Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 60
  • Wyświetleń 7,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

poprzednie mi sie bardziej podoba, moze w chmurach tez sprobuj(tylko sugestia), jak bys sie motionblurem pobawil zdynamizowalo by to scene, mam na mysli blur otoczenia nie same samoloty.

Napisano

wcześniejsza wersja o niebo lepsza i nie czuć tej predkości, jakoś motion blur by sie przydał i kompozycja jakaś nie ciekawa...

Napisano

Scena i obiekty jakos mi się nie podobają.... mało szczegółowe głowne modele.... mało szczegółowa scena... wogóle szczegółowa to ta praca nie jest. Proponuje wziąć się za modele a później zająć się teksturami itp. Masz mnóstwo czasu do końca bitwy... a w takim tępie to do końca tego miesiąca skończysz tą pracę.... (w znaczeniu negatywnym). Zbierz się któregoś dnia i zacznij pracować nad pojazdem tyle... aż powiesz "to jest to" :]. Czekam na kolejne updaty...

PS: co by miały robić dwa samoloty w okolicach wulkana?? kamikaze?? :).

Napisano

Moim zdaniem ta lawa i płomienie tylko pogorszyły sprawę- za dużo efektów sprawia że całość staje się niewiarygodna.

Napisano
  • Autor

No to mi się dostało :)

Przypominm że to koncepty w 15 minut pdmalowwane w gimpie :) Już chyba mam w głowie obraz jak to ma wyglądać, docelowo ma być dynamicznie z blurem itd. Będzie inna perspektywa chyba. Co do kolejności i uporządkowania pracy to ja już tak mam. Coś mi się nudzi to zabieram sie za cos innego :) Jakoś niemoge cały czas siedzieć nad modelem, poprostu mi się nudzi.

Niedługo jakieś updaty dam mam nadzieje.

Napisano
  • Autor

Dawno nic nie było. No więc nie miałem zabardzo pomysłów co zrobić z polskim samolotem, o szczegóły chodzi przede wszystkim. Postanowiłem go zrobić od początku.

No więc mamy polski samolot szkoleniowy PZL-130 ORLIK. Bardzo podoba mi się jego krztałt, to na ćwiczenia NATO z seri extreem została wysłana najnowsza w pełni bojowa wersja z dodanymi silnikami odrzutowymi i nowym działem plazmowym produkowanym w fabryce w Żarach :)

Narazie kadłub bez bajerów nowych, jeszce troszke do poprawy.

orlikb.jpg

Napisano
  • Autor

mały update, tylko coś mi dziwnego się z tłem zrobiło, gdzies niechcący jakis filtr musiałem włączyć i niewiem gdzie :)

orlikb3.jpg

Napisano
  • Autor

ps, gdzie znajde jakiś tutek o motion blur pod brasilem? Bo ten zwykły nei działa jak w brasku renderuję :(

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.