Gość AcidBoyXL Napisano 10 Luty 2005 Share Napisano 10 Luty 2005 tak dla zabawy... wszystko z glowy, zero szkicow itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AcidBoyXL Napisano 10 Luty 2005 Share Napisano 10 Luty 2005 tak dla zabawy... wszystko z glowy, zero szkicow itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke3D Napisano 10 Luty 2005 Share Napisano 10 Luty 2005 Jak na pracę z glłowy to super (a nawet bez tego jest super) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke3D Napisano 10 Luty 2005 Share Napisano 10 Luty 2005 Jak na pracę z glłowy to super (a nawet bez tego jest super) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MnC Napisano 10 Luty 2005 Share Napisano 10 Luty 2005 Nawet elo elo ;]= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MnC Napisano 10 Luty 2005 Share Napisano 10 Luty 2005 Nawet elo elo ;]= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thud Napisano 10 Luty 2005 Share Napisano 10 Luty 2005 swietne!! kocham takie ksztalty :], niesamowite jesli naprawde z pamieci, gratulacje PS.tylko zmien teksture opon pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thud Napisano 10 Luty 2005 Share Napisano 10 Luty 2005 swietne!! kocham takie ksztalty :], niesamowite jesli naprawde z pamieci, gratulacje PS.tylko zmien teksture opon pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Luty 2005 Share Napisano 10 Luty 2005 wkoncu jakis pozadny concept ale nie lubie takich ksztaltow:D:D ps.pierwszy avatar wip:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Luty 2005 Share Napisano 10 Luty 2005 wkoncu jakis pozadny concept ale nie lubie takich ksztaltow:D:D ps.pierwszy avatar wip:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WToreK Napisano 10 Luty 2005 Share Napisano 10 Luty 2005 Jezeli chodzi o concept to nic szczegolnego, ot pare krzywizn jajowatych. Modeling za to pewnie pierwsza klasa i za to sie nalezy plus: + proszem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WToreK Napisano 10 Luty 2005 Share Napisano 10 Luty 2005 Jezeli chodzi o concept to nic szczegolnego, ot pare krzywizn jajowatych. Modeling za to pewnie pierwsza klasa i za to sie nalezy plus: + proszem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 10 Luty 2005 Share Napisano 10 Luty 2005 hmm wiec pomysl i materialy mi nie lezą ale wykonanie jest superowe :D (chodzi o modeling oczywiscie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 10 Luty 2005 Share Napisano 10 Luty 2005 hmm wiec pomysl i materialy mi nie lezą ale wykonanie jest superowe :D (chodzi o modeling oczywiscie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 10 Luty 2005 Share Napisano 10 Luty 2005 jak tak patrze to dochodze do wniosku ze też sobie jakis concept zrobie żeby cos dodać do swoich prac ;) a co do modelu to fajny, kwestia gustu ale mnie sie osobiście podoba tylko możę inny kolor bym widział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 10 Luty 2005 Share Napisano 10 Luty 2005 mi sie strasznie kojarzy z lexusem z minority raport...chyba jest w nim jego pietno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AcidBoyXL Napisano 10 Luty 2005 Share Napisano 10 Luty 2005 no tak to juz jest.. w glowie pelno ksztaltow ;] jak cos tworzymy to zawsze na podstawie pewnych wspomnien, jakies detale utkiwly mi widac i z tego lexusa, hindus po opisie widze ze podlapales cos z fenga :] spoko spoko, tez mam zamiar zrobic cos w jego stylu.. kome no to ksztalty to chyba kwestia gust, mi sie nie podoba F50 a dla innych jest piekne.. lakier to jakis tam phong zwykly jeszcze nie wiem czy bede robil cos ala real czy bardziej rysunkowo, zreszta to tak dla zabawy tylko thx za c&c.. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan Edek Napisano 10 Luty 2005 Share Napisano 10 Luty 2005 Jesteś geniuszem!!nigdy nie widziałem czegoś tak wymiatającego, dla mnie bomba, fantastyczna praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 11 Luty 2005 Share Napisano 11 Luty 2005 bardzo ciekawy koncept, mam nadzieję że wnętrze będzie tak samo dobre jak reszta, powodzenia w pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 11 Luty 2005 Share Napisano 11 Luty 2005 oczywiscie ze to kwestia gustu ;> ja tylko wyrazam moja opinie na temat samego modelu ;> i nadal nie ukrywam ze modeling na 5 z + ;> pozdrawiam i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaveBorck Napisano 11 Luty 2005 Share Napisano 11 Luty 2005 Ciekawe, ładne, obłości prawie wyważone, efekt ogólnie przyjemny dla oka. Chociaż ja samochodów nie cierpię modelować i się na tym nie znam, to mi się nawet podoba. Kontynuuj, powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 11 Luty 2005 Share Napisano 11 Luty 2005 bardziej niz lexusa przypomina mi to PEUGEOT'A 4002, ale ogolnie robi mile wrazenie. To jest kwestia gustu ale dla mnie jest on mdly, brak agresywnosci, ale to jest tylko moje zdanie na ten temat, ja bym tu i uwdzie wrzucil wolt powietzrza, i ten krotki przod tez mi cos nie lezy :/ a gdzie silnik mialby sie znalesc przod czy tyl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AcidBoyXL Napisano 11 Luty 2005 Share Napisano 11 Luty 2005 no tak tylko co by tu zmienic zeby nie zaklucic tej gladkosci bo chcialem zeby sprawial takie wrazenie, spojlery poukrywane itd, dlatego tez przednie swiatla wygladaja tak jak wygladaja, moze kolor zbyt agrwsywny jak na te linie, a peugota 4002 nigdy nie widzialem, zaraz poszukam jak to wyglada.. silnik z tylu pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi