pazzi Napisano 24 Kwiecień 2003 Share Napisano 24 Kwiecień 2003 chciałabym wymodelować przy Waszym boku \"istotę\", która rodzi się w mojej głowie... zaczynam dosyć późno... proszę jednak o krytyczne uwagi bo wchodzę w to by skorzystać z Waszych umiejętności, Drodzy Wojownicy. Zamieszczam mój pierwszy szkic, który jeszcze wiele nie wyjaśnia. Szczegóły będę rysowała w trakcie pracy... nie chcę teraz poświęcać całej uwagi skrupulatnemu rysunkowi, do którego potem chętnie będziecie się odwoływać:] W każdym bądź razie będzie to postać mająca cechy kobiety, trola,.................. ale to co \"siedzi\" w jej wnętrzu zabija prawdę..., staje się martwa...... ale oddycha [jupi]w końcu jestem z Wami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 24 Kwiecień 2003 Share Napisano 24 Kwiecień 2003 ...no pazzi w kńcu się doczekałem..witamy w naszym gronie i życzęmiłych bojów[spox][spox] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 24 Kwiecień 2003 Share Napisano 24 Kwiecień 2003 czekam na pierwsze rendery...:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. eA Napisano 24 Kwiecień 2003 Share Napisano 24 Kwiecień 2003 Powiem Ci ze ten szkic ma \"cos\" w sobie. Zobaczymy jak go przelorzysz na 3d[soczek] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 24 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2003 zaczynam od główki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 24 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2003 [jupi] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 24 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2003 główka, główka, główka.......:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 24 Kwiecień 2003 Share Napisano 24 Kwiecień 2003 no ładnie ład nie pazzi coraz lepiej [rotfl] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 24 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2003 idę spać.... za kilka godzin zamieszczę moją głowę, którą modeluję już od wczoraj. może ktoś coś skomentuje na etapie, na którym będę się cofała.......(?) [ziewa][killer] zasnę? ....chyba myśl o tym że nie dostanę pomocy: jak zrobić grymas na twarzy?, pozwoli mi dziś zasnąć, boowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 24 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2003 a, Sith_LORD, mam już tę twarz, tylko jestem dziś za bardzo zmęczona aby wyrenderować mój model. Do zobaczenia do jutra WSZYSTKIM![papapa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 25 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2003 głowa mojej istoty........ a za chwilę ucho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 25 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2003 ucho dla Niej: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 25 Kwiecień 2003 Share Napisano 25 Kwiecień 2003 Ejjj no bardzo ładnie to u ciebie wyglada hehe kurde no mozliwe ze cos konkretnego z tego bedzie brawo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 25 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2003 Dzięki SID. A teraz dla Ciebie specjalnie render całej główki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 25 Kwiecień 2003 Share Napisano 25 Kwiecień 2003 Oooo bratku zajebiscie ci to wyszło super, juz sie nie moge doczekac całosci , no no to sie wziołes do roboty :) Powodzenia w ciągu dalszym twego tworzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 25 Kwiecień 2003 Share Napisano 25 Kwiecień 2003 naprawde niezle to wyglada i pomysl tez super :))))..tylko czy ta Pani troll bedzie jescze taka straszna czy bardziej z tych milszych troli?:) i czy moglabys pokazac glowke z profilu?:) pzodr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 25 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2003 Pablo, to będzie dobry trol ale cierpiący dlatego będzie miała brzydkie ciało a twarz pozostanie blada i delikatna... Będzie miała ciało opasane cierniami (jeszcze nie wiem jak to zrobię:)) i z boku wedle życzenia: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boms Napisano 25 Kwiecień 2003 Share Napisano 25 Kwiecień 2003 nooom... calkiem ladnie... :) tylko mi na przyklad troszeczke nie pasi ta kanciasta (szpiczasta) broda... ale ogolnie zapowiada sie fajnie aha, i jeszcze jedno - czy jest Ci wygodnie pracowac na siatce podzielonej na trojkaty? ja bym chyba oczoplasu dostal... :o pozdroofki czekam na update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 25 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2003 a jaki znasz prostszy sposób, boms? ....bo to jest mój pierwszy model głowy i robiłam go wg. ściągi Joan of Arc. Chętnie dowiem się jak można to wygodniej? post rofienia[spox] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 25 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2003 dziś wyciągam nogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 25 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2003 p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 25 Kwiecień 2003 Share Napisano 25 Kwiecień 2003 glowka ladna \":))))..tylko co to za zagiecie/dziura pod uchem??? pzodrofki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boms Napisano 25 Kwiecień 2003 Share Napisano 25 Kwiecień 2003 pazzi - chodzi mi o to, ze jak pracujesz na EditableMesh, to latwiej sie polapac w siatce, jesli siatka sklada sie z 4-katow, poza tym MeshSmooth nie robi wtedy zadnych jaj... zreszta moja pierwsza twarz (snowboarder) tez byla robiona wedlug Joanny D\'Arc i tam zadnych trojkatow nie bylo... nie wiem, moze to kwestia ustawien MAXTreme (tam w opcjach cos jest o trojkatach), o ile oczywiscie uzywasz tych sterownikow... pozdroofki i powodzenia p.s. ten drugi screen to tez stopa? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 25 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2003 Pablo, sama nie wiem co to za dziura pod uchem. Wieczorem zajrzę w scenę to odpowiem a zauważyłam ją po wyrenderowaniu głowy z boku, o którą prosiłeś. pozdrawiam.... boms, no niestety nie używam jeszcze tych sterowników ale już zaprosiłam technicznego aby mi pomógł z tym MAXTreme.... nie wiem co z tego będzie....teraz to nawet nie za bardzo wiem jak można zamienić na trójkąty... modeluję stopkę i robię to w ten sam sposób a co z tego wyjdzie to za chwilę...(jeszcze kilka godzin pewnie)[mruga] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 25 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2003 acha, tak, to też była stopa.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boms Napisano 25 Kwiecień 2003 Share Napisano 25 Kwiecień 2003 mmm...ladne szkice... :) btw. czy moznaby zobaczyc referencje,z ktorych korzystalas przy modellingu twarzy? :D pozdro... powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 25 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2003 pomogłam sobie obrysem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 25 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2003 une face Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 25 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2003 a teraz duży palec wygląda tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 25 Kwiecień 2003 Share Napisano 25 Kwiecień 2003 hmmm...Pazzi jestem pod naprawdę wielkim wrażeniem Twoich umiejętności... jesteś chyba jedyną dziewczyną jaką znam z takim dobrym modelingiem..tylko tak dalej trzymaj i nie popuszczaj..[rotfl] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 25 Kwiecień 2003 Share Napisano 25 Kwiecień 2003 a te stopy ..a te rysunki...gratuluje umiejętności rysunkowych..no i wyobraźni i fantazji(bardzo fajna stopa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 25 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2003 a teraz tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boms Napisano 25 Kwiecień 2003 Share Napisano 25 Kwiecień 2003 nooom, stopka pierwsza klasa :D jesli mozesz, rzuc na to meshsmooth\'a i wyrenderuj w Brazilu... bo jak na razie troszke malo widac... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 25 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2003 piękna, co? siedzę, modeluję sobie, myślę już jak oszpecić ciało mojej kobiety a tu co? .......wyrenderowałam i problem ma z głowy dzięki boms\'owi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zom Napisano 26 Kwiecień 2003 Share Napisano 26 Kwiecień 2003 bardzo ciekawie to wszystko się zapowiada... trzymam kciuki! w ogole ten elf wyglada b. tajemniczo... i bardzo chcialbym zobaczyc ostateczna postac! zajze tu za kilka godzinek i CHCE WIDZIEC NASTEPNE RENDERY notojoł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 26 Kwiecień 2003 Share Napisano 26 Kwiecień 2003 ja też Pazzi czekam..z niecierpliwością coś mi mówi że jeszce nie raz nas zaskoczysz.....[spox] powodzenia i dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mistic Gohan Napisano 26 Kwiecień 2003 Share Napisano 26 Kwiecień 2003 stopka pierwsza klasa, i ten paluszek aahh...jak u ksiezniczki ;) no no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boms Napisano 26 Kwiecień 2003 Share Napisano 26 Kwiecień 2003 erm... a co Ci Brazil narobil w tej stopce?? :| hieh... to sie przez przypadek zrobilo tak w tym renderze?? [co?] ciekawy efekt... :P pozdroofki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 26 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2003 Czy myślicie że ta stopa wyszła taka chropowata bo mam o wiele większe zagęszczenie siatki na palcach niż np. na przedudziu? Może Brazil nie mógł sobie poradzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boms Napisano 26 Kwiecień 2003 Share Napisano 26 Kwiecień 2003 huh! chyba wiem, w czym tkwi problem! jakbys mi mogla przeslac rzut z GORY z viewport\'a (bez meshsmooth\'a) na stope, to narysuje Ci mniej wiecej, o co chodzi... :) chyba, ze wystarczy, jak wyjasnie: otoz pierwszy najwiekszy wielokat (patrzac z gory), z ktorego wyrastaja palce, ma za duzo katow - musisz go podzielic CUT\'em na kilka czworokatow (albo pobawic sie na krawedziach - Visible/Invisible). Inaczej MeshSmooth dostaje krecka.. pozdroofki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 26 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2003 boms, co o tym myślisz?.... głupio to wygląda narazie....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boms Napisano 26 Kwiecień 2003 Share Napisano 26 Kwiecień 2003 nooom, troszke dziwnie, bo wszystkie wiazki sa z JEDNEGO wierzcholka... a sprobuj polowe wiazek poprowadzic z drugiego wierzcholka (jak sie nie da Visible, to bedziesz musiala CUT\'em)... i jeszzce jedna WAZNA sprawa - w tej chwili ten fragment stopy jest podzielony na trojkaty, prawda? (nie widac za dobrze) no to teraz, zaznacz co droga krawedz i zrob ja Invisible tak, zeby powstaly Ci CZWOROKATY (a dokladniej jakies deltoidalne czworokatne ksztalty)... pozdro p.s. w razie czego mozesz sie ze mna skontaktowac przez GG (2848356) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 26 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2003 i... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 26 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2003 coraz..., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 26 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2003 ...wyżej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 26 Kwiecień 2003 Share Napisano 26 Kwiecień 2003 wiesz Pazzi mówiłem że jeszce zadziwisz... no no nózki genialnie pasują klimatem do całości,tak trzymaj...[mruga] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 26 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2003 zagadka dla moich gości: co znajduje się na obrazku poniżej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 26 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2003 Co myślicie o tym przerysowanym mostku między piersiami? Mnie się podoba i chcę taki zostawić; potem dodam wyroski na kręgosłupie, ramionach........ i trochę oszpecę to ciało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 26 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2003 p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 26 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2003 pójdzie czy nie pójdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi