adek Napisano 16 Luty 2005 Napisano 16 Luty 2005 Grupa Evermotion.org wydała właśnie swoje drugie szkoleniowe DVD, a pierwsze z serii poświęconej modelingowi. DVD "Car4ever" zawiera dwugodzinny materiał DVD Video, obrazujący krok po kroku szczegółowe etapy modelowania samochodu w programie 3ds max 6. Miła niespodzianka dla Polaków - promocyjna cena 99zł. http://www.max3d.pl/show.php?id=dvd_carmod Jesli macie jakies pytanie odnosnie tego DVD mysle, ze ktos z Everow w tym watku chetnie Wam udzieli odpowiedzi.
Reanimator Napisano 16 Luty 2005 Napisano 16 Luty 2005 Hyhy, czytajac opis na Everach poczulem sie jak w Mango Gdynia ;) Ale, ale... Gdybym modelowal - nie tylko samochody - na pewno bym sobie kupil, bo stowa za takie DVD treningowe to psie pieniadze. Nawet z czystej ciekawosci jak im to wyszlo, bo jestem troche sceptyczny;) Fajnie, ze chlopcy zeszli z ceny dla Ziomali ;)
PENdzel Napisano 21 Luty 2005 Napisano 21 Luty 2005 http://www.evermotion.org/sample/car4ever_tr.avi XVID Niska jakosc sampla kompresja (maly obrazek)
buczer Napisano 21 Luty 2005 Napisano 21 Luty 2005 a moze jeszcze ARCHEVER dla "ziomali" za 6 zeta? ;D
MohSETH Napisano 13 Marzec 2005 Napisano 13 Marzec 2005 Mam Pytanie dotyczace wlasnie tego DVD... rozwazam kupno tych materialow ale czy naprawde warto? moze niech sie wypowie ten kto juz kupil...
ICeT Napisano 12 Kwiecień 2005 Napisano 12 Kwiecień 2005 Now właśnie, ja również się przymieżam do kupna tego DVD-ka. czy może już ktoś kupił ??
Lumpy Napisano 12 Kwiecień 2005 Napisano 12 Kwiecień 2005 Ja jestem w trakcie tworzenia tego samochodu. W zasadzie mogę Ci polecić kupno tej płytki. Wszystko zależy od tego, ile wiesz o modelowaniu pojazdów. Czego się spodziewasz? Płytka jest skierowana raczej do początkujących.
ICeT Napisano 12 Kwiecień 2005 Napisano 12 Kwiecień 2005 spodziweam się tego że poprowadzą mnie krok po kroku jak zbudować samochód
arturro Napisano 13 Kwiecień 2005 Napisano 13 Kwiecień 2005 Ja kupilem kiedys mental4ever... troche sie nauczylem ale generalnie sie zawiodlem! ale wtedy kosztowal cos 116 $, za 99zl uznal bym te dvd za dobry zakup. Dlatego wydaje mi sie, ze za 99 te tutoriale to bylby dobry zakup
hcpiter Napisano 13 Kwiecień 2005 Napisano 13 Kwiecień 2005 Ta cena promocyjna 99 zł trwac bedzie cały czas czy tylko chwilowo ?
illy Napisano 13 Kwiecień 2005 Napisano 13 Kwiecień 2005 Hyhy, czytajac opis na Everach poczulem sie jak w Mango Gdynia ;) Juz jest Mango Sopot ;) U nas tylko zwykly sklep zostawili
Gość MHT Napisano 14 Kwiecień 2005 Napisano 14 Kwiecień 2005 Ta cena promocyjna 99 zł trwac bedzie cały czas czy tylko chwilowo ? Caly czas - na kazdy produkt Evermotion Polacy maja specjalny upust - taki uklon z ich strony dla polskiego cg... :)
hcpiter Napisano 15 Kwiecień 2005 Napisano 15 Kwiecień 2005 O to spoko, chyba zdecyduje sie na modele.
sieha Napisano 4 Kwiecień 2009 Napisano 4 Kwiecień 2009 Caly czas - na kazdy produkt Evermotion Polacy maja specjalny upust - taki uklon z ich strony dla polskiego cg... :) Czy to nadal jest aktualne? A jeżeli tak to w jaki sposób dokonać zamówienia z takim rabatem?
piksar Napisano 4 Kwiecień 2009 Napisano 4 Kwiecień 2009 Czy to nadal jest aktualne? A jeżeli tak to w jaki sposób dokonać zamówienia z takim rabatem? hmmmmm 4 lata - pewnie aktualne
sieha Napisano 4 Kwiecień 2009 Napisano 4 Kwiecień 2009 (edytowane) hehe, no tak, nie spojrzałem na datę, z drugiej strony jako nasi rodacy może cały czas mają dla nas taki rabat Edytowane 4 Kwiecień 2009 przez sieha
adek Napisano 4 Kwiecień 2009 Autor Napisano 4 Kwiecień 2009 oj ... faktycznie wykopany watek sprzed 4 lat. Nie.Ta promocja sie juz skonczyla.Aktualnie na caly swiat obowiazuja jednakowe ceny Aktualne ceny sa na evermotion.org. Aczkolwiek tez nie wiem jak jest z dostepnoscia tego produktu. Najlepiej to wlasnie tam u zrodla sprawdzic.
Rekomendowane odpowiedzi