Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

poprzednie mi sie bardziej podoba, moze w chmurach tez sprobuj(tylko sugestia), jak bys sie motionblurem pobawil zdynamizowalo by to scene, mam na mysli blur otoczenia nie same samoloty.

Napisano

Scena i obiekty jakos mi się nie podobają.... mało szczegółowe głowne modele.... mało szczegółowa scena... wogóle szczegółowa to ta praca nie jest. Proponuje wziąć się za modele a później zająć się teksturami itp. Masz mnóstwo czasu do końca bitwy... a w takim tępie to do końca tego miesiąca skończysz tą pracę.... (w znaczeniu negatywnym). Zbierz się któregoś dnia i zacznij pracować nad pojazdem tyle... aż powiesz "to jest to" :]. Czekam na kolejne updaty...

PS: co by miały robić dwa samoloty w okolicach wulkana?? kamikaze?? :).

Napisano

Moim zdaniem ta lawa i płomienie tylko pogorszyły sprawę- za dużo efektów sprawia że całość staje się niewiarygodna.

Napisano

No to mi się dostało :)

Przypominm że to koncepty w 15 minut pdmalowwane w gimpie :) Już chyba mam w głowie obraz jak to ma wyglądać, docelowo ma być dynamicznie z blurem itd. Będzie inna perspektywa chyba. Co do kolejności i uporządkowania pracy to ja już tak mam. Coś mi się nudzi to zabieram sie za cos innego :) Jakoś niemoge cały czas siedzieć nad modelem, poprostu mi się nudzi.

Niedługo jakieś updaty dam mam nadzieje.

Napisano

Dawno nic nie było. No więc nie miałem zabardzo pomysłów co zrobić z polskim samolotem, o szczegóły chodzi przede wszystkim. Postanowiłem go zrobić od początku.

No więc mamy polski samolot szkoleniowy PZL-130 ORLIK. Bardzo podoba mi się jego krztałt, to na ćwiczenia NATO z seri extreem została wysłana najnowsza w pełni bojowa wersja z dodanymi silnikami odrzutowymi i nowym działem plazmowym produkowanym w fabryce w Żarach :)

Narazie kadłub bez bajerów nowych, jeszce troszke do poprawy.

orlikb.jpg

Napisano

mały update, tylko coś mi dziwnego się z tłem zrobiło, gdzies niechcący jakis filtr musiałem włączyć i niewiem gdzie :)

orlikb3.jpg

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności