Pindarr Napisano 1 Luty 2005 Share Napisano 1 Luty 2005 Pomyslalem ze dorobie reszte ciala do mojej kobity.Glowe mozna zobaczyc w ukonczonych prackach gdzie kazdy po niej jedzie :D->http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=12526 Na razie jest niewiele ale to dlatego ze nie mam czasu za bardzo(ach ta matura).Cdn... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Van dArc Napisano 1 Luty 2005 Share Napisano 1 Luty 2005 No cóż... troszke skiepściłeś to ciało. Juz mówie co jest źle wg mnie: 1) Piersi są nieco kanciaste 2) fałda w okolicy barku jest nienaturalna (za cienka wg mnie) 3) lepiej jak zrobisz gladki brzuszek, bez tego kaloryfera 4) troche taka jakas za szeroka w biodrach w stosunku do całego ciała 5) Głowka wydaje się za mała 6) Może postarasz sie o lepszą pupe Oprócz tego super. Tak trzymaj. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pindarr Napisano 5 Luty 2005 Autor Share Napisano 5 Luty 2005 Update..poprawilem to i owo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 5 Luty 2005 Share Napisano 5 Luty 2005 lepiej jest:) kciuki sa chyba za wielkie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 6 Luty 2005 Share Napisano 6 Luty 2005 za ostra miejscami, trudno by jej było poruszać nogami, popatrz co się tam dzieje. mięśnie brzucha też wołają "zrób nas od nowa" nadgarstki z bliska bym obejrzał ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman1987 Napisano 6 Luty 2005 Share Napisano 6 Luty 2005 Za mało plastyczny ten model... pierwsze wrażenie jest spoxik;) Postaraj się o bardziej płynne przejścia... no wiesz: "Kobieto, puchu marny...";D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 6 Luty 2005 Share Napisano 6 Luty 2005 pachwina wygląda jakby już założyła rajtuzy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaveBorck Napisano 6 Luty 2005 Share Napisano 6 Luty 2005 zbyt grube ramiona jak na swoje chude poniżej ciało, piszczele trochę krzywe, mięśnie z tyłu pod ramionami-brak. Brzuch za płasko wymodelowany. Kolana niewidoczne, kostki to samo, Kciuk za gruby, pachwina do kitu. Ręka w łokciu wygięta w dół chyba, A mięśnie klatki odciągające ramię zbyt napięte. To wszystko na razie Czekam z niecierpliwością na update.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pindarr Napisano 6 Luty 2005 Autor Share Napisano 6 Luty 2005 Up-to-date...thx za uwagi...postaram sie wszystko poprawic..na razie jest tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pindarr Napisano 10 Luty 2005 Autor Share Napisano 10 Luty 2005 Nastepny update...ale uwag ni ma za bardzo:).... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pindarr Napisano 10 Luty 2005 Autor Share Napisano 10 Luty 2005 Nastepny update...ale uwag ni ma za bardzo:).... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Van dArc Napisano 12 Luty 2005 Share Napisano 12 Luty 2005 jest lepiej. Moze pokazesz nam ręke w zbliżeniu, bo widze ze nie jest najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maedhros Napisano 12 Luty 2005 Share Napisano 12 Luty 2005 Nie za wysoko troche ten pepek czy tylko mi sie wydaje P S Ciekawe na czym sie wzorowales robiac te grafe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pindarr Napisano 18 Luty 2005 Autor Share Napisano 18 Luty 2005 Van dArc:Rendery raczki Maedhros:Robiac ta grafe wzorowalem sie na takim jednym gosciu:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pindarr Napisano 23 Maj 2005 Autor Share Napisano 23 Maj 2005 Koniec matury wiec mam troche czasu zeby poprawic to i owo.Wrzucam rendery ze stanem obecnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 23 Maj 2005 Share Napisano 23 Maj 2005 no no no ladne piersi , i w ogole :), odziej ja troche bo zmarznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coma Napisano 23 Maj 2005 Share Napisano 23 Maj 2005 Bardzo fajna pracka ;) Jedynymi rzeczami jakich można się czepić to palce dłoni (kciuk i mały) i obojczyki (normalnie jest między nimi większa przerwa). Poza tymi drobnymi korektami - dla mnie bomba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomson Napisano 23 Maj 2005 Share Napisano 23 Maj 2005 elegancko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pindarr Napisano 31 Maj 2005 Autor Share Napisano 31 Maj 2005 Sa juz ciuszki coby jej zimno nie bylo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 31 Maj 2005 Share Napisano 31 Maj 2005 eee... no spoko... nawet fajna laseczka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 2 Czerwiec 2005 Share Napisano 2 Czerwiec 2005 i teraz do takiego modelu przydala by sie animka :P jakas rora i taniec :D fafjna laska :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 3 Czerwiec 2005 Share Napisano 3 Czerwiec 2005 ojezu te buty, od samego widoku mnie nogi bola. ale panienka w porzadku, nie widac zadnych wiekszych bledow. tylko zrob material ubrania nie calkiem czarny, bo nie widac bryly tylko czarne plamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukovsky Napisano 3 Czerwiec 2005 Share Napisano 3 Czerwiec 2005 ja tu widzę taki jeden mankament, chodzi o 'opacity' na ubraniu, zmniejsz do 0 i będzie git :) P.S. Looking for a girl, must be high poly, well textured and ready to animate ;) Pozdro :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi