Napisano 1 Luty 200520 l Pomyslalem ze dorobie reszte ciala do mojej kobity.Glowe mozna zobaczyc w ukonczonych prackach gdzie kazdy po niej jedzie :D->http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=12526 Na razie jest niewiele ale to dlatego ze nie mam czasu za bardzo(ach ta matura).Cdn...
Napisano 1 Luty 200520 l No cóż... troszke skiepściłeś to ciało. Juz mówie co jest źle wg mnie: 1) Piersi są nieco kanciaste 2) fałda w okolicy barku jest nienaturalna (za cienka wg mnie) 3) lepiej jak zrobisz gladki brzuszek, bez tego kaloryfera 4) troche taka jakas za szeroka w biodrach w stosunku do całego ciała 5) Głowka wydaje się za mała 6) Może postarasz sie o lepszą pupe Oprócz tego super. Tak trzymaj. Pozdro
Napisano 6 Luty 200520 l za ostra miejscami, trudno by jej było poruszać nogami, popatrz co się tam dzieje. mięśnie brzucha też wołają "zrób nas od nowa" nadgarstki z bliska bym obejrzał ;]
Napisano 6 Luty 200520 l Za mało plastyczny ten model... pierwsze wrażenie jest spoxik;) Postaraj się o bardziej płynne przejścia... no wiesz: "Kobieto, puchu marny...";D
Napisano 6 Luty 200520 l zbyt grube ramiona jak na swoje chude poniżej ciało, piszczele trochę krzywe, mięśnie z tyłu pod ramionami-brak. Brzuch za płasko wymodelowany. Kolana niewidoczne, kostki to samo, Kciuk za gruby, pachwina do kitu. Ręka w łokciu wygięta w dół chyba, A mięśnie klatki odciągające ramię zbyt napięte. To wszystko na razie Czekam z niecierpliwością na update.:)
Napisano 6 Luty 200520 l Autor Up-to-date...thx za uwagi...postaram sie wszystko poprawic..na razie jest tyle
Napisano 12 Luty 200520 l jest lepiej. Moze pokazesz nam ręke w zbliżeniu, bo widze ze nie jest najlepiej
Napisano 12 Luty 200520 l Nie za wysoko troche ten pepek czy tylko mi sie wydaje P S Ciekawe na czym sie wzorowales robiac te grafe ;)
Napisano 18 Luty 200520 l Autor Van dArc:Rendery raczki Maedhros:Robiac ta grafe wzorowalem sie na takim jednym gosciu:P
Napisano 23 Maj 200519 l Autor Koniec matury wiec mam troche czasu zeby poprawic to i owo.Wrzucam rendery ze stanem obecnym.
Napisano 23 Maj 200519 l Bardzo fajna pracka ;) Jedynymi rzeczami jakich można się czepić to palce dłoni (kciuk i mały) i obojczyki (normalnie jest między nimi większa przerwa). Poza tymi drobnymi korektami - dla mnie bomba.
Napisano 2 Czerwiec 200519 l i teraz do takiego modelu przydala by sie animka :P jakas rora i taniec :D fafjna laska :D
Napisano 3 Czerwiec 200519 l ojezu te buty, od samego widoku mnie nogi bola. ale panienka w porzadku, nie widac zadnych wiekszych bledow. tylko zrob material ubrania nie calkiem czarny, bo nie widac bryly tylko czarne plamy.
Napisano 3 Czerwiec 200519 l ja tu widzę taki jeden mankament, chodzi o 'opacity' na ubraniu, zmniejsz do 0 i będzie git :) P.S. Looking for a girl, must be high poly, well textured and ready to animate ;) Pozdro :D