl膮da, ala muszynka, model g艂owy git, ale razem wszystko nie pasuje do siebie - przyr贸wnaj sw贸j model do jakiego艣 zdj臋cia cia艂a i popraw proporcie, budowe
Napisano 29 Stycze艅 200520 l calkiem fajnie tylko teksturka glowy i reszty ciala do siebie nie pasuja no i nosek troche za kartoflany 聽 pozdro
Napisano 29 Stycze艅 200520 l nom, swiate艂kiem i t艂em to by mozna jako艣 艂adnie podpicowa膰, taka jest rawda ze nawet najgorszy model mozna tak oswietli膰 i wyrenderowa膰, by robi艂 wrazenie... no ale i tak 艂adnie. nie jest zle. Zapodawaj kolejne laski;)
Napisano 30 Stycze艅 200520 l wg mnie s膮 niekonsekwencje w o艣wietleniu. w tle wida膰 s艂o艅ce a model jest o艣wietlony z przodu. jakby艣 umie艣ci艂 silne 艣wiat艂o tam gdzie s艂o艅ce (najlepiel 偶贸艂te), a z przodu s艂absze (bez specular - mog艂oby fake'owa膰 gi) b艂臋kitne. wtedy powinno byc troche lepiej. 艣wiat艂o s艂onecze powinno fajnie zarysowa膰 si臋 na w艂osach.
Napisano 9 Luty 200520 l wazna sprawa, przy modelowaniu ze zdjec trzeba zawsze pamietac ze perspektywa juz jest na zdjeciu, dlatego najlepiej robic fotografie z duzej odleglosci na zoomie zeby zmniejszyc do minimum ta perspektywe...tak tylko trzeba miec naprawde duuzy zoom