Gość Łukasz123456 Napisano 25 Luty 2005 Napisano 25 Luty 2005 Hey zamieszczam tutaj 4 nieukonczone prace, chce znac opinie o tej pracy czy ide dobrym tokiem Pozatym to jest dopiero pierwszy render bez poprawek prosze o uwagi jak najbardziej Dzieki za nawet najbardziej czepliwe:))NA DOLE SĄ JUZ UŻYTE INNE OPCJIE W RENDERZE KTORE SĄ LEPSZE??
chudy Napisano 25 Luty 2005 Napisano 25 Luty 2005 no mi sie bardzo podoba, mała prośba z mojej strony, drugi render z kolorami pierwszego bo kompozycja jest bardzo fajna, ale kolor ścian mnie przytłacza lekko :D no i może zrób renderki troche mniej rozmazane BTW. ma klimat to trzeba przyznać
technoon Napisano 25 Luty 2005 Napisano 25 Luty 2005 wiatm!!! mi sie podoba bardzo!!! moze troche za bardzo rozmazane ... albo chciałes zrobic klimat albo chiałes ukryc szczegóły :p .... mam prosle akbys mógł to prosze napisz jakich swiateł uzywałes... ja robie pokoik i walcze z oswietleniem :/ papa
polka dot Napisano 25 Luty 2005 Napisano 25 Luty 2005 witamy na forum ;) powiem ci ze niezle te rendery ale sa zdecydowanie za jasne i maja za duzo specular bloomow i przez to jest nieladnie.. ;) modele tez fajne ;) pozdro i powodzenia ps. w dobrym kierunku idziesz ;]
zipper Napisano 25 Luty 2005 Napisano 25 Luty 2005 tak jak kome mowi ... miejscami wydaje sie przejarane ... ale calosc robi naprawde cieplutkie wrazene. Jakbys mnie zamknal w takim domku z dobrym kompem i laczem 1MB/s to czulbym sie naprawde dobrze ... :) pozdrawiam i witam na forum
Gość Łukasz123456 Napisano 25 Luty 2005 Napisano 25 Luty 2005 Jesli chodzi o rozmycie sam filtr w compresji rozmywa ,nic nie poradze oryginalu nie zamieszcze ze wzgledu na okrojenie tylko (73 kb) Efekt był zamierzony a jezeli chodzi o przepalenia owszem sa ale niestety juz nieuniknione jest to dla efektu rozmycia swiatla w scenie dzieki za uwagi zauwaze i wprowadze korekty niebawem czesc dalsza sceny Pozdrawiam
Gość Łukasz123456 Napisano 28 Marzec 2005 Napisano 28 Marzec 2005 Niebawem zamieszcze nastepny render:) ALE TERAZ PYTANIE GŁÓWNE KTÓRE RENDERY SĄ LEPSZE TE GÓRNE CZY TE DOLNE (w dolnych nie bawilem sie rozmieszczeniem )CHODZI MI O ŚWIATŁO GDZIE JEST LEPSZE ?????
Seremiak Napisano 29 Marzec 2005 Napisano 29 Marzec 2005 zajebisty pokoik bardzo mi sie podoba jak dla mnie te dolne sa LEPSZE czekam na kolejne renderki pa
marc_in Napisano 29 Marzec 2005 Napisano 29 Marzec 2005 IMO wciaz to wyglada tak jakby tuz za oknem wybuchla bomba jadrowa ,strasznie silne oswietlenie
eric Napisano 19 Kwiecień 2005 Napisano 19 Kwiecień 2005 Stary dlamnie to poprostu COS PIEKNEGO!TEn lagodny, sielankowy klimat mnie rozp....ala na maxa!!!RESPEKT dla CIEBIE czlowieku!!TEN pierwszy z mocnym fioletem jest chyba najlepszy!
curka Napisano 19 Kwiecień 2005 Napisano 19 Kwiecień 2005 chyba dolne fajniejsze chociaz ogolnie wszystkie sa takie,ze... ...az mam ochote tam wskoczyc :)
JunioR Napisano 20 Kwiecień 2005 Napisano 20 Kwiecień 2005 cze ! ale wypas ! super przytulne i cieple pomieszczenia !
Chalek Napisano 20 Kwiecień 2005 Napisano 20 Kwiecień 2005 Jest bardzo ladnie. Za duzy ten glow, czy specular bloom. Jak zrobiles kosz?
Gość Łukasz123456 Napisano 20 Kwiecień 2005 Napisano 20 Kwiecień 2005 Milo mi że się podoba ale do sceny końcowej troche jeszcze czasu .Tematem dalszej pracy bedzie dodanie wiekszosci rzeczy jakie sie znajda oraz rozwiazania kolorystyczne.(Dzieki myqel:) )
kamis16 Napisano 21 Kwiecień 2005 Napisano 21 Kwiecień 2005 Pierwszy render jest nieziemski... Gratuluje. Strasznie mi sie podoba ten "glow" ( nie wiem jak to wytlumaczyc inaczej ). Korzystajac z okazji chcialbym zapytac czy da sie uzyskac taki efekt w Photoshopie????
Rekomendowane odpowiedzi