Napisano 24 Luty 200520 l witam wszystkich ;] w przerwie od renderowania audi ... i uczenia sie shaga i VrayFura ... dziubie sobie zegarek ... nie znalazlem w necie zdjec oryginalu wiec kozystam z real modelu :) niestety nie macie z czym porownac... staram sie go zrobic w miare dokladnie ... i zobaczymy co z tego wyjdzie, moze jakas prosta scenka. W dalszych planach export do maxa i kolejne misiace renderow w Vrayu -_- ... narazie siateczki i render z Flamingo ... pozdrawiam ;]
Napisano 24 Luty 200520 l Autor no i reszta siateczek ... aha ... mam pytanie ... czy ktos probowal na wyexportowanym obiekcie uzywac w maxie modyfikatorow takich jak twist czy tapper ? pozdrawiam
Napisano 24 Luty 200520 l nie ma do czego porównać więc myślałem, że się chociaż modelu doczepię... a tu nie ma jak :) czyściutko, gładziutko, filleciki tam gdzie trzeba to są... świetnie :) tylko wymodeluj jeszcze tarcze (i zaciski ;P) pozdrawiam
Napisano 24 Luty 200520 l superr. Modelik super tylko preznetacja bleee... daj ladne materialyyyy umiejsc w jakims pudelku czy cos i bedzie super. Ja musze sie wziac za moje Uno... ale cos mi nie idzie..:P POzdro
Napisano 24 Luty 200520 l Autor dzieki za mile komentarze ...;] tak jak mowiles loozack ... jest tarcza i prawie skonczylem branzolete ... (zaciski przyjda jutro ;] ) sceleton: te rendery sa jak narazie robione w rhino -_- takze nie spodziewaj sie rewelacji przed exportem do maxa... po exporcie tez nie wiem bo jak widac po mojej biednej audicy jak narazie jestem w trakcie chloniecia Vraya aha ... dla tych ktorzy ewentualnie posiadaja ... lub widzieli to cacko :) bransoleta nie jest orginalna ... ta kupilem za 15 zlotych u ruskich bo tamta mi sie rozleciala :( zostalo jeszcze kilka ciec i zawleczka od branzolety i naklejka "50M water resistant" i bedzie koniec ;] (modelowania) pozdrawiam
Napisano 25 Luty 200520 l Zipper popracuj nad materialami i otoczeniem . Model jest bardzo bardzo ladny :).
Napisano 25 Luty 200520 l Predator, popracuj nad czytaniem postów ;) on to w Rhino na razie renderuje, jeszcze nie eksportował do Maxiora pozdrawiam :P
Napisano 25 Luty 200520 l Modelik bardzo ladny, ale exportuj go wrescie i renderz :P ... Jak by co to wiesz ;) ... Pozdro
Napisano 15 Kwiecień 200520 l Autor baton : srobek sie nie doszukasz bo ten zegarek takowych nie posiada ... przynajmniej z zewnatrz ... ;] jedyne srobkopodobne cos to pokretelko do nastawiania godziny ;] troche sie uspil ten watek ... ale jak wiecie rzucilem sie na maxa i poly ... no i oczywiscie caly czas trenuje sobie Vraya ... no i jak juz uznam ze jestem gotowy ... to wroce do tego modelu ... jak i do audicy ... wyeksportuje i porzadnie wyrenderuje ... narazie jest jak jest ;] pozdrawiam
Napisano 22 Maj 200717 l A ja mam takie skromne pytanie, co mam zrobić żeby zobaczyć ten zegarek? Nigdzie nie widze zadnego linku ani nic... :/ Jestem tu nowy i nie wiem
Napisano 22 Maj 200717 l Jak coś ma dwa lata, to czasem umiera. Jak chomiki. Faktycznie, weszłem w to bo kolega ma link w podpisie... na date nie zwróciłem uwagi, sorry :(
Napisano 22 Maj 200717 l Autor hej ... niestety po awarii dysku (zanim jeszcze zaopatrzylem sie w nagrywarke) modele mi sie nie ostaly ... ale kumpel trzymal moje stare renderki ... i dzieki temu mozesz zobaczyc ten zegarek raz jescze ... :) niestety umarlo ... moze nie jak chomik ... ale jednak ;] pozdrawiam
Napisano 23 Maj 200717 l Model świetny, zadbałeś o najdrobniesze szczegóły. Możesz jeszcze zrobić renderka z mniejszym Reflection podłoża, albo zmienić kolor, bo bardzo się zlewa. Pozdrawiam!
Napisano 23 Maj 200717 l Autor Dawcio_m : dla ciebie siateczki ...chociaz z perspektywy lat ... juz nie wygladaja tak imponujaco jak kiedys ;] (to bylo chyba jeszcze w rhino 1 :) Sebastian Ozga : tak jak pisalem wczesniej po awarii dysku stracilem te modele ... zostaly mi tylko renderki ktore zachowal moj kolega u siebie ... takze zadnych kolejnych renderow nie bedzie. jakby nie bylo dzieki za mile slowa :) pozdrawiam ... i uznaje watek za oficjalnie zamkniety
Napisano 23 Maj 200717 l wow rhino 1:) siateczki spox:) a co do rendera to usunął te odbice pod zegarkiem i zrobił jednolite podloże myśle, że by sie lepiej prezentowało:)