Napisano 25 Luty 200520 l Hey zamieszczam tutaj 4 nieukonczone prace, chce znac opinie o tej pracy czy ide dobrym tokiem Pozatym to jest dopiero pierwszy render bez poprawek prosze o uwagi jak najbardziej Dzieki za nawet najbardziej czepliwe:))NA DOLE SĄ JUZ UŻYTE INNE OPCJIE W RENDERZE KTORE SĄ LEPSZE??
Napisano 25 Luty 200520 l no mi sie bardzo podoba, mała prośba z mojej strony, drugi render z kolorami pierwszego bo kompozycja jest bardzo fajna, ale kolor ścian mnie przytłacza lekko :D no i może zrób renderki troche mniej rozmazane BTW. ma klimat to trzeba przyznać
Napisano 25 Luty 200520 l wiatm!!! mi sie podoba bardzo!!! moze troche za bardzo rozmazane ... albo chciałes zrobic klimat albo chiałes ukryc szczegóły :p .... mam prosle akbys mógł to prosze napisz jakich swiateł uzywałes... ja robie pokoik i walcze z oswietleniem :/ papa
Napisano 25 Luty 200520 l witamy na forum ;) powiem ci ze niezle te rendery ale sa zdecydowanie za jasne i maja za duzo specular bloomow i przez to jest nieladnie.. ;) modele tez fajne ;) pozdro i powodzenia ps. w dobrym kierunku idziesz ;]
Napisano 25 Luty 200520 l tak jak kome mowi ... miejscami wydaje sie przejarane ... ale calosc robi naprawde cieplutkie wrazene. Jakbys mnie zamknal w takim domku z dobrym kompem i laczem 1MB/s to czulbym sie naprawde dobrze ... :) pozdrawiam i witam na forum
Napisano 25 Luty 200520 l Jesli chodzi o rozmycie sam filtr w compresji rozmywa ,nic nie poradze oryginalu nie zamieszcze ze wzgledu na okrojenie tylko (73 kb) Efekt był zamierzony a jezeli chodzi o przepalenia owszem sa ale niestety juz nieuniknione jest to dla efektu rozmycia swiatla w scenie dzieki za uwagi zauwaze i wprowadze korekty niebawem czesc dalsza sceny Pozdrawiam
Napisano 28 Marzec 200520 l Niebawem zamieszcze nastepny render:) ALE TERAZ PYTANIE GŁÓWNE KTÓRE RENDERY SĄ LEPSZE TE GÓRNE CZY TE DOLNE (w dolnych nie bawilem sie rozmieszczeniem )CHODZI MI O ŚWIATŁO GDZIE JEST LEPSZE ?????
Napisano 29 Marzec 200520 l zajebisty pokoik bardzo mi sie podoba jak dla mnie te dolne sa LEPSZE czekam na kolejne renderki pa
Napisano 29 Marzec 200520 l IMO wciaz to wyglada tak jakby tuz za oknem wybuchla bomba jadrowa ,strasznie silne oswietlenie
Napisano 19 Kwiecień 200519 l Stary dlamnie to poprostu COS PIEKNEGO!TEn lagodny, sielankowy klimat mnie rozp....ala na maxa!!!RESPEKT dla CIEBIE czlowieku!!TEN pierwszy z mocnym fioletem jest chyba najlepszy!
Napisano 19 Kwiecień 200519 l chyba dolne fajniejsze chociaz ogolnie wszystkie sa takie,ze... ...az mam ochote tam wskoczyc :)
Napisano 20 Kwiecień 200519 l Jest bardzo ladnie. Za duzy ten glow, czy specular bloom. Jak zrobiles kosz?
Napisano 20 Kwiecień 200519 l Milo mi że się podoba ale do sceny końcowej troche jeszcze czasu .Tematem dalszej pracy bedzie dodanie wiekszosci rzeczy jakie sie znajda oraz rozwiazania kolorystyczne.(Dzieki myqel:) )
Napisano 21 Kwiecień 200519 l Pierwszy render jest nieziemski... Gratuluje. Strasznie mi sie podoba ten "glow" ( nie wiem jak to wytlumaczyc inaczej ). Korzystajac z okazji chcialbym zapytac czy da sie uzyskac taki efekt w Photoshopie????