Scatmax Napisano 25 Kwiecień 2003 Napisano 25 Kwiecień 2003 Czesc wszystkim! Trzy tygodnie moj komputer sie kurowal w serwisie ale od jakiegos tygodnia mam go spowrotem i moglem wziasc sie za jakis projekt no i wziolem:) a ze zauwazylem ze w WIP\'ie pojawilo sie duzo smokow wiec moj wybor padl no wojownika ktory jest ich pogromca:D.W tej pracy zalezalo mi bardziej na modelu dobrym riggu oswietleniu i renderze.Wszystkie tekstury sa proceduralne.Niedlugo rzuce troche screenow bo na razie mi sie nie chce:). A oto On:
Pablo Napisano 25 Kwiecień 2003 Napisano 25 Kwiecień 2003 niezly:)))...tylko jakies dziwne goreczki sa w okolicach zebr...i mogles mu dac wloski taaakie dlugie..wtedy bylaa taka moda na takie wlosy hehe pzodr
Scatmax Napisano 25 Kwiecień 2003 Autor Napisano 25 Kwiecień 2003 Dzieki Pablo. A tutaj macie screeny(osobiscie to uwielbiam jak ktos daje zrzuty z ekranu bo fajnie tak sobie popatrzec jak czyjas scena wyglada jak pracuje albo schemat colorow maxa:) wiec tez tak daje.): A tutaj stare testy riggu robione na szybko.
Scatmax Napisano 26 Kwiecień 2003 Autor Napisano 26 Kwiecień 2003 Dzieki za c&c ale szkoda ze tylko od dwoch osob:(.Aha a co do tych gorek o ktorych wspomnial Pablo to w zalozeniu mial to byc czlowiek typu \"same miesnie -\"0\" tluszczu\";).Wiem troche w niektorych miejscach przesadzilem z tym i to jest efekt.Aha zapomnialem najwazniejszego :)te goreczki to niby zebra:).Chcialem to po prost uwidocznic mocno.Aha a wlosow niema bo to nie jest barbazynca tylko taki hmm... nie wieem jak wytlumaczyc taki lysy wojownik moze pochodzacy od jakichs kaplanow dlatego na lyso:) a dobra mniejsza z tym;)
uncle Napisano 26 Kwiecień 2003 Napisano 26 Kwiecień 2003 hmm, wojownik fajny ale spodnie to ma chyba z gumy :) zadnych zszyc one nie maja ani nic ;) dizwnie to wygloda ;) ogolnie super wszystko ale spodnie - taki maly sczegol ;d
inespew Napisano 27 Kwiecień 2003 Napisano 27 Kwiecień 2003 moim zdaniem koles ma za mala klate w stosunku do reszty ciała....a poza tym to ma być pogromca smoków [rotfl]
Scatmax Napisano 27 Kwiecień 2003 Autor Napisano 27 Kwiecień 2003 Za mala?[hmmm] nie kozystalem z zadnych referencji ani podobnych pomocy anatomicznych a na dodatek nie zalezalo mi na dokladnym odwzorowaniu anatomi wiec moze i za mala. \"....a poza tym to ma być pogromca smoków\"-No i jest jak juz wspominalem to nie jest zaden napakowany barbazynca to jeden z takich wiesz pakerow ale nie o bicepsie 50cm;) ale koles z jajami:D odwzany opanowany itd. nie taki co sie rzuci odrazu[killer] ale pierw pomysli [nauka] wlasnie dlatego napisalem wczesniej ze to moze jakis uczen kaplanow albo czarnoksieznika[wow].
Bremen Napisano 27 Kwiecień 2003 Napisano 27 Kwiecień 2003 Nie to jest adept Zakonu Smoka :D:D:D Model bardzo ladny :)...kurde nie wiem czemu ale te proceduralne teksturki mi sie podbaja jak w morde strzelil :)
Scatmax Napisano 27 Kwiecień 2003 Autor Napisano 27 Kwiecień 2003 Dzieki Bremen! Hmm..Zakon Smoka moze byc:).A co do teksturek to sie ciesze ze ci sie podobaja[jupi].Szkoda ze w slocie w material editorze wygladaj fajnie ale juz w scenie troche traca na jakosci i szczegolowosci:(.
NeZik Napisano 27 Kwiecień 2003 Napisano 27 Kwiecień 2003 Nawet fajne są te wcześniejsze modele człowieka fajnie widać mięśnie \"CZŁOWIEK ŻYŁĄ\" [piwo]
Scatmax Napisano 27 Kwiecień 2003 Autor Napisano 27 Kwiecień 2003 Originally posted by robczan jaki masz komputer ??? Krotko mowiac syf:)(oprocz monitora no i ramu tez nawet)Celeron 333Mhz/512 RAM/Riva TNT 16 Mb/a monitorek NEC MultiSync FE700+ 17\" napisalem tez monitor bo w koncu on ma tez wplyw na prace-im wiekszy tym wiekszy komfort pracy:).Aha zapomnialem o dysku 1HDD 8.4 GB 2HDD w kieszeni 3 GB i jeszcze w szafce;) 1 GB ale on nie ma znaczenia:).JAk widac nie ma sie czym chwalic:(.
Scatmax Napisano 27 Kwiecień 2003 Autor Napisano 27 Kwiecień 2003 Aha i jeszcze tablecik(wkoncu po podlaczeniu to tez czesc komputera;)) DEXXA taki tam kurduplasy;):D do teksturek i wogole do 2D w maxie raczej nie urzywam.Moze pokaze swoje photoshopowe kolorowanki:) w dziale rysunki.
Eden-3d Napisano 4 Maj 2003 Napisano 4 Maj 2003 super tylko te kosci co z boku wystaja ,,nie bardzo mie sie podobaja reszta super[piwo]
pol1k Napisano 4 Maj 2003 Napisano 4 Maj 2003 doskonale, naprawde swietne tylko jedna rzecz mnie zastanawia...nie znam sie na anatomii raczej ale jakos za duze i w ogole nie pasuje to takie...hmm...wgniecenie na srodku torsu i naprawde podziwiam nerwy do pracy przy takiej siatce na takim sprzecie...
Rekomendowane odpowiedzi