Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Grupa Evermotion.org wydała właśnie swoje drugie szkoleniowe DVD, a pierwsze z serii poświęconej modelingowi. DVD "Car4ever" zawiera dwugodzinny materiał DVD Video, obrazujący krok po kroku szczegółowe etapy modelowania samochodu w programie 3ds max 6. Miła niespodzianka dla Polaków - promocyjna cena 99zł.

http://www.max3d.pl/show.php?id=dvd_carmod

Jesli macie jakies pytanie odnosnie tego DVD mysle, ze ktos z Everow w tym watku chetnie Wam udzieli odpowiedzi.

• Odpowiedzi 16
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hyhy, czytajac opis na Everach poczulem sie jak w Mango Gdynia ;)

Ale, ale...

Gdybym modelowal - nie tylko samochody - na pewno bym sobie kupil, bo stowa za takie DVD treningowe to psie pieniadze. Nawet z czystej ciekawosci jak im to wyszlo, bo jestem troche sceptyczny;)

Fajnie, ze chlopcy zeszli z ceny dla Ziomali ;)

Napisano

Ja jestem w trakcie tworzenia tego samochodu. W zasadzie mogę Ci polecić kupno tej płytki. Wszystko zależy od tego, ile wiesz o modelowaniu pojazdów.

Czego się spodziewasz? Płytka jest skierowana raczej do początkujących.

Napisano

Ja kupilem kiedys mental4ever... troche sie nauczylem ale generalnie sie zawiodlem! ale wtedy kosztowal cos 116 $, za 99zl uznal bym te dvd za dobry zakup. Dlatego wydaje mi sie, ze za 99 te tutoriale to bylby dobry zakup

Napisano
Ta cena promocyjna 99 zł trwac bedzie cały czas czy tylko chwilowo ?

Caly czas - na kazdy produkt Evermotion Polacy maja specjalny upust - taki uklon z ich strony dla polskiego cg... :)

Napisano
Caly czas - na kazdy produkt Evermotion Polacy maja specjalny upust - taki uklon z ich strony dla polskiego cg... :)

Czy to nadal jest aktualne? A jeżeli tak to w jaki sposób dokonać zamówienia z takim rabatem?

Napisano (edytowane)

hehe, no tak,

nie spojrzałem na datę,

z drugiej strony jako nasi rodacy może cały czas mają dla nas taki rabat

Edytowane przez sieha
Napisano

oj ... faktycznie wykopany watek sprzed 4 lat. Nie.Ta promocja sie juz skonczyla.Aktualnie na caly swiat obowiazuja jednakowe ceny

Aktualne ceny sa na evermotion.org. Aczkolwiek tez nie wiem jak jest z dostepnoscia tego produktu. Najlepiej to wlasnie tam u zrodla sprawdzic.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności